• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Arkadaslar şu yumoşları hangi çayla büyütüyordunuz ve nezaman başlıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz

Ben kendimden örnek vereyim: Adetimin 3-7 günlerinde yumurta uyarici ilaca baslamistim. Es zamanli Adacayi icmeye basladim 1-2 günde. Adetimin 11. günü kontrole gittigimde iki tane yumurta 21 mm olmustu. O günden itibaren daha icmedim, cünkü Doktorum önümüzdeki günlerde catlarlar dedi. Riske atmak istemedim. Catlamaya kadar icebilirsin.

inş cnm bişey yoktur pazartesi giderken 1.aşılamadan kalan ilaçlarımıda yanımda götürsemmmi arttı çünkü kaç kutu onları kullandırırlarmı acaba tekrar?ben adaçayı içmeye başlıyımmı ozaman
canım adet olmana korkma bak aslında normal zamanda adet oldun öncekiler geç bir zamandı.
ada cayı ıcmeye basla catlatma yapılana kadar. ılaclarını da goturebılırsın buz akusu almauı unutma sakın bozulur ılaclar.

Arkadaslar şu yumoşları hangi çayla büyütüyordunuz ve nezaman başlıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
canım adetle beraber yumurta yeterlı olgunluga gelene kadar ıc sonrasında ıcme.. adacayı bua arada.

canım adet olmana korkma bak aslında normal zamanda adet oldun öncekiler geç bir zamandı.
ada cayı ıcmeye basla catlatma yapılana kadar. ılaclarını da goturebılırsın buz akusu almauı unutma sakın bozulur ılaclar.

canım adetle beraber yumurta yeterlı olgunluga gelene kadar ıc sonrasında ıcme.. adacayı bua arada.
Aktardanmi alayım bu pakettekiler ise yarıyor mu sallamalar

images-54.jpeg

Guvendigin bir aktardan yada organik markalardan basak seklinde olanlar en iyisi canim. Poset olarak alabiliyorsan da sadece lipton iyi diye duydum.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım birde kuru incirmi büyütüyordu bununla ilgili bir bilgin varmi

Canim adacayi oneririm ben bizzat denedim ve burda bi cok arkadas oneriye kilak erip iyguladi memnun da kaldilar fayda sagladi. Ben lipton almistim cunku o %100 adacayi dogadan markada filan defne yapragi gilan var koku versin diye. Aktardan da alabilirsin ama biliyorsun kuturulmus bitkilerin omru 2 yil, iki yili askin suredir eger aktardaysa ise yaramazmis ama poset aylarin tarihleri belli biliyorsun. Arkadaslarin dedigi gibi catlatmaya kadar yap so rasinda sakin icme. Hatta herhangi bi bitki cayi icme ne iyi gelir neye zarar getirir bilmiyoruz cunku.

merhaba arkadaşlar bende artık aşılama yoluna girmiş bulunmaktayım 2 senedir gelmedi bizim bebiş bende hafif seyirli pko var eşimde bir problem yok 3 klomen çatlatma iğnesi tedavisi de sonuç vermedi bu ay aşılama yapılacak allahın izniyle 30 aralıktan beri her akşam gonal f 450 kullandım bugün kontrole gittiğimde sol tarafımda 18 mm bir yumurta vardı hemen ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı bu gece saat 4 te yapıcaz pazartesi de saat 1 gibi eşim sperm örneği vericek 3 4 gibi de aşılamam olucak çok heyecanlıyım tek yumurtayla tutar inşallah

Canim aramiza hos geldin, hayirli ve ugurlu olsun insallah asilaman simdiden, insallah tutar tek yum diye dusunme tek yumla tutan cok arkadas biliyoruz burada sen pozitif dusun hep ve catlatma ignesinin saatini 10dk bile kacirma, 5dk onceden hazirlamaya basla tam saatinde yap ;)

Aktardanmi alayım bu pakettekiler ise yarıyor mu sallamalar

Tatlim bu arada kuru incir ben ben 3 tane yiodum gunde, 3 fincan da adacayi iciyordum ;)

Merhaba kızlar aşılamamın 9.gunü kasıklarda batmalar,göğüsde şişlik,karnımda şişlik devam ediyor bugün adet olacakmışım gibi belimdede biraz ağrı var sizce normal mi aşılamamın 12.gunu kanda baktırmayı düşünüyorum sizce erken mi?

:kk77::kk77:Ya arkadaslar birsey soracam: Bu yumurtlama & tedavi sürecinde Yogurt ve Sirke tüketmemek gerekiyor diye isitmistim. Burdada arkadasin biri yazmisti hatta ama ne zamana kadar yememeli bu iki ürünü? Bilgisi olan varmi? :KK54:

:kk77::kk77:Ya arkadaslar birsey soracam: Bu yumurtlama & tedavi sürecinde Yogurt ve Sirke tüketmemek gerekiyor diye isitmistim. Burdada arkadasin biri yazmisti hatta ama ne zamana kadar yememeli bu iki ürünü? Bilgisi olan varmi? :KK54:
Hic duymadim canim ben oyle bisey sirke zaten tuketmiyorum ama yogurt gunde bi kase yedim hep hala da yioum bizde yemekle mutlaka yenir.

Merhaba kızlar aşılamamın 9.gunü kasıklarda batmalar,göğüsde şişlik,karnımda şişlik devam ediyor bugün adet olacakmışım gibi belimdede biraz ağrı var sizce normal mi aşılamamın 12.gunu kanda baktırmayı düşünüyorum sizce erken mi?

14. güne kadar bekle derim. Erken test yaptirip üzülen cok oldu burda. Gününü beklersen en azindan ikilemde kalmadan net bir sonuc elde etmis olursun. Güzel sonuclariniz olsun insallah.

Meger bu bilgi bir Hadisi serifmis. Internetten alintidir:

Geline bir tavsiye: Gelin ilk günden itibaren yemesine içmesine dikkat etmelidir. Bazı yiyecekler zararlı olabilir. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:

(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

Kızlar aslında hiç yapmadım ama anneciğim test yap diye ısrar edince ovitrelle den 8 gün sonra test yaptım :mad::mad::mad: iğneden kaynaklı silik dimi bu önceden 3 ay iğne kullandım da ilk defa başıma geldi

Eklentiler

• 2015-01-10 12.34.06.jpg
    2015-01-10 12.34.06.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 81
Hayir erken degil canim kan testinde cikar...hatta 10. Gunde bile cikar..evde ovulasyon kiti varsa onu da yapsana Lh piki cikacak mi ?

Arkadaşlar malum sebepten doldu çok üzgün ve mutsuzum bu Yüzden buraya bile girmedim SMS arkadaşları merak ettim negatif haberi aldım K karamel1985 @kayra3554 birde tüp bebek yaptıran ismini bulamadım susan hepinize rabbinden sabır diliyorum arkadaşlar ben dağıldım bana dua edin lütfen ,haaaa Happy Meal Happy Meal Aklımdasın güzel haberlerini alırım inşallah umut il hepimize ..eşimle ciddi kavga ettik bir tarafım ayrılmak istiyor bir tarafım da ikinci aşılamayı yaptırmayı ne yapacagım hiç ama hiç bilmiyorum ...Allah rızası için dualarınızda beni Unutmayın ..Allah'a emanet olun ..dualarım hepinizle

Arkadaşlar malum sebepten doldu çok üzgün ve mutsuzum bu Yüzden buraya bile girmedim SMS arkadaşları merak ettim negatif haberi aldım K karamel1985 @kayra3554 birde tüp bebek yaptıran ismini bulamadım susan hepinize rabbinden sabır diliyorum arkadaşlar ben dağıldım bana dua edin lütfen ,haaaa Happy Meal Happy Meal Aklımdasın güzel haberlerini alırım inşallah umut il hepimize ..eşimle ciddi kavga ettik bir tarafım ayrılmak istiyor bir tarafım da ikinci aşılamayı yaptırmayı ne yapacagım hiç ama hiç bilmiyorum ...Allah rızası için dualarınızda beni Unutmayın ..Allah'a emanet olun ..dualarım hepinizle
Canim cok zor süreçlerden geciyoruz senin yaşadıklarını belki hemen hemen hepimiz yaşıyoruz yuvani asla bozma rabbime sığının verende o alanda o rabbim ne yazdiysa o olur birbirinizi üzmeyin bizim ilacımiz pozitif olmak unutma hersey yoluna girecek dualarım seninle Allaha emanet ol

Selamin aleykum kizlar.ben de uzun zamandır takip edip katilmayanlardanim.kismet bu güneymis.geçtiğimiz yil iki defa tüp denedik fakat olmadi.önümüzdeki aylarda tekrar denemeyi düşünüyoruz.istanbul medicana ve medipol hakkında bilgi sahibi olaniniz var mi? Yardimci olursaniZ sevinirim.

Kızlar aslında hiç yapmadım ama anneciğim test yap diye ısrar edince ovitrelle den 8 gün sonra test yaptım :mad::mad::mad: iğneden kaynaklı silik dimi bu önceden 3 ay iğne kullandım da ilk defa başıma geldi
catlatma ıgnesının etkısı devam edıyor olabılır, erken test her zaman kafa karısıtıp psıkolojı bozar bekle derım ben.

canım Allah yardımcınız olsun.. sakın yuvanı dagıtmaya kalkma.. hep yasadıgımız stresten hormon yuklemelerınden huyumuz suyumuz degısıyor eslerle sorun yasıyoruz. lutfen sakın ve sabırlı olmaya calıs..

günaydın kızlar
Benim bugün 7.günüm aşılamadan sonra.. çok şiddetli ağrım olmadı arada hafif adet sancısı gibi yokladılar gittiler):
sadece dün bir damla kanamam olmuş, kafam karıştı dışardaydım yoruldum ondan mı oldu acaba dedim bilmiyorum böyle olan var mı aranızda ?

Back