Merhaba karamelcim, ben aslında bahçelievler acıbadem aile hastanesinde doktor kontrolündeyim ama benim doktorum acıbademin maslak hastanesindeki tüp bebek merkezinde yapıyor işlemleri. Yani ikiside acıbademin hastanesi ama bizimle orada çalışan doktorlar değil kendi doktorumuz ilgileniyor, tüm işlemleri kendi takip ediyor ve yapıyor. Duymuşsundur mutlaka Prof Dr. Bülent Tıraşın merkezi orası. Gerçi hastalarla ilk görüşme dışında pek kendisi ilgilenemiyormuş sanırım orada onunla birlikte çalışan diğer doktorlar bakıyorlarmış onun kontrolünde tüp bebek için oraya gittiğinde. Neyse ben sana merkezin doktorları dışındaki tüm çalışanları hemşireleri ve embriyologları, imkanları ve fiyatı konusunda bildiklerimi söyleyeceğim. Hemşireler çok güler yüzlü, embriyologlarda öyle ve embriyologlar hergün arayıp embriyolarla ilgili bilgi verdiklerinde ben telefonda bir sürü şey sormuştum mesela sabırla çok güzel anlatıp cevapladılar sorularımı.Merkez hijyenik bence, odaları yeterince konforlu ve güzel birkaç saat dinlenip çıkmak için gayet iiyi. Fiyatı 5200 tl idi aralıkta başladı benim tüp bebek işlemleri, kendi doktorum başka yerde olduğundan mı yoksa herkesten mi o zaman alınıyor bilmiyorum ama yumurta toplama işleminde bu ücreti ödedim.Bu 5200 tl içinde yumurta toplama, embriyo kontrolü, embriyoları dondurma(benim taze transfer olmadı, dondurulup sonraki ay transfer oldu), embriyo çözme, transfer ve sonrasında gebelik testi, ve arada gereken hormon testleri hepsi dahildi. İlaçlarla falan toplamda 7500 civarında oldu. Başka sormak istediğin olursa sorabilirsin şimdilik bu kadar yeter çok uzun yazdım.