• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım rapor için şartları neler? 3 yıl evlilik veya 2 aşılama gibi şartları var mı?
ya ben butun sartları saglıyorum ama bu asılama da negatıf olursa. tabı eger ıgnelı degılse asılama sartı.
ama nasıl belgelıcezkı bunu sonucta asılama yapılıyor ya hıc evrak falan olmuyor elımızde

ya ben butun sartları saglıyorum ama bu asılama da negatıf olursa. tabı eger ıgnelı degılse asılama sartı.
ama nasıl belgelıcezkı bunu sonucta asılama yapılıyor ya hıc evrak falan olmuyor elımızde
Sistemde görünüyormuş. Ben fıtık için tedavi görüyorum uzun yıllardır ve hangi hastaneye gitsem nerde kaç seans fizik tedavisi gördüğümü söylüyorlardı. 1 yıl dolmadan yeni tedaviye başlamıyorlardı. Bu da onun gibi bir şey sanırım.

Sistemde görünüyormuş. Ben fıtık için tedavi görüyorum uzun yıllardır ve hangi hastaneye gitsem nerde kaç seans fizik tedavisi gördüğümü söylüyorlardı. 1 yıl dolmadan yeni tedaviye başlamıyorlardı. Bu da onun gibi bir şey sanırım.
en ıyısı bu ay adet olursam butun testlerı yenıden yaptırayım. hazırlıklı olayım. vakıt kaybetmeyelım bıde bunlar ıcın. allahım ya kendı halıme guluyorum suan aılamanın tutmayacagını nasıl da kabullenmısım:KK70:

kızlar aslında bu kadar sene ugrasıp tedavılerle ugrasıyoruz sonrada vucudun dengesı bozuluyor bu sefer unları onarmak ıcın ugrasıyoruz. stresten oluyor heralde. hıc bır saglık sorunu olmayan bırı bıle bu sureclerdn gecınce turlu turlu sorunlarla karsılasıyor. sımdı keske klomen catlatma ıgnesı sacmalıklarıyla 7 ay bosuna ugrasmasaydım. oncesındekı 1 bucuk sene aman ne zaman olursa dıye umursamaz takılmasaydım. ne bıleım ya gerıye donuk hıcbırseyı degıstıremem ama yınede pısmanlıgım cok

bu arada dun aksamdan berı basım cok agrıyor sanırım soguktan sınuzıt agrısı bu.
agrı kesıcı alsam mı bılemıyorum ya

en ıyısı bu ay adet olursam butun testlerı yenıden yaptırayım. hazırlıklı olayım. vakıt kaybetmeyelım bıde bunlar ıcın. allahım ya kendı halıme guluyorum suan aılamanın tutmayacagını nasıl da kabullenmısım:KK70:[evet aslında bütün testleri devlette bi yenilememiz lazım.özellerde ekstra para vermemek için ;) tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız bize bilgi verseler keşke hangi tahlilleri istiyorlar özel hastaneler tüp bebek için acaba ?

en ıyısı bu ay adet olursam butun testlerı yenıden yaptırayım. hazırlıklı olayım. vakıt kaybetmeyelım bıde bunlar ıcın. allahım ya kendı halıme guluyorum suan aılamanın tutmayacagını nasıl da kabullenmısım:KK70:

Kadında Yapılacak Testler: HIV, HbsAg, Anti-HCV, Kan grubu, Rubella IgG, aPTT, Tam kan; FSH, LH, E2 (adetin 2. veya 3. günü), TSH, PRL, Gerekirse DHEAS, Total-TestosteronHisterosalpingografi (Rahim filmi)

Erkekte Yapılacak Testler : Semen analizi, HIV, HbsAg, Anti-HCV, Gerekirse Kan grubu, FSH, LH, T-Tes, PRL, Gerekirse Ürolojik muayene, Genetik inceleme
BULDUM :)

Kizlar sonuç malesef negatif :KK61:

canım üzüleceksin biliyorum ama bu üzüntü çok üzün sürmeyecek ınan. Bugun bir arkadaşımla görüştüm. 2 kere tüp bebek denemiş olmamış. bıraktığı ayın ertesi ay hamile kalmış kendiliğinden. yeterki stres yapmayalım umutlu olalaım. rabbim vereceği zamanı biliyor. aşılama mıydı senin? belki tüp bebek denersin?

günaydın kızlar hayırlı cumalar
benim aşılamadan sonra 4.günüm, felaket gaz ve gaz sancısı var bel ve bacak agrısı oluyr çok kötü bir de kasıklarımda seyirme gibi elektrik çarpması gibi bir şey oluyor arada ama sanıtım bunlar ilaçların çatlatma iğnesinin etkileri :KK43:(

Gecmis olsun canim, güzel haberlerin olsun insallah. Canim ayaginin altin sicak su torbasi koyabilirsin. Gaz sancina iyi gelecektir insallah. Sakin ama sakin karnina filan koyma sicak su torbasini. Kendini üsütme. Asilama sonrasi oluyor bu siskinlik, gaz sancisi. Yaklasik 1 hafta sürmüstü bende asilama sonrasi. Sal gitsinnnnn:-)

canım ben Florrence Nightingale Bülen Baysal da tüpbebek yaptırdım. Her anlamda çok rahatbir süreç geçirdim. Embriyologları da çok iyi. Sorun olursa memnuniyetle cevaplarım.

Hayirli ve güzel haberleriniz olsun insallah. Canim Florence´de tüp bebek fiyatlari nasil acaba? Özelden´de yazabilirsiniz.

şimdi orayla görüştüm bende 5000 lira hasta +1,500 de ilaçlarmış..doktor nuri delikara dediler.

Canim, benim gittigim Prof. Dr. Cemil Akgül Tüp bebek islemlerini Florence Nightingale hastanesinde misafir hekim olarak yapiyor. Doktorum Cerrah PAsa Tip Fakültesinde ögretim görevlisi. Sormak istedigin birsey varsa özelden de yazabilirsin. Doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok donanimli bir hekim.

Arkadaslar, benim gecen hafta 4 Ocak´a kadar yumurta takibim tamamlandi. Adetimin 17. gününde/5 Ocak´ta Kontrole gittigimde, catlamanin olduguna dair belirtiler vardi. Bugün adetimin 21. günü ve gündüz ani ve agrili bir sancim oldu rahim/yumurtalik bölgesinde. Simdi benim merak ettigim su: Döllenmis yumurtanin yerlesmesi ne kadar sürüyor? Bu sanci yerlesme sancisi olabilirmi diye sormayacagim, cünkü beklemeye devam etmeliyizzzz :KK37::KK37:

Arkadaslar, benim gecen hafta 4 Ocak´a kadar yumurta takibim tamamlandi. Adetimin 17. gününde/5 Ocak´ta Kontrole gittigimde, catlamanin olduguna dair belirtiler vardi. Bugün adetimin 21. günü ve gündüz ani ve agrili bir sancim oldu rahim/yumurtalik bölgesinde. Simdi benim merak ettigim su: Döllenmis yumurtanin yerlesmesi ne kadar sürüyor? Bu sanci yerlesme sancisi olabilirmi diye sormayacagim, cünkü beklemeye devam etmeliyizzzz :KK37::KK37:
Tatlimcim, arastirmalarimdan ogrendigim kadariyla yumurta dollendikten 5-7 gun sonra rahim duvarina gomuluyormus.

Back