Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

evet maalesef tutmadı ikiside benimde 10 yaşında bir kızım var benden çok o istiyor aslında bi aralar kardeşim niye yok benim diye oturup ağlardı şükür alıştı biraz yanlızlığa tek çocuk olmasını hiç istemezdim ama nasip işte .
hayalim arka arkaya 2 bebeğim olsun onlar 10 yaşına geldiğinde bidaha 2 bebeğim olsun

Reactions: nea
maşallah kızına benimde bu aşılamam kızımın kardeş isteği doğrultusunda oldu inşallah senin kızınada benim kızımada rabbim kardeş sevgisini tatırır canım allah gönlüne göre versin hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah bu aşılaman tutar dualarım seninle canım

Hala bekliyorumm... tahlil yaptrmadim..ama yaptirmama gerek kalmicak gibi.. kasiklarim resmn adet olmusum gibi

Cok sevindim, tebrik ederim. Mevlam Hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin insallah. Yüzünüz gülsün daima.

Adet belirtisine benzermis gebelik belirtileri umudunu yitirme
Evet cok soluyolar canim bunu cokda okudum ama insan basina gelmeyince bilemiyor.. oyle adet agrisi kii bunu yasarken adet gelmemesi imkansiz gibi gelio..inslh imkansiz sandigim sey gerceklesir.. korkudan tahlil yapamiyorumm

amin inş.
Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım

Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran.. Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..

merhaba canım,
ben 3-4 kere ilaç desteği almadan yumurta takibi yaptırdım. regl uzunluğunun donemıne gore degısır ama ortalama olarak adetının 10.gununden ıtıbaren 2 günde bır doktora gıdıyorsun, her gidişinde vajinal ultrasonla folıkullerın gelısımını takıp edıyor. vücudun sectıgı 1 tane folıkul baskın hale gelerek büyüyor . genelde 17-18 mm geldikten sonra doktor ovitrelle gibi bir çatlatma iğnesi ile folikulun çatlamasını sağlıyor, bır yandan da sana hangı günlerde ilişkiye girmen konusunda yönlendirmeler yapıyor. ben çatlatma iğnesini 1 kere yaptırdım, normalde folıkul çatlarken hiç ağrım olmadığı halde iğneden dolayı çok ağrım oldu.O yüzden sonrakı yumurta takıplerımde çatlatma iğnesi de olmadan takip yaptırdım. 20-22 mm olana kadar büyüyor ve sonra çatlıyor benim folıkuller. 2 günde bır kontrole gittiğin için çatladığını da doktor teyit etmiş oluyor.zaten çatlama olduktan sonra da 24 saatlik zamanda yumurta döllenebiliyor. doktor çatlama olacağını yuvarlak hatları olan folıkulun şeklinin bozulmasından tahmin ediyor, çatladıktan sonra da folıkul artık ultrasonda görünmüyor, dr içindeki sıvının serbestleşmiş olduğunu görerek çatlama olmuş diye kesin görüşünü bildiriyor..bir de bu yöntemin ilaç desteklisi var, ben onu hiç yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla onda da yine folıkulun gelişmesini ilaç destekli olarak kontrol ediyorlar, sonra iğne ile çatlatıyorlar.bu takip sırasında da sana şu günler ilişki olsun diye doktorun devamlı yönlendırme yapıyor..
biraz uzun yadım ama umarım yardımcı olabılmısımdır

Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran.. Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
çok üzüldüm gerçekten her ay benimde adetim çok düzenli olduğunda gününde regli olunca uyuz oluyorum ama sakın sıkma canını hakkında hayırlısı olsun

canım hayırlısı olsun, sıkma canını zamanını bekliyor bebişin , umutlarımız illaki devam edecek sonraki aylara, yalnız değilsin biliyorsun..

Kızlar günaydın. Benim bugün klomen ilaçlarımın son günü. Yarın kontrolüm var. Boşa zaman kaybediyorum gibi geliyor. Umarım öyle olmaz. İçimden bir his ben tüp bebek yaptırana kadar hamile kalamayacağımı söylüyor.

Rüyamda haşmetli bir atın üstünde dört nala gidiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…