- 5 Aralık 2009
- 244
- 139
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
-
sağol canım amin inşallahilk iki aşılaman olumsuzmuydu canım benim 3 yaşında kızım var birde ilk aşılamamdan 2 tane cennete oğullarım var inşallah aşılaman olumlu olur canım dualarım seninle sen yinede hayırlı şeyler düşün moralini yüksek tut canım rabbim hayırlısını versin tüm kullarına
maşallah kızınaevet maalesef tutmadı ikisidebenimde 10 yaşında bir kızım var benden çok o istiyor aslında bi aralar kardeşim niye yok benim diye oturup ağlardı şükür alıştı biraz yanlızlığa tek çocuk olmasını hiç istemezdim ama nasip işte .
hayalim arka arkaya 2 bebeğim olsun onlar 10 yaşına geldiğinde bidaha 2 bebeğim olsun
Arkadaşlar benim mücadelem mutlu sonla bitti hamdolsun.bugün test yaptırdım ve betahcg 150,89 u gördüm.heyecanım,mutluluğum tarif edilemez.darısı bu sonucu bekleyen tüm kardeşlerimin başınaÇok heyecanlıyım,ilk bebeğimmiş gibi sanki.çünkü böyle bir tedavi ve gayretle ilk kez muhattap oldum.hamdolsunki Rabbimde ilk seferde lütfetti,nasip etti.darısı cümlenize inşallah.dualarım ve yorumlarımla sizlerleyim bu yolda
Adet belirtisine benzermis gebelik belirtileri umudunu yitirmeHala bekliyorumm... tahlil yaptrmadim..ama yaptirmama gerek kalmicak gibi.. kasiklarim resmn adet olmusum gibi
Evet cok soluyolar canim bunu cokda okudum ama insan basina gelmeyince bilemiyor.. oyle adet agrisi kii bunu yasarken adet gelmemesi imkansiz gibi gelio..inslh imkansiz sandigim sey gerceklesir.. korkudan tahlil yapamiyorummAdet belirtisine benzermis gebelik belirtileri umudunu yitirme
Yarin hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canim inslhhKızlar yarın kan testi yaptıracam dua edin ihtiyacım var
amin inş.maşallah kızınabenimde bu aşılamam kızımın kardeş isteği doğrultusunda oldu inşallah senin kızınada benim kızımada rabbim kardeş sevgisini tatırır canım allah gönlüne göre versin hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah bu aşılaman tutar dualarım seninle canım
adetin 7 gün geçti ise hemen bir test al,nasıl durabiliyorsun, ben olsam bu kadar zaman bekleyemem ,hadi hayırlısı, sonucu haber ver.Kizlar Merhaba ben hala adet olmadim acaba hsg den mi 7 gun gecti sizce ¿¿
Hadi canım inşallah güzel haberler gelir senden :) Herseyin hayırlısı ...Yarin hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canim inslhh
merhaba canım,Günaydın kızlar bir şey danışmak istiyorum.
Ege üniversitesine gidiyorum tedaviye. direk tüp bebekte karar kılınmıştı ama rahim duvarı kalın dediler ve diğer aya ertelendi. Dün kendi doktoruma özel muayeneye gittim. Rahim duvarının normal olduğunu, hastanedeki muayenede reglimin tam sökülmediği için duvarın kalın görünmüş olduğunu söyledi. Madem 1 ayımız var biz bunu değerlendirelim. Yumurta takibi yapıp iğne ile destek verelim dedi. Daha önce bu şekilde hiç takip yapılmamıştı bana.
Bu şekilde uygulama yapan var mı aranızda?
çok üzüldüm gerçekten her ay benimde adetim çok düzenli olduğunda gününde regli olunca uyuz oluyorum ama sakın sıkma canını hakkında hayırlısı olsunBeni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran..Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
canım hayırlısı olsun, sıkma canını zamanını bekliyor bebişin , umutlarımız illaki devam edecek sonraki aylara, yalnız değilsin biliyorsun..Beni oraya "Negatif" olarak kaziyabilirsiniz ..30 ay ve 2. Asilamada Malesef husran..Yine hic sekmedi adetim geldi.. tahlil yaptirmak bile nasip olmuyor..
Sağol canım Allah razıolsun.darısı sizlerin başına inşallahCok sevindim, tebrik ederim. Mevlam Hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin insallah. Yüzünüz gülsün daima.
Sagol canim hepimizin inslhçok üzüldüm gerçekten her ay benimde adetim çok düzenli olduğunda gününde regli olunca uyuz oluyorum ama sakın sıkma canını hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?