- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi Happy Meal
kızlar aşılamanın yapıldığı günü 1. gün olarak sayıyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bisey soracaktim ben simdi 4 gun puregon vuruldum 2 gum daha bugun ve yarin ayni zamanda pazar ve pazartesi vurulmam icin erken catlamayi igne vurulcam.bu igneden kac gun sonra catlatma ignesi vuruluyoruz bilgin varmi sen kullanmismiydin ?tesekkurAmin canım darısı başına inşallah.dualarım sizinle
Hayir. Ben saymıyorum canim. Ertesi gunden basla.kızlar aşılamanın yapıldığı günü 1. gün olarak sayıyor muyuz
Biraz karisik yazmisim.telden dolayi.catlamayionleyici igneden kac gun sonra catlatma ignesi vuruluyoruz.bunu sormak istedim.Canim bisey soracaktim ben simdi 4 gun puregon vuruldum 2 gum daha bugun ve yarin ayni zamanda pazar ve pazartesi vurulmam icin erken catlamayi igne vurulcam.bu igneden kac gun sonra catlatma ignesi vuruluyoruz bilgin varmi sen kullanmismiydin ?tesekkur
Kizlar sgk ile 1 tane tup bebek sansi varmis ya sgk ne kdr karsilio bizim odedimiz maliyeti merak ediyorum da yazarsaniz sevinirim cook
Çatlatmama iğnesi yani antagonisti kaç kez vuracağını dr belirtir mesela ben 4 gün çatlatmama vurdum.son çatlatmama iğnesini vurduğum günün akşamı gece de çatlatma yani hcg iğnesini oldum.onu da dr söylüyor saatini.o saate göre opu yu ayarlıyor çünküCanim bisey soracaktim ben simdi 4 gun puregon vuruldum 2 gum daha bugun ve yarin ayni zamanda pazar ve pazartesi vurulmam icin erken catlamayi igne vurulcam.bu igneden kac gun sonra catlatma ignesi vuruluyoruz bilgin varmi sen kullanmismiydin ?tesekkur
Amin ecmain canım benim.cümlemize inşallahcanımm çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaa
Tutmadı gibi derken? Deme öyle ya,innnnşalllahhhhhh tutmuştur dilerim Allahtan.çok teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için.ya olurda hani Allah korusun da tabi yine olmaz olursa bu kez de bence microenjrksiyon yapın ya.aşılama hem cepten hem psikolojiden yiyor.o da tedavi bu da ama başarı şansları çok farklı.benim dülüncem bu tabi nacizane.akıl vermek gibi olmasınSenin sonucu gormek icin girdim coook mutlu oldum canim Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin inslhh..bizede nasip etsin benim 2. Asilamada tutmadi gibi tahlil yapmadim..
Etmezmiyim,her vakitte namazlarda aklımdasınız.tezz vakitte darısı başınıza inşallahhhh...Rabbim cümlemize hayırlı,Yusuf yüzlü çocuklar versin inşallah...Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Darısı bizlere inşallahhhh
Bizim için de dua ettt
çok sevindim ,gözünüz aydın,sağlıcakla bebeğini kucaklamanı diliyorum.Arkadaşlar benim mücadelem mutlu sonla bitti hamdolsun.bugün test yaptırdım ve betahcg 150,89 u gördüm.heyecanım,mutluluğum tarif edilemez.darısı bu sonucu bekleyen tüm kardeşlerimin başına Çok heyecanlıyım,ilk bebeğimmiş gibi sanki.çünkü böyle bir tedavi ve gayretle ilk kez muhattap oldum.hamdolsunki Rabbimde ilk seferde lütfetti,nasip etti.darısı cümlenize inşallah.dualarım ve yorumlarımla sizlerleyim bu yolda
Inslhh tabi ama iste kasik regl agrim var canim saolasin .. zaten esim tutmazsa birkac ay bise istemio.. tup bebegin maliyeti ne cnm sgk ne kdr oduoTutmadı gibi derken? Deme öyle ya,innnnşalllahhhhhh tutmuştur dilerim Allahtan.çok teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için.ya olurda hani Allah korusun da tabi yine olmaz olursa bu kez de bence microenjrksiyon yapın ya.aşılama hem cepten hem psikolojiden yiyor.o da tedavi bu da ama başarı şansları çok farklı.benim dülüncem bu tabi nacizane.akıl vermek gibi olmasın
evet canım aynen oyle oluyorMerhaba kızlar,ben sanırım bu puregon iğneyi yapmayı beceremedim.sizde de vururken hani içine bastırılıyorya bastırdıkça tık tık tık diye sıfıra kadar indi.yapabilmişmiyim sizce.tabi anlatabilmişsem
Ben daha önce 2kez ilacsiz 4kez ilacli yumurtlama takibi yaptırdım. Belli boyuta gelirse catlatma ignesiyle catlatiyorlar, sonra ilişki günleri veriyorlar. Benim problemim olmamasına rağmen tutturamadik, umarim senin olur denemeye değer. Veya zaten tup bebek hazır önümüzdeki ayda. Bu ay gez dolaş rahatına bak, kafan dinlensin.1ay once veya sonra farketmez sonuçta. Kalbin ne diyorsa onu dinle:)Günaydın kızlar bir şey danışmak istiyorum.
Ege üniversitesine gidiyorum tedaviye. direk tüp bebekte karar kılınmıştı ama rahim duvarı kalın dediler ve diğer aya ertelendi. Dün kendi doktoruma özel muayeneye gittim. Rahim duvarının normal olduğunu, hastanedeki muayenede reglimin tam sökülmediği için duvarın kalın görünmüş olduğunu söyledi. Madem 1 ayımız var biz bunu değerlendirelim. Yumurta takibi yapıp iğne ile destek verelim dedi. Daha önce bu şekilde hiç takip yapılmamıştı bana.
Bu şekilde uygulama yapan var mı aranızda?
anladım canım teşekkür ederim ben şimdi son iki yumurta geliştirici iğnemi çatlatmama iğnesiyle birlikte vurulacam.iki kere vurulup kontrol olacam.iki kez vuracakmışım çatlatmama iğnesini.yarın kontrol.ozaman sanırım bende yarın gece çatlatma iğnesi olurum.:)yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım.Çatlatmama iğnesi yani antagonisti kaç kez vuracağını dr belirtir mesela ben 4 gün çatlatmama vurdum.son çatlatmama iğnesini vurduğum günün akşamı gece de çatlatma yani hcg iğnesini oldum.onu da dr söylüyor saatini.o saate göre opu yu ayarlıyor çünkü
hamilelikte de bu tür ağrılar oluyor. umarım tutmuştur.Inslhh tabi ama iste kasik regl agrim var canim saolasin .. zaten esim tutmazsa birkac ay bise istemio.. tup bebegin maliyeti ne cnm sgk ne kdr oduo
Sagol canim ya inslhhhamilelikte de bu tür ağrılar oluyor. umarım tutmuştur.
Canım 4.500 mikroenjeksiyon 1.500 de ilaçları hepsi 6 bine geldi bizim.sgk kısmını bilmiyorum maalesef araştırmak lazımInslhh tabi ama iste kasik regl agrim var canim saolasin .. zaten esim tutmazsa birkac ay bise istemio.. tup bebegin maliyeti ne cnm sgk ne kdr oduo