Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
hayırlı olsn canım,çok sevındım,surec zor ve uzndu ama mutlu bır sekılde sonuçlandı.saglıklı bır sekılde kucagıa alırsın inşallah,bu arada kan sonucn kaç yksek ise belki ikizdir haaa.ben bugun ögrendim benimki ikizmiş çift umurta ikizi inşallh Rabbım herkeze bu sevıncı yaşatır

Maaşallah yeğenlerimiz çifter çifter geliyor

Maaşallah yeğenlerimiz çifter çifter geliyor
allah razı olsun canım ,zaten iki yumurta oluşmuştu aşılama ile ikiside dollenmiş.inşallh hayırlısıyla kalp atışılarınıda duysam rahatlıyacam ,inşallah bu sayfadaki ve hastanedekilerde mu mutllugu en kısa surede tatar

Anladık hamilesin çok mutlusun lakin ana kraçilelik devam dımı ?benşm bugün yumurta ölçümü
canım yumurtalarım sence fazlamı ? Bana az geliyor ve Dr. Bu londa hiç birsey demiyor ..hiç birsey Yapmıyorum desem inanırmısın ? Iki gündür günde iç incir yiyorum onuda burdan öğrendim ..evlilik zor işmiş bunu yıllar geçtikte daha iyi Anlıyorum ..aramız bana kalsa düzelmedi lakin bugün Dr. Birlikte olun dedin mecburen birlikte oldum hersey bebek için Rabbim hayırlısının nasip etsin acaba Rabbim uygun görmüyorsa Israr etmesem mi diyende düşünmekten alamıyorum ...

Vs
vsnım tebrikler Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım ınan kı cok sevındım ve hemen ağladım allahım bızlerede yasatsın bu duyguyı hayırlı olsun dılerım hep senınle olur bebısın senı hıc bırakmaz

Kizlar gunaydin, hepinize kocaman mutluluklarla dolu bir gun dilerim :)
canımm hamileymişsinn yazmasamda girip sizi takip etmeye çalışıyorum burdan
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bak Allah senin dualarını kabul etti artık sıra bizde Yarabbim bizide çok aratmasın artık inşallah

Günaydın kızlar. Dün Happy Meal in hamile oldugunu öğrendim çok sevindim ve bugün de iş yerimde yıllardır bebeği olmayan bir arkadaşımın hamile oldugunu öğrendim havalara uçtum sevinçten. 2015 güzel geldi.

Allah razi olsun benim guzel yurekli arkadaslarim, Rabb'im her zaman boyle haberleri duyunca mutlu olan insanlarla karsilastirsin beni, nazardan cok korkuyorum cunku, Allah'a emanet insallah. Bebisle uyanmak garip, yani sanki gce ruya gormusum gibi, ben kendmi herhalde ben hic hamile haberi alamicam veremicem diye dusunuyordum ama Rabb'im vaktini kararliyor sadece biz o vakti bilmiyor ve bekliyoruz. Kizlar haberi aldigimda evdeydim, dr aradi aglayatak telefonu kapattim ve anneme sarildim ziplayarak annem dur otur sakin ol sicrama dedi, oturdum koltuga, abdestliydim ve basimda ortu vardi dua ediodum sonuc cikana kadar ve dedim ki ilk lafim Allah'im sen bu haberi bekleyen butun kardeslerime bu duyguyu tatmayi nasip et, kimseye aratma herkes hemen kavussun evladina diye aglaya aglaya dua ettim sonra kendime sevindim inanin bana bu gercek hatta annem, ahh kizim daha kendine sevinmeden ayni seyi din kardeslerin icin istiyorsun Rabb'im duyar da melekler amin demez mi saniyorsun dedi. Inanin bana her daim duamdasiniz.

canım yumurtalarım sence fazlamı ? Bana az geliyor ve Dr. Bu londa hiç birsey demiyor ..hiç birsey Yapmıyorum desem inanırmısın ? Iki gündür günde iç incir yiyorum onuda burdan öğrendim ..evlilik zor işmiş bunu yıllar geçtikte daha iyi Anlıyorum ..aramız bana kalsa düzelmedi lakin bugün Dr. Birlikte olun dedin mecburen birlikte oldum hersey bebek için Rabbim hayırlısının nasip etsin acaba Rabbim uygun görmüyorsa Israr etmesem mi diyende düşünmekten alamıyorum ...[/QUOTE]

Hiç ilaç kullanmadan birden fazla yumurta olması çok iyi,amh a baktırmış mıydın? Umudunu yitirme,eğer hakkında hayırlısıyla bir evlat yazılmışsa ve bu ısrarın bebek olmasına vesile olacaksa belki de yuvanda mutluluğu bebekle yakalayacaksan ve bu senin imtahanınsa , Allah sabredip duada ısrar edenlerin duasını kabul edermiş, Rabbim dualarını kabul etsin evine huzur getirsin.

Öncelikle tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Duan beni çok duygulandirdi su anda isteyim resmen gozlerim doldu evde olsam kesin aglardim. Güzel Allah'im inşallah bize de bu duyguyu tattırır

ŞUAN VAR YAA TÜĞLERİM DİKEN DİKEN DİKENN OLDUUU.İŞ YERİNDE BONCUK BONCUK DÖKÜLDÜ YAŞ GÖZÜMDEN OKADAR DUYGUANDIM YAZINA ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SENI VE BEBGINI :)

canım benim Rabbim gönlüne göre versin.. sağlıkla kucagına al bebişini inşallah.. bizlerde hayırlı haberler alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…