• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
anladım canım teşekkür ederim ben şimdi son iki yumurta geliştirici iğnemi çatlatmama iğnesiyle birlikte vurulacam.iki kere vurulup kontrol olacam.iki kez vuracakmışım çatlatmama iğnesini.yarın kontrol.ozaman sanırım bende yarın gece çatlatma iğnesi olurum.:)yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım.
Hadi bakalım canım,hayırlara vesile olsun inşallah

Ben daha önce 2kez ilacsiz 4kez ilacli yumurtlama takibi yaptırdım. Belli boyuta gelirse catlatma ignesiyle catlatiyorlar, sonra ilişki günleri veriyorlar. Benim problemim olmamasına rağmen tutturamadik, umarim senin olur denemeye değer. Veya zaten tup bebek hazır önümüzdeki ayda. Bu ay gez dolaş rahatına bak, kafan dinlensin.1ay once veya sonra farketmez sonuçta. Kalbin ne diyorsa onu dinle:)

sağol canım cevap için teşekkür ederim.
ne bileyim doktor bu ayı değerlendirelim diyince içimden bi de böyle denemek geldi.

yapabilmişsin canım merak etme.
Teşekkürler canım.hemşireyi dinlememe bile gerek yok dedim.ama baya karışıkmış,birde bende pco olduğu için bu doz ayarı çok önemli,zaten yumurta fazla hepsi bir anda büyürse aşılama iptal olacak diye biraz endişelendim .inşallah senin tedavin de istediğin gibi gelişir.:)))

kızlar geçmişi okuyacak kadar yine zaman bulamadım ihmal ediyorum sanmayın lütfen, özel mesajlara göre listede güncellemeler yaptım :) yarın buradayım Allah'ın izniyle hepinize mutlu pazar akşamları :)

Teşekkürler canım.hemşireyi dinlememe bile gerek yok dedim.ama baya karışıkmış,birde bende pco olduğu için bu doz ayarı çok önemli,zaten yumurta fazla hepsi bir anda büyürse aşılama iptal olacak diye biraz endişelendim .inşallah senin tedavin de istediğin gibi gelişir.:)))
Sagolasin canim amin hepimizinki insalah.karisik degilde heyecanlaniyo insan ondan karistiyo galiba :)

Arkadaşlar benim mücadelem mutlu sonla bitti hamdolsun.bugün test yaptırdım ve betahcg 150,89 u gördüm.heyecanım,mutluluğum tarif edilemez.darısı bu sonucu bekleyen tüm kardeşlerimin başına:KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::anneadayı::nazar::anneadayı: Çok heyecanlıyım,ilk bebeğimmiş gibi sanki.çünkü böyle bir tedavi ve gayretle ilk kez muhattap oldum.hamdolsunki Rabbimde ilk seferde lütfetti,nasip etti.darısı cümlenize inşallah.dualarım ve yorumlarımla sizlerleyim bu yolda:KK15:
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin:nazar::anneadayı:

happy cim giremedim bayadır buraya kusura bakma.
ben yarın tek yumurtayla 3. aşılamamı oluyorum inş. saat 11 gibi yapılacak aşılamam.
boy : 1.60
kilo : 58

happy cim giremedim bayadır buraya kusura bakma.
ben yarın tek yumurtayla 3. aşılamamı oluyorum inş. saat 11 gibi yapılacak aşılamam.
boy : 1.60
kilo : 58
hayırlısı olsun canım :nazar: olumlu düşün :anneadayı:benimde tek yumurtayla oldu bu 3 aşılamam ve sonuç ortada

hayırlısı olsun canım :nazar: olumlu düşün :anneadayı:benimde tek yumurtayla oldu bu 3 aşılamam ve sonuç ortada

teşekkür ederim nea. senin adına çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin salih hayırlı evlat olsun inş..
çok umutlanıp kendimi üzmüyorum sonuçta 3. aşılamam kaderde varsa vericek rabbim bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

teşekkür ederim nea. senin adına çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin salih hayırlı evlat olsun inş..
çok umutlanıp kendimi üzmüyorum sonuçta 3. aşılamam kaderde varsa vericek rabbim bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
sağol canım amin inşallah :nazar: ilk iki aşılaman olumsuzmuydu canım :mad:benim 3 yaşında kızım var birde ilk aşılamamdan 2 tane cennete oğullarım var :KK61:inşallah aşılaman olumlu olur canım dualarım seninle sen yinede hayırlı şeyler düşün moralini yüksek tut canım rabbim hayırlısını versin tüm kullarına

Back