- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- 163
- Konu Sahibi Happy Meal
- #4.181
Tatlimcim, arastirmalarimdan ogrendigim kadariyla yumurta dollendikten 5-7 gun sonra rahim duvarina gomuluyormus.
Tesekkür ederim canimcimmmm Hadi Hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlimcim, arastirmalarimdan ogrendigim kadariyla yumurta dollendikten 5-7 gun sonra rahim duvarina gomuluyormus.
Hayirlisi olsun canım inşallah bebisin seninledirr
Gecmis olsun canim, güzel haberlerin olsun insallah. Canim ayaginin altin sicak su torbasi koyabilirsin. Gaz sancina iyi gelecektir insallah. Sakin ama sakin karnina filan koyma sicak su torbasini. Kendini üsütme. Asilama sonrasi oluyor bu siskinlik, gaz sancisi. Yaklasik 1 hafta sürmüstü bende asilama sonrasi. Sal gitsinnnnn
Canim sen zaten negatif gormemismiydinacilll acillll
arkadaşlarım kanamam başladı yoğun bi şekilde adet kanaması henüz aşılamanın 13. günü oysaki? bu normal mi yani en son adetim aralık 29 da bitti ve aralık 29 da aşılama oldum ben.çok kısa sürede geldi adetim .hastanede kapalı pazartesi gidicem doktora hemen 2. aşılamaya başlarmı? birde en önemli merak ettiğim konu çok ama çok erken geldi adetim.ki herzaman 40-50 günde olurdum.aşılama yaptıran ve başına böyle bi olay gelen arkadaşlarım lütfen bana bi yardımcı olurmsunuz
canım progestan kullandıysan bırakır bırakmaz adet olunur genelde.Canim sen zaten negatif gormemismiydin
acilll acillll
arkadaşlarım kanamam başladı yoğun bi şekilde adet kanaması henüz aşılamanın 13. günü oysaki? bu normal mi yani en son adetim aralık 29 da bitti ve aralık 29 da aşılama oldum ben.çok kısa sürede geldi adetim .hastanede kapalı pazartesi gidicem doktora hemen 2. aşılamaya başlarmı? birde en önemli merak ettiğim konu çok ama çok erken geldi adetim.ki herzaman 40-50 günde olurdum.aşılama yaptıran ve başına böyle bi olay gelen arkadaşlarım lütfen bana bi yardımcı olurmsunuz
canım benim adetimde hiç geçmez gününde olurum ama gecen yıl ilk aşılamamda adetime 7 gün kala adet oldum ben güzel haberler beklerken kanları gördüm yıkılmıştım dünde ikinci aşılamayı oldum umudum yok tıkanık kanalım biri ama veren rabbim olunca 50sinde anne oluyorsalar verdıkten sonra mucize olcaksa hepsi tıkalıda olsa olur yeterki OL desin üzülme..acilll acillll
12.günden itibaren gelmesi normal canım. ilaç kullanınca zaten adet tarıhın ıster ıstemez degısıyor.acilll acillll
inş cnm bişey yoktur pazartesi giderken 1.aşılamadan kalan ilaçlarımıda yanımda götürsemmmi arttı çünkü kaç kutu onları kullandırırlarmı acaba tekrar?ben adaçayı içmeye başlıyımmı ozaman12.günden itibaren gelmesi normal canım. ilaç kullanınca zaten adet tarıhın ıster ıstemez degısıyor.
dra gıttıgınde muayene eder eder kıst yoksa ıkıncı asılmaya baslar
inşallah canımmm tek temennimiz bir bebek zaten adet olunca şaşırdım ve kokrtum açıkcası erkenden olmam anlam veremedim yani ama normal miş.inşallah pazartesi hemen 2.aşılamaya başlarlar.bakalım beni neler bekliyor olucakcanım benim adetimde hiç geçmez gününde olurum ama gecen yıl ilk aşılamamda adetime 7 gün kala adet oldum ben güzel haberler beklerken kanları gördüm yıkılmıştım dünde ikinci aşılamayı oldum umudum yok tıkanık kanalım biri ama veren rabbim olunca 50sinde anne oluyorsalar verdıkten sonra mucize olcaksa hepsi tıkalıda olsa olur yeterki OL desin üzülme..
evet canımmm aynen öyle hatta doktora dedimmki bakın adetim bitmek üzere gibi ama var yani dedim olsun biz aşılamayı yapıcaz dedi.anlama veremedim tabikii .aşılamayı yaptılar sonra kanamam kesilmişti.ama aşılama esnasında adetliydim evet...ve bunu bile bile doktor umursamadı ve aşılamayı yaptı bana ne yazıkki ve tabi tutmadı.işte 40-50 günde olan adetim oldu pazartesi hemen gidicedm doktora 2.aşılamaya inş hemen başlarlar.Canım pardon anlamadım adetinin Bittiği gün aşılaman mı yapıldı ? Erken değil mi ki bnce aşırı kanaman varda acile git nöbetci kadın doğumcu oluyor
evet negatifi dün gördüm ama.adetimi yine geçen ay ki gibi bu ayın 20 sinde olurum diye bekliyordum.hiç bukadar erken olurum diye beklemiyordum.sabah birden kanamam başlayınca çok şaşırdım.aşılamadan sonra erken olması normal miş.daha iki hafta önce adet oldum çünkü çok yeni diye şaşırdım.Canim sen zaten negatif gormemismiydin
bende özel hastaneye gidicem tüp bebek için ama iki kere aşılama yaptırma şartı istediler canım.o yüzden 2.aşılamamı yaptırıcam mecburen sonra tüp bebekkkk.Hastalaninca kismetse gidicem doktora hersey Güzelse tupe başlıycaz sen napacaksn canim
Hmm banada 2. Yaptı işte kismetse rapor cikicak tuple devam edicez 3 tane tüp bebek hakkım olcakmisbende özel hastaneye gidicem tüp bebek için ama iki kere aşılama yaptırma şartı istediler canım.o yüzden 2.aşılamamı yaptırıcam mecburen sonra tüp bebekkkk.
Devlet Hastanesindeki yaptıracaksın cnm tüp tedaviniHmm banada 2. Yaptı işte kismetse rapor cikicak tuple devam edicez 3 tane tüp bebek hakkım olcakmis
canım adaçayı diye duydum bende ...faydalıymış.sen devlet hastanesindemi tüp bebek tedavine devam ediceksin.yoksa raporu alıp özelemi gideceksin.Arkadaslar şu yumoşları hangi çayla büyütüyordunuz ve nezaman başlıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
Yok canım ozelDevlet Hastanesindeki yaptıracaksın cnm tüp tedavini