- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #4.461
Yok canım keşke öyle olsaydı ama henüz pozitifi görmedik biz. 1defa tüp denedik geçen ay malesef olmadı, bu ay şubatı bulacak sanırım tekrar deneyeceğiz kısmet olursa. Kadıköydeki merkezdede Prof. Dr Tayfun Bağış var. Ayrıntılı bilgim yok ama tabi ki ilk görüşme ücretsizdir bence telefondan ziyade eşinle birlikte gidip bir görüşebilirsiniz bence.
http://www.acibademtupbebek.com/acibadem-kadikoy-tup-bebek-merkezi/
tayfun bağışa arkadaşım gidiyor şu anda,ilk görüşme ücretsiz değil,sadece tüp bebek yaptırmaya karar verirsen ücretten düşülüyor muayene ücreti..5250 tl ilaç hariç fiyat ..muayeneye 385 verdi bu arada !!Yok canım keşke öyle olsaydı ama henüz pozitifi görmedik biz. 1defa tüp denedik geçen ay malesef olmadı, bu ay şubatı bulacak sanırım tekrar deneyeceğiz kısmet olursa. Kadıköydeki merkezdede Prof. Dr Tayfun Bağış var. Ayrıntılı bilgim yok ama tabi ki ilk görüşme ücretsizdir bence telefondan ziyade eşinle birlikte gidip bir görüşebilirsiniz bence.
http://www.acibademtupbebek.com/acibadem-kadikoy-tup-bebek-merkezi/
Teşekkürler canım ama ben değil, K karamel1985 gitmeyi düşünüyor oraya, onun için güzel bilgilendirme olmuş. Okur o da gelince.tayfun bağışa arkadaşım gidiyor şu anda,ilk görüşme ücretsiz değil,sadece tüp bebek yaptırmaya karar verirsen ücretten düşülüyor muayene ücreti..5250 tl ilaç hariç fiyat ..muayeneye 385 verdi bu arada !!
doktordan çok memnun bu arada arkadaşım,3 yumurtası oldu,2 si toplandı,1 i boş çıktı,1 yumurtayı koymak istemedi ve dondurup önümüzdeki ay oluşacak yumurtalarla beraber transfer yapacak,dondurma ücretini bi sonraki kontrolde söyleyecekmiş,merak ettiğiniz birşey olursa arkadaşımdan öğrenip cevaplarım,herkesin gönlüne göre versin Allah..Teşekkürler canım ama ben değil, K karamel1985 gitmeyi düşünüyor oraya, onun için güzel bilgilendirme olmuş. Okur o da gelince.
şimdi gayet açıklayıcı oldu valla :) demekki ben ilki için sadece dondurma ücreti verdim transfer içinde oldu.1130 TL idi 2015 yılında hafif zam gelmiş :)marpesa cım şimdi bursa acıbadem tüp bebek merkezi ile görüştüm. Şehir dışındayım diyince fiyat bilgisi verdiler.Tüp bebek işlemi 5000-6000 tl arasında olur. Fakat dondurmak isterseniz 1195 tl ödersiniz, bu yıllık ücrettir, fakat sadece dondurma ücretidir, yani yıl içinde soraki aylarda tekrar dondurulmuşlardan transfer isterseniz 1195 tl daha ödemeniz gerekir her transfer için dediler. Yani bursada da 1.transferden sonraki transferlerde ücret alınıyormuş, ama bizim 2000, orada 1195 tl imiş. Bu farkıda soracağım acıbademin merkezine şimdi uaşabilirsem, acaba her merkezde farklı fiyat mı var diye. Yine yazarım ilgilenen arkadaşlar olursa, sen artık çok ilgilenmeyebilirsin malum. hamilesin nasılsa.
olur mu öyle şey canım bildiğim cevap verebildğim şeylere seve seve cevap veririm hiç problem değil istediğin kadar sorabilirsin.Tabiki tüp bebek maliyetli zaten insan ister istemez herşeyi düşünmek zorunda inşallah tüm donmuşların çözülmesine gerek kalmaz ilk grupla hamile kalırsın diğer donmuş grup kardeş olur :)Anladım canım, ben yazarken sende cevap yazmışsın kusura bakma şimdi gördüm. Benimde var dondurulmuşlarım ama 4 grup yani toplamda 9 tane. yani istersem daha bu yıl içinde 4 defa daha transfer yapabilirim. Tabi ki çözerken bozulmazlarsa. Onun için sana sormuştum. Ben 4 defa 2000 ödesem 8000 eder. Zaten durumlar malum, kredi çekip bu tedaviye başladık. Dolayısıyla öyleyse ben de faydalanmak isterim yani kusura bakma sana çok soru sordum ama, durum bu yani canım. Hakkını helal et.
Sağolasın canım inşallah dediğin gibi olur diğer grup kardeş olur ilk bebeğime. Allahım hiç gerçek olmayacak bir hayal gibi geliyor düşününce. Allahım yardım etsin de inşallah hepimizin duaları kabul olsun. Sende dualarında bize yer ver nolursun. Hamilelerin duaları kabul olur. Tekrar sağol, sen de inşallah hamileliğini rahat ve keyifli geçirip bebeğini kucağına zamanında sağlıklı bir şekilde alırsın.olur mu öyle şey canım bildiğim cevap verebildğim şeylere seve seve cevap veririm hiç problem değil istediğin kadar sorabilirsin.Tabiki tüp bebek maliyetli zaten insan ister istemez herşeyi düşünmek zorunda inşallah tüm donmuşların çözülmesine gerek kalmaz ilk grupla hamile kalırsın diğer donmuş grup kardeş olur :)
Acıbadem güzel iyi bir hastane bu sebeple şanslısın bnce inşallah iyi olacak senin için
çok saol canım hep dua ediyorum isteyenlere bizler biraz zor elde ediyoruz ama inşallah sende bu mutluluğu yaşayacaksın.İnan bende senin gibiydim hiç gerçek olmayacak hayal gibiydi benim içinde.O yüzden iyi düşün inşallah bu sefer son olucak ve bebeğin seninle olacakSağolasın canım inşallah dediğin gibi olur diğer grup kardeş olur ilk bebeğime. Allahım hiç gerçek olmayacak bir hayal gibi geliyor düşününce. Allahım yardım etsin de inşallah hepimizin duaları kabul olsun. Sende dualarında bize yer ver nolursun. Hamilelerin duaları kabul olur. Tekrar sağol, sen de inşallah hamileliğini rahat ve keyifli geçirip bebeğini kucağına zamanında sağlıklı bir şekilde alırsın.
Ama artık beni ağlatma güzel insan seni tanımıyorum Ama yüreğinin güzelliği yazdıklarında dökülüyor ..Rabbim nazarlardan saklasın rsbbim kucağına almayı Hayırlısı ike nasip etsin canım benimAllah razi olsun benim guzel yurekli arkadaslarim, Rabb'im her zaman boyle haberleri duyunca mutlu olan insanlarla karsilastirsin beni, nazardan cok korkuyorum cunku, Allah'a emanet insallah. Bebisle uyanmak garip, yani sanki gce ruya gormusum gibi, ben kendmi herhalde ben hic hamile haberi alamicam veremicem diye dusunuyordum ama Rabb'im vaktini kararliyor sadece biz o vakti bilmiyor ve bekliyoruz. Kizlar haberi aldigimda evdeydim, dr aradi aglayatak telefonu kapattim ve anneme sarildim ziplayarak annem dur otur sakin ol sicrama dedi, oturdum koltuga, abdestliydim ve basimda ortu vardi dua ediodum sonuc cikana kadar ve dedim ki ilk lafim Allah'im sen bu haberi bekleyen butun kardeslerime bu duyguyu tatmayi nasip et, kimseye aratma herkes hemen kavussun evladina diye aglaya aglaya dua ettim sonra kendime sevindim inanin bana bu gercek hatta annem, ahh kizim daha kendine sevinmeden ayni seyi din kardeslerin icin istiyorsun Rabb'im duyar da melekler amin demez mi saniyorsun dedi. Inanin bana her daim duamdasiniz.
canım yumurtalarım sence fazlamı ? Bana az geliyor ve Dr. Bu londa hiç birsey demiyor ..hiç birsey Yapmıyorum desem inanırmısın ? Iki gündür günde iç incir yiyorum onuda burdan öğrendim ..evlilik zor işmiş bunu yıllar geçtikte daha iyi Anlıyorum ..aramız bana kalsa düzelmedi lakin bugün Dr. Birlikte olun dedin mecburen birlikte oldum hersey bebek için Rabbim hayırlısının nasip etsin acaba Rabbim uygun görmüyorsa Israr etmesem mi diyende düşünmekten alamıyorum ...
Tatlim boyle tepecik gibi sag sol degil tam ortada hissetmeye baslamistim transfer gununu saymazsam 7. Gununden itibaren.Happy Meal bişey sorucam,hani pubis üstü bi sertlik var demiştin ya,onu kaçıncı gün hissettin ve nasıl bi sertlikti acaba???
Aminnn canim benim estf. Aglama sakinn ben ne hissediyorsam o dokuluo kelimelerde.Ama artık beni ağlatma güzel insan seni tanımıyorum Ama yüreğinin güzelliği yazdıklarında dökülüyor ..Rabbim nazarlardan saklasın rsbbim kucağına almayı Hayırlısı ike nasip etsin canım benim
Elhamdulillahi Rabbi'l alemin,
kızlar hamileyim, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı, hepiniz her daim dualarımdasınız, hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, güzel kalbinizle hayır dualarınızı eksik etmediniz. şimdi daha çok duaya ihtiyacım var, bu süreci hayırlısıyla tamamına erdirmek için.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Arkadaşlar veHappy Meal csnım bir şey soracağım geçenlerde bi arkadaş yoğurt ve sirke kullanmayın diye bir hadis paylaşmıştı ben yoğurt severim ve kendim mayalıyorum , muhtemelen pazartesi ikinci aşılamam olacak bu aksam yedim sonrasinda da pişman oldum bi yardım edermisşniz ? Ikinci sorumda dün yumurta kontrolüm vardı muhtemelen bir taraf olgunlaşmıştı ki eşimle birlikte ol dedi ve bende ada çayını bıraktım ama incire devam ne dersin iyi yapmiş miyim ?
Happy Meal ya bende bugün duş öncesi bi sertlik hissettim ama zaten hep belirti aradığımız için kendimi kaptırmak ve ona bel bağlamak istemedim.yukardan aşağı doğru ince uzun gibi bi şişlik hissettim,bugün aşının 8. günü..umarım güzel haberlerin belirtisidir...
Arkadaşlar veHappy Meal csnım bir şey soracağım geçenlerde bi arkadaş yoğurt ve sirke kullanmayın diye bir hadis paylaşmıştı ben yoğurt severim ve kendim mayalıyorum , muhtemelen pazartesi ikinci aşılamam olacak bu aksam yedim sonrasinda da pişman oldum bi yardım edermisşniz ? Ikinci sorumda dün yumurta kontrolüm vardı muhtemelen bir taraf olgunlaşmıştı ki eşimle birlikte ol dedi ve bende ada çayını bıraktım ama incire devam ne dersin iyi yapmiş miyim ?
(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN
Elhamdulillah canim, darisi basina insallah :)Daha yeni baglanabildim. Canimmmm Allah´a sükürler olsun güzel haberlerin oldu. Mevlam hayirlisiyla kavustursun insallah.
gec olsun guc olmasin tatlim oyle dusun, yumurtaliklar bazi ay cok aktif bazi ay cok tembel olabiliyor. Adacayi ve kuru incirlevdestekleyebilirsin, ama panik olma 19. 20. Gun asilama yapilip tutan arkadaslar biliyorum burada.Arkadaslar yardim lutfen..bugun doktora gittim 9. gunum klomende yumurtalari kontrole cagirdi ama yeteri kadar gelismemis dedi ptesi tekrar bakalim buyursr asilama yapariz dedi ..sizde buyur mu yoksa 9 gunde buyumeli miydi? Ayni durumu yasayan var mi? Kendimi asilamaya bu ay hazirlamistim