Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Hiç bilgim yok canım ya ama genelde acıbademlerin hepsinde aynı yöntem ve cihazlar kullanılıyor, çünkü tüm merkezlerin genel kordinatörü Bülent Tıraş, bizim maslaktaki merkezdeki doktor yani.

arkadaşlar bi dernek var. oraya üye olunca merkezlere 1000 tl ye kadar indirim oluyor. ilk muayenesi de ücretsiz ayrıca tahliller de indirimli oluyor. bilginiz olsun

Canım dediğim gibi eğer maslağa gelmeyi düşünürsen ki bence gerek yok. Çünkü yakın olmasıda önemli. Araban varsa kullanabiliyorsan ya da eşin her zaman senin yanında gelebilecekse, işleriniz müsaitse olabilir ama değilse bence yakın olanı seçmeni tavsiye ederim, çünkü bu süreçlerde sık sık gelip gitmeniz gerekiyor, bir de işten izin alabilir miyim, işyerinde insanlara ne derim gibi endişeler yüzünden süreçte daha da yıpranırsınız.Tabi ki karar senin, zaten eğer merkezde kontrolün olacak ise başka yerde senin kontrolünü yapacak bir doktorun yok ise merkezde tüm işlemler aynı, eğer çok değişik nadir rastlanan bir rahatsızlığın yoksa, ben bir profesörün görmesini isterim diye bir düşüncen yoksa gerek yok çünkü ben daha önce başka bir acıbademde prof. muayenesine de gittim. O kadar yoğun oluyorlar ki hep hemşirelerle muhattap oluoyorsun, sormak istediğin birşey olunca doktora direkt ulaşamıyorsun, mesai saatleri dışında ulaşamıyorsun falan filan. Yani çok ayrıcalıklı bir durum değil.

hımm anladım canım benim ozaman ben bana yakın olan merkezi tercih edeyim .sonuçta bu tayfun beyde uzmandır yani alanında. ama işte özel hastane olunca korkutuyor insanı 5000 diyip 10000 alınırsa ne bileyim bilirsin insanlara ticari olarak bakılıyor bu tarz yerlerde... ama tabi mecburen de gidicez başka yolu yok.ben en iyisi kadıköy acıbademe gideyim. bu arada buraya giden olursa fikirlerinide almak isterimm. duyan bilen gören :)

arkadaşlar bi dernek var. oraya üye olunca merkezlere 1000 tl ye kadar indirim oluyor. ilk muayenesi de ücretsiz ayrıca tahliller de indirimli oluyor. bilginiz olsun
evet canım ben onu bir yerde okudum ama biri yazmış tüp bebekte 100 tl indirim yaptılar ama dondurma ücreti aldılar 1500 tl civarında yazmış. Yani ben sadece tüp bebek ücretini ödedim dondurmada içindeydi indirimsiz daha ucuza geldi o kişinin dediğine göre. O yüzden ben de pek umursamadım ama aslında araştırmak lazım.

Hadi hayırlısı canım, ama ben acıbademe daha önce de gittim, yakınlarımda var giden, ciddi bir kurum öyle küçük oyunların hesabını yapacağını sanmam, ben hiç karşılaşmadım yani. Allah öyleleriyle karşılaştırmasın.

hayır hayır 1.000 tl ye yakın indirim oluyor. bu indirimler de bazı merkezlerde geçerli. yararlanan çok arkadaşım var.

hayır hayır 1.000 tl ye yakın indirim oluyor. bu indirimler de bazı merkezlerde geçerli. yararlanan çok arkadaşım var.
peki arkadaşlarının indirimli ödemenin içinde miydi dondurma ve çözme işlemleri de canım

İşte benim dondurma çözme hepsi içinde 5200 tuttu, ama o okuduğum yazıda arkadaş indirimli 4400 ödemiş tüp bebek için ama dondurma için 1200 mü ne ayrıyetten aldıkları için toplamı indirimli olmasına rağmen. Ben de onun için merak ettim. Tabi bu hastaneye ödenenler, ilaçlar hariç

bu dernekten bende bahsetmiştim Çider.Ben oraya üye olarak yaptırdım.Acıbademlerde geçiyor.Ben bursa acıbademde yaptırdım.Tam 1000 TL indirim olmuyor dediğin gibi.Benimki yaklaşık 800 tl gibi oluyor.Acıbademe göre de değişiyor olabilir.Dondurma içinde 1130 TL verdim.Onda Çider indirim yok dediler.
Ben yaptırdığımda 5200 TL idi.1130TL de dondurma 220 TL de ilk muayene bu şekilde toplamda;6550 oluyor.
Ben indirimle 4400 TL tüp bebek,1130 TL dondurma verdim.İlk muayene ücretsiz oldu.5530 TL oldu

Ayrıca benim gittiğim Bursa Acıbadem hastanesinde dondurma ve çözme için 1130 TL dediler.Yani hepsi içinde olsa bende Çider indirimi kullanmazdım haliyle :) .Senin iyi denk gelmiş hepsi içinde.O şekilde bir kampanyaydı heralde sadece o Acıbademe özel.Çünkü ben iki kere falan sordum dondurma işlemi ayrı ücretlendiriliyor ve Çider karşılamıyor demişlerdi.

işte ben de tam bunu demek istedim. 1000 tl değil 1000 tl ye yakın indirim yapıyoruz diyolar.

Hıh evet senin yazdığını okumuşum demekki ben. Ben 5200 ödedim ama dondurma çözme falan hepsi içindeydi. Tahliler falan da içinde yani bir tek ilaçlar hariç. Muayene ise ben başka bir acıbademde muayene olduğum halde o süreçte hiç muayene ödemedim. Tedaviye başlamadan önce de zaten o doktoruma devam ediyordum, muayene 162 tl. Ben de üye olsam diyordum ama acaba Bursa da mı dondurma dışında oluyor bu ücretin. Yoksa çidere üye olmak aslında göründüğü gibi bir işe yaramıyor mu fiyat açısından.

işte ben de tam bunu demek istedim. 1000 tl değil 1000 tl ye yakın indirim yapıyoruz diyolar.
Evet canım doğru diyosun.Eğer ki ben dondurulmuş transfer olmasaydım 5200 TL + 220 TL TOPLAM 5.420 TL
Bunun yerine 4400 TL ödedim.Dediğin gibi yaklaşık 1000 TL

Anladım canım ama benim indirimsiz daha ucuza geldi onu diyorum acaba bursa ve istanbul arasındaki farklılık mı? Yoksa dondurmayı ayrı ödeyince birşey farketmiyor mu? Anlayamadım şimdi.

senin için işe yaramamış canım ama bana yaradı.bende muayene ve tahlillere esktra ücret ödemedim.
Yani yukarda da dediğim gibi 5200 TL + 1130 dondurma ücreti yerine 4400 +1130 dondurma ücreti ödedim.Bana yaklaşık 1000 TL indirim oldu.Yoksa bende sürekli gittiğimde muayene ve tahlil ödemesi yapmadım.Ama dondurma sadece bursa acıbademde mi esktra ücretlendiriliyor bilemiyorum yoksa senin gittiğin zaman o hastanedemi öyle bir indirim vardı bilemiyorum

Yok canım kampanya falan değil maslak acıbadem de herkese hala öyle fiyat. Yani her zamanki fiyat.İşte acaba bir esprisi yok mu üyeliğin, ayrıca benim doktorum bize sormuyor kendisi her tüp bebek için dondurulmuş transfer yapıyor, taze yapmıyor, sadece bende değil yani herkeste bu fiyat geçerli.Yani ben de üyelik için form doldurmuştum acaba vazgeçsem mi?

Anladım canım ben mecbur donduurlmuş oldum taze transfere bünyem uygun değildi.Bunun içinde sordum dondurulmuş transfer için esktra ücret oluyor mu diye evet dediler şuan verdiğimiz ödemenin içinde hala donmuş embriyolar var hepsini kullanmadık.Belkide senin doktorun tüm hastalarına bu şekilde dndurulmuş transfer yaptığı için tüp bebek fiyatının içine dahil etmiş bunu çünkü donduruyor transfer ediyor başka donmaya devam etmiyor.
Onun dışında Çiderin acıbedem hastaneleri dışında da inidirm yaptığı hastaneler oluyor.Şahsem ben yararını gördüm.İsteyen en azından araştırıp bilgi alabilir zararı olmaz.

Bilgiler için sağol canım, ben de bir araştırayım en iyisi, form doldurdum bakalım cevap bekliyorum zaten. Bizim hala dondurulmuşlar duruyor mesela, geçen denemede olmadığı için 2. deneme önümüzdeki ay dondurulmuşlardan olacak, geçenki de öyleydi ama negatif oldu malesef sonuç. Bu defa dondurulmuşlardan transfer yapılması için 2000 tl ödeyecekmişiz 2. denememizde. Şimdi ben de başka yerlerde ne kadar acaba onu araştırıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir arkadaşlar.

Bu arada canım bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah, inşallah biz de görürüz o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…