Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Amin canım darısı başına inşallah.dualarım sizinle
Canim bisey soracaktim ben simdi 4 gun puregon vuruldum 2 gum daha bugun ve yarin ayni zamanda pazar ve pazartesi vurulmam icin erken catlamayi igne vurulcam.bu igneden kac gun sonra catlatma ignesi vuruluyoruz bilgin varmi sen kullanmismiydin ?tesekkur

Biraz karisik yazmisim.telden dolayi.catlamayionleyici igneden kac gun sonra catlatma ignesi vuruluyoruz.bunu sormak istedim.

Kizlar sgk ile 1 tane tup bebek sansi varmis ya sgk ne kdr karsilio bizim odedimiz maliyeti merak ediyorum da yazarsaniz sevinirim cook

Çatlatmama iğnesi yani antagonisti kaç kez vuracağını dr belirtir mesela ben 4 gün çatlatmama vurdum.son çatlatmama iğnesini vurduğum günün akşamı gece de çatlatma yani hcg iğnesini oldum.onu da dr söylüyor saatini.o saate göre opu yu ayarlıyor çünkü

Senin sonucu gormek icin girdim coook mutlu oldum canim Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin inslhh..bizede nasip etsin benim 2. Asilamada tutmadi gibi tahlil yapmadim..
Tutmadı gibi derken? Deme öyle ya,innnnşalllahhhhhh tutmuştur dilerim Allahtan.çok teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için.ya olurda hani Allah korusun da tabi yine olmaz olursa bu kez de bence microenjrksiyon yapın ya.aşılama hem cepten hem psikolojiden yiyor.o da tedavi bu da ama başarı şansları çok farklı.benim dülüncem bu tabi nacizane.akıl vermek gibi olmasın

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Darısı bizlere inşallahhhh
Bizim için de dua ettt
Etmezmiyim,her vakitte namazlarda aklımdasınız.tezz vakitte darısı başınıza inşallahhhh...Rabbim cümlemize hayırlı,Yusuf yüzlü çocuklar versin inşallah...

çok sevindim ,gözünüz aydın,sağlıcakla bebeğini kucaklamanı diliyorum.

Inslhh tabi ama iste kasik regl agrim var canim saolasin .. zaten esim tutmazsa birkac ay bise istemio.. tup bebegin maliyeti ne cnm sgk ne kdr oduo

evet canım aynen oyle oluyor

Günaydın kızlar bir şey danışmak istiyorum.
Ege üniversitesine gidiyorum tedaviye. direk tüp bebekte karar kılınmıştı ama rahim duvarı kalın dediler ve diğer aya ertelendi. Dün kendi doktoruma özel muayeneye gittim. Rahim duvarının normal olduğunu, hastanedeki muayenede reglimin tam sökülmediği için duvarın kalın görünmüş olduğunu söyledi. Madem 1 ayımız var biz bunu değerlendirelim. Yumurta takibi yapıp iğne ile destek verelim dedi. Daha önce bu şekilde hiç takip yapılmamıştı bana.
Bu şekilde uygulama yapan var mı aranızda?

Ben daha önce 2kez ilacsiz 4kez ilacli yumurtlama takibi yaptırdım. Belli boyuta gelirse catlatma ignesiyle catlatiyorlar, sonra ilişki günleri veriyorlar. Benim problemim olmamasına rağmen tutturamadik, umarim senin olur denemeye değer. Veya zaten tup bebek hazır önümüzdeki ayda. Bu ay gez dolaş rahatına bak, kafan dinlensin.1ay once veya sonra farketmez sonuçta. Kalbin ne diyorsa onu dinle:)

Kizkardeslerim, benim guzel anne adaylarim gunaydin, dun evde tadilat vardi, ev sahibi pencereleri pimapen yaptirdi, Allah'imm o ne toz ne pusuruk anlatamam. Gece 10da bitti esimle sabah namazini kilip yattik, namazda 3 kere icim gecti simdi girebildim siteye telden giriyorum. Henuz ozel mesajlarimi okuyamadim topikte gecmise de bakamadim, kahvalti hazirlamaya gidiyorum. Ilk firsatta gelip hepsini okucam, optum cok cokkkkkk mutlu pazarlar.

anladım canım teşekkür ederim ben şimdi son iki yumurta geliştirici iğnemi çatlatmama iğnesiyle birlikte vurulacam.iki kere vurulup kontrol olacam.iki kez vuracakmışım çatlatmama iğnesini.yarın kontrol.ozaman sanırım bende yarın gece çatlatma iğnesi olurum.:)yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım.

Inslhh tabi ama iste kasik regl agrim var canim saolasin .. zaten esim tutmazsa birkac ay bise istemio.. tup bebegin maliyeti ne cnm sgk ne kdr oduo
Canım 4.500 mikroenjeksiyon 1.500 de ilaçları hepsi 6 bine geldi bizim.sgk kısmını bilmiyorum maalesef araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…