- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Hadi bakalım canım,hayırlara vesile olsun inşallahanladım canım teşekkür ederim ben şimdi son iki yumurta geliştirici iğnemi çatlatmama iğnesiyle birlikte vurulacam.iki kere vurulup kontrol olacam.iki kez vuracakmışım çatlatmama iğnesini.yarın kontrol.ozaman sanırım bende yarın gece çatlatma iğnesi olurum.:)yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım.
Çok teşekkü ederim,darısı sizlerin başına inşallah.çok sevindim ,gözünüz aydın,sağlıcakla bebeğini kucaklamanı diliyorum.
Ben daha önce 2kez ilacsiz 4kez ilacli yumurtlama takibi yaptırdım. Belli boyuta gelirse catlatma ignesiyle catlatiyorlar, sonra ilişki günleri veriyorlar. Benim problemim olmamasına rağmen tutturamadik, umarim senin olur denemeye değer. Veya zaten tup bebek hazır önümüzdeki ayda. Bu ay gez dolaş rahatına bak, kafan dinlensin.1ay once veya sonra farketmez sonuçta. Kalbin ne diyorsa onu dinle:)
Sagol cnm cvp icin ..Canım 4.500 mikroenjeksiyon 1.500 de ilaçları hepsi 6 bine geldi bizim.sgk kısmını bilmiyorum maalesef araştırmak lazım
sağolasın canım amin inşallah.Hadi bakalım canım,hayırlara vesile olsun inşallah
Rica ederimmm....Sagol cnm cvp icin ..
Teşekkürler canım.hemşireyi dinlememe bile gerek yok dedim.ama baya karışıkmış,birde bende pco olduğu için bu doz ayarı çok önemli,zaten yumurta fazla hepsi bir anda büyürse aşılama iptal olacak diye biraz endişelendim .inşallah senin tedavin de istediğin gibi gelişir.:)))yapabilmişsin canım merak etme.
Sagolasin canim amin hepimizinki insalah.karisik degilde heyecanlaniyo insan ondan karistiyo galiba :)Teşekkürler canım.hemşireyi dinlememe bile gerek yok dedim.ama baya karışıkmış,birde bende pco olduğu için bu doz ayarı çok önemli,zaten yumurta fazla hepsi bir anda büyürse aşılama iptal olacak diye biraz endişelendim .inşallah senin tedavin de istediğin gibi gelişir.:)))
Kızlar yarın kan testi yaptıracam dua edin ihtiyacım var
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinArkadaşlar benim mücadelem mutlu sonla bitti hamdolsun.bugün test yaptırdım ve betahcg 150,89 u gördüm.heyecanım,mutluluğum tarif edilemez.darısı bu sonucu bekleyen tüm kardeşlerimin başınaÇok heyecanlıyım,ilk bebeğimmiş gibi sanki.çünkü böyle bir tedavi ve gayretle ilk kez muhattap oldum.hamdolsunki Rabbimde ilk seferde lütfetti,nasip etti.darısı cümlenize inşallah.dualarım ve yorumlarımla sizlerleyim bu yolda
Amin canım,çok teşekkürler.darısı tüm isteyenlerehayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
hayırlısı olsun canımhappy cim giremedim bayadır buraya kusura bakma.
ben yarın tek yumurtayla 3. aşılamamı oluyorum inş. saat 11 gibi yapılacak aşılamam.
boy : 1.60
kilo : 58
Allahım inşallah umutlarını boşa çıkarmaz.Kızlar yarın kan testi yaptıracam dua edin ihtiyacım var
hayırlısı olsun canımolumlu düşün benimde tek yumurtayla oldu bu 3 aşılamam ve sonuç ortada
sağol canım amin inşallahteşekkür ederim nea. senin adına çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin salih hayırlı evlat olsun inş..
çok umutlanıp kendimi üzmüyorum sonuçta 3. aşılamam kaderde varsa vericek rabbim bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?