Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım hayırlısı olsun, sıkma canını zamanını bekliyor bebişin , umutlarımız illaki devam edecek sonraki aylara, yalnız değilsin biliyorsun..
Malesef yalnz degilim ne cok sayimiz malesef... sagol canim

Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran.. Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
hayırlısı olsun,moralini bozma demek ki bebiş gelmek için daha hazır değil rabbim zamanını en iyi bilendir,o ol dedikten sonra olur.hep hayırlı sağlıklı evlat için dua edelim.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Zamanını bekle içini ferah tut,bugün olmazsa inşallah bir dahakine...

çok sevindim canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..darısı bizlerin başına..sevgiler..

çok sağol canım. gayet güzel açıkladın. bi de böyle deneyelim şansımızı belki bişeyler olur

hanımlar benim bu hafta yapılacak olan aşılamam ıptal oldu..
pers-cmt ve bugun yumurta kontrolüne gıttım, östrojen hapını da 4 gundur kullanıyordum, rahım ıcı normale donmuştu, folıkul buyumesını bekliyorduk.ancak cmt 14 mm olan folıkulumun bugünkü kontrolde catladıgını gordu doktor. carsamba falan dıye hesaplıyorduk, bu kadar erken çatlamasının nedenını bılemıyoruz tabi..belkıde östrojen hapları bırden buyuttu dedı..normalde 21-22 mm ye kadar buyurdu.
aksı gıbı asılama olacak dıye ılıskıde olmamıştı, neyse bugun bakıcaz artık. tek sıkımlık kursun ıle olur mu :) bılemeyız kader belkıde olur umutlara devam..

hiç belli olmaz. tek atımlık barut da olsa nokta vuruşu ile iş biter

çok sağol canım. gayet güzel açıkladın. bi de böyle deneyelim şansımızı belki bişeyler olur
hadı hayırlısı ınsallah, bellı olmaz 1 tane spermcanın hedefe ulaşmasına bakar
bu arada ozelde kime gıdıyorsun ? memnun musun ? izmir için dr yorumları alabılırım..

Oyle tabi cznim

Oyle tabi canim oylede iste.. cok kotu oldum.. gitgide bnden uzaklasiyor gibi bunu solemekten korkuyorum ama olmicak gibi hissediyorum ve bu konuda dzha korunmayi birakmadan ne hisetiysem oldu..her zaman herkes icin dua ediyorum

hadı hayırlısı ınsallah, bellı olmaz 1 tane spermcanın hedefe ulaşmasına bakar
bu arada ozelde kime gıdıyorsun ? memnun musun ? izmir için dr yorumları alabılırım..

üstteki yorumda aynısını söyledim. tek atımlık barut da olsa nokta vuruşu ile iş çözülür
hemşeri miyiz yoksaaa doktorumun ismi hatice marifet. çk memnunum. anne gibi ilgileniyo adeta

kaç doz vuruluyorsun amanda?benim puregon 225 doz vuruluyorum 4.günüm bugün yarın kontrolüm var.

Canım benim AMH 6,6 olduğu için az dozda başladık 137,5 vuruluyorum... Bugün 4.iğnemi yapacağız yarın kontrol var dozu değiştirir mi bilmiyorum...

Günaydın hanimlar tüp bebek merkezinden aradılar 4 adet yumurta döllenmiş sperm sayisi 10 milyon transfer günü için pazartesi arayacaklarmiş

Ayyy ne heyecan inşallah çok ama çok kaliteli embriyoların olur ve biran önce bebiş olarak sana tutunur...

2-4 gün arası cinsel perhiz isteniyor canım... sen kontrole gittiğin zaman seni uyaracaklar zaten artık ilişki olmasın şu gün aşılama yapılacak diye.. İnşallah bu tedavin vesile olur da biran evvel anne olursun canım...

Çok tebrik ediyorum canım böyle haberler bizlere moral oluyor... Allah mutluluğunu daim etsin, sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...

happy cim giremedim bayadır buraya kusura bakma.
ben yarın tek yumurtayla 3. aşılamamı oluyorum inş. saat 11 gibi yapılacak aşılamam.
boy : 1.60
kilo : 58

Allah yardımcın olsun, inşallah son tedavin olur ve hamiş olursun...

kızlar bugün 11:30 da tek yumurtayla ilk aşılamamı olacam.
dua edin bana...
omertcan çok sevindim tatlım, hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah:)

Allah seninde yardımcın olsun bu son tedavin anne olmana vesile olsun inşallah...

Olumsuz düşünceleri at kafandan canım ya. Neyin vesile olacağını bilemeyiz değil mi belki de dört nala anneliğe koşuyorsun... Böyle bir modla yavrunun karşısına çıkmak ister misin hiç?
İnşallah son tedaviler olsun bunlar...

Kızlar koca bi Sıfır benden
canım ama erken değil mi sanki daha 12.günün Allahtan ümit kesilmez 15 16 da kesin diyorlar bitanem.eğer gerçekten negatifse de yılmayacağız tedavilere devam inşallah hepimizin çok güzel bebişleri bir gün olacak.dua edelim.

Reactions: gdd
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım

eveet hastaneden yeni geldim başarılı ve çok rahat bir aşılama oldu şükür hiç ağrım kanamam akıntım olmadı..
ama eve gelince kendimi wc ye zor attımhayırlısı bakalım
22aralıkta teste çağrıldım
sıra eeeen zor işte ... BEklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…