Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

günaydınn :))

işyerinde su torbası koyamıyorum ama ayagımın yanına ısıtıcı getirdim ayaklarımı üşütmemeye çalışıyuorum inşallah glz haberler veririm:)

acilll acillll
arkadaşlarım kanamam başladı yoğun bi şekilde adet kanaması henüz aşılamanın 13. günü oysaki? bu normal mi yani en son adetim aralık 29 da bitti ve aralık 29 da aşılama oldum ben.çok kısa sürede geldi adetim .hastanede kapalı pazartesi gidicem doktora hemen 2. aşılamaya başlarmı? birde en önemli merak ettiğim konu çok ama çok erken geldi adetim.ki herzaman 40-50 günde olurdum.aşılama yaptıran ve başına böyle bi olay gelen arkadaşlarım lütfen bana bi yardımcı olurmsunuz

Canim sen zaten negatif gormemismiydin

Canım pardon anlamadım adetinin Bittiği gün aşılaman mı yapıldı ? Erken değil mi ki bnce aşırı kanaman varda acile git nöbetci kadın doğumcu oluyor

canım benim adetimde hiç geçmez gününde olurum ama gecen yıl ilk aşılamamda adetime 7 gün kala adet oldum ben güzel haberler beklerken kanları gördüm yıkılmıştım dünde ikinci aşılamayı oldum umudum yok tıkanık kanalım biri ama veren rabbim olunca 50sinde anne oluyorsalar verdıkten sonra mucize olcaksa hepsi tıkalıda olsa olur yeterki OL desin üzülme..

12.günden itibaren gelmesi normal canım. ilaç kullanınca zaten adet tarıhın ıster ıstemez degısıyor.
dra gıttıgınde muayene eder eder kıst yoksa ıkıncı asılmaya baslar

12.günden itibaren gelmesi normal canım. ilaç kullanınca zaten adet tarıhın ıster ıstemez degısıyor.
dra gıttıgınde muayene eder eder kıst yoksa ıkıncı asılmaya baslar
inş cnm bişey yoktur pazartesi giderken 1.aşılamadan kalan ilaçlarımıda yanımda götürsemmmi arttı çünkü kaç kutu onları kullandırırlarmı acaba tekrar?ben adaçayı içmeye başlıyımmı ozaman

inşallah canımmm tek temennimiz bir bebek zaten adet olunca şaşırdım ve kokrtum açıkcası erkenden olmam anlam veremedim yani ama normal miş.inşallah pazartesi hemen 2.aşılamaya başlarlar.bakalım beni neler bekliyor olucak

Canım pardon anlamadım adetinin Bittiği gün aşılaman mı yapıldı ? Erken değil mi ki bnce aşırı kanaman varda acile git nöbetci kadın doğumcu oluyor
evet canımmm aynen öyle hatta doktora dedimmki bakın adetim bitmek üzere gibi ama var yani dedim olsun biz aşılamayı yapıcaz dedi.anlama veremedim tabikii .aşılamayı yaptılar sonra kanamam kesilmişti.ama aşılama esnasında adetliydim evet...ve bunu bile bile doktor umursamadı ve aşılamayı yaptı bana ne yazıkki ve tabi tutmadı.işte 40-50 günde olan adetim oldu pazartesi hemen gidicedm doktora 2.aşılamaya inş hemen başlarlar.

Canim sen zaten negatif gormemismiydin
evet negatifi dün gördüm ama.adetimi yine geçen ay ki gibi bu ayın 20 sinde olurum diye bekliyordum.hiç bukadar erken olurum diye beklemiyordum.sabah birden kanamam başlayınca çok şaşırdım.aşılamadan sonra erken olması normal miş.daha iki hafta önce adet oldum çünkü çok yeni diye şaşırdım.

merhaba arkadaşlar bende artık aşılama yoluna girmiş bulunmaktayım 2 senedir gelmedi bizim bebiş bende hafif seyirli pko var eşimde bir problem yok 3 klomen çatlatma iğnesi tedavisi de sonuç vermedi bu ay aşılama yapılacak allahın izniyle 30 aralıktan beri her akşam gonal f 450 kullandım bugün kontrole gittiğimde sol tarafımda 18 mm bir yumurta vardı hemen ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı bu gece saat 4 te yapıcaz pazartesi de saat 1 gibi eşim sperm örneği vericek 3 4 gibi de aşılamam olucak çok heyecanlıyım tek yumurtayla tutar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…