Allah razi olsun benim guzel yurekli arkadaslarim, Rabb'im her zaman boyle haberleri duyunca mutlu olan insanlarla karsilastirsin beni, nazardan cok korkuyorum cunku, Allah'a emanet insallah. Bebisle uyanmak garip, yani sanki gce ruya gormusum gibi, ben kendmi herhalde ben hic hamile haberi alamicam veremicem diye dusunuyordum ama Rabb'im vaktini kararliyor sadece biz o vakti bilmiyor ve bekliyoruz. Kizlar haberi aldigimda evdeydim, dr aradi aglayatak telefonu kapattim ve anneme sarildim ziplayarak annem dur otur sakin ol sicrama dedi, oturdum koltuga, abdestliydim ve basimda ortu vardi dua ediodum sonuc cikana kadar ve dedim ki ilk lafim Allah'im sen bu haberi bekleyen butun kardeslerime bu duyguyu tatmayi nasip et, kimseye aratma herkes hemen kavussun evladina diye aglaya aglaya dua ettim sonra kendime sevindim inanin bana bu gercek hatta annem, ahh kizim daha kendine sevinmeden ayni seyi din kardeslerin icin istiyorsun Rabb'im duyar da melekler amin demez mi saniyorsun dedi. Inanin bana her daim duamdasiniz.