• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
günaydın kızlar
Benim bugün 7.günüm aşılamadan sonra.. çok şiddetli ağrım olmadı arada hafif adet sancısı gibi yokladılar gittiler):
sadece dün bir damla kanamam olmuş, kafam karıştı dışardaydım yoruldum ondan mı oldu acaba dedim bilmiyorum böyle olan var mı aranızda ?
Canim inşallah yerleşme kanamasidir

arkadaşlar bugün adetimin 3. günüydü hastaneye gittim 1. aşılamadan kalan ilaçlarımla ama yapmadılar başlamadılar tedaviye.:( 1 ay beklemek gerekirmiş. :( işleyiş bu şekildeymiş bu ayki adet sayılmazmış

arkadaşlar bugün adetimin 3. günüydü hastaneye gittim 1. aşılamadan kalan ilaçlarımla ama yapmadılar başlamadılar tedaviye.:KK43: 1 ay beklemek gerekirmiş. :KK43: işleyiş bu şekildeymiş bu ayki adet sayılmazmış
Bende yarin sabah doktor dayım kismetse bakalım ne diycek

Offf ya nasıl olur ben kaç kişi duydum yapılan neyse tatlım skma canini 1 ay hemen gelip geçiyo dinlen biraz ben inanıyorum hepimizin bebisi olucak
ama işin kötü yani ben adet olmuyorum kim bilir bir daha ne zaman olurum :( 40-50 günü bulur tekrar olmam :(aşılama olduğu için ilaçların etkisiyle erken olunuyormuş o yüzden aşılama yapılmazmış .yapılsa bile sağlıklı değilmiş.ben adaçayı içiyim bari öfff çok sinir oldum ya :(

Arkadaşlar malum sebepten doldu çok üzgün ve mutsuzum bu Yüzden buraya bile girmedim SMS arkadaşları merak ettim negatif haberi aldım K karamel1985 @kayra3554 birde tüp bebek yaptıran ismini bulamadım susan hepinize rabbinden sabır diliyorum arkadaşlar ben dağıldım bana dua edin lütfen ,haaaa Happy Meal Happy Meal Aklımdasın güzel haberlerini alırım inşallah umut il hepimize ..eşimle ciddi kavga ettik bir tarafım ayrılmak istiyor bir tarafım da ikinci aşılamayı yaptırmayı ne yapacagım hiç ama hiç bilmiyorum ...Allah rızası için dualarınızda beni Unutmayın ..Allah'a emanet olun ..dualarım hepinizle

inşallah sizlere güzel haberler vermek nasip olur canım. eşinle bu dönem tartışman çok normal, ah o hormonlar bizi mahvediyor ama bebiş için her şey mübah. öyle ayrılık filan duymayayım bidaha, öpüşüp koklaşın barışın, siz bu dunyaya bebiş getirmek isteğinizden çok severek evlendiğinizi unutuyorsunuz bazen siz dediğime bakma hepimiz biz de öyle. o yuzden küslük kırgınlık yok. siz pozitif olursanız yumoşlar da sipoşlar da pozitif ortamda daha sağlıklı olurve ve sabırsızlanırlar aranıza birey olarak katılmak için, di mi ama?

Selamin aleykum kizlar.ben de uzun zamandır takip edip katilmayanlardanim.kismet bu güneymis.geçtiğimiz yil iki defa tüp denedik fakat olmadi.önümüzdeki aylarda tekrar denemeyi düşünüyoruz.istanbul medicana ve medipol hakkında bilgi sahibi olaniniz var mi? Yardimci olursaniZ sevinirim.

ve aleyna aleykum selam elif aramıza hoş geldin. önceki denemelerini bir kenara koyup kendinden uzaklaştırıosun önce. moral en iyi tedavi yöntemi ve duaya sarıl bol bol, Rabb'im iyilerin duasından etsin versin bebişini inşallah. ben bahsettiğin hastaneler hakkında bilgi sahibi değilim canım ama bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır :)

günaydın kızlar
Benim bugün 7.günüm aşılamadan sonra.. çok şiddetli ağrım olmadı arada hafif adet sancısı gibi yokladılar gittiler):
sadece dün bir damla kanamam olmuş, kafam karıştı dışardaydım yoruldum ondan mı oldu acaba dedim bilmiyorum böyle olan var mı aranızda ?

canım inşallah tutunma damlacığı olsun dualarım seninle :)

boşuna gittim hastaneye :KK43: yapmadılar aşılama tedaivi ya .bir sonraki ay başlanırmış:KK43: TEKRAR GERİ YOLALDILAR

arkadaşlar bugün adetimin 3. günüydü hastaneye gittim 1. aşılamadan kalan ilaçlarımla ama yapmadılar başlamadılar tedaviye.:KK43: 1 ay beklemek gerekirmiş. :KK43: işleyiş bu şekildeymiş bu ayki adet sayılmazmış

tatlım senin şu yasadığını o kadar iyi anlıyorum ki. kaç kez tedavim bu şekilde ertelendi ama bak emin ol vardır bunda bir hayır, Rabb'im nasıl kararladıysa biz onu yasıyoruz tevekkül ve sabır bize düşen, ne hikayeler duyuyoruz mazallah, geç olsun güç olmasın sağlam ve sağlıklı olsun süreç de bebek de böyle düşün ve bu ayını musmutlu geçirmeye bak :) bakarsın rahat olunca kendiliğinden bebiş geliverir :)

Progesteronu düşük olan varmı hic bi sekilde artmiyor hep 0.69 0.46 arasi yumurtlarim buyuyor catliyor ama progesteron um dusuk oldugu icin hamile kalamiorm dr gec yumurtluyo olabilirsin dedi bu ay adet olursam eşime sperm testi yapilacak banada aşılama

aynı seyleri yasadım canım yumurta takibiyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canım zaten çatlama sonrası aşılama yapsa da yapmasa da çoğu dr progesteron hapı da veriyor. sağlıkla bebeğini kucaklamanı dilerim.

Kızlar selam. Accayıp sınırlerım bozuk. Neden, neyim var neyim eksık demekten ıcım sıstı. Beklenen reglim ayın 14 ü ancak bu ay klomen kullanmadım sankı bugun gelıyor gıbı. Hanı hıssedersınız ya. Nıye olmuyo.... Neyse 3. Gun klomene devam. Bıktım bu hayattan ama net fikrim !!!

ama işin kötü yani ben adet olmuyorum kim bilir bir daha ne zaman olurum :KK43: 40-50 günü bulur tekrar olmam :KK43:aşılama olduğu için ilaçların etkisiyle erken olunuyormuş o yüzden aşılama yapılmazmış .yapılsa bile sağlıklı değilmiş.ben adaçayı içiyim bari öfff çok sinir oldum ya :KK43:
Benimde senin gibi adet olamama durumum var öyle bi durumda Dr bana ilaç veriyo bak mesela aşılamanın adetini oldum yarın bakcak kist yoksa tüp yapcak senin Dr anlayamadim

Progesteronu düşük olan varmı hic bi sekilde artmiyor hep 0.69 0.46 arasi yumurtlarim buyuyor catliyor ama progesteron um dusuk oldugu icin hamile kalamiorm dr gec yumurtluyo olabilirsin dedi bu ay adet olursam eşime sperm testi yapilacak banada aşılama
aynı durumdayız canım benım hormon degerlerım duzelmıs ama hala adet gormuyorumduzensızlık var bugun hastaneden geldım tarlusal verdı ve adetın 3. gunu gel tahlıl yapalım dedı sonrada ınsallah asılama

Benimde senin gibi adet olamama durumum var öyle bi durumda Dr bana ilaç veriyo bak mesela aşılamanın adetini oldum yarın bakcak kist yoksa tüp yapcak senin Dr anlayamadim
doktor yoktu bile ..görevli sekreter kız dedi.bekleme muayene olmaz bugün zaten dedi.birdahaki ay olucak hepsi dedi

aynı seyleri yasadım canım yumurta takibiyle güzel sonuçlar alırsın inşallah canım zaten çatlama sonrası aşılama yapsa da yapmasa da çoğu dr progesteron hapı da veriyor. sağlıkla bebeğini kucaklamanı dilerim.
Bu ay vermedi progesteron gecen ayda dusukdu vermedi galiba dr degistiricem herseyi yapio 3gune bi dr gidiorm ama hap yok 20sinde bidaha gidicem progesteron testi iicn 26adet tarihim zaten nekadar etkili olsun ki inşallah cnm allah herkese nasip etsin

aynı durumdayız canım benım hormon degerlerım duzelmıs ama hala adet gormuyorumduzensızlık var bugun hastaneden geldım tarlusal verdı ve adetın 3. gunu gel tahlıl yapalım dedı sonrada ınsallah asılama
Bnm hersey iyi tek progesteron dusuk artmiyorda adet olursam esim sperm testi yaptiracak insallah cnm bnm 7aydir olmuor 3ay daha beklemeyi düşünüyorum asilama erken gibime gelio kafaya takmamak lazım aslında.

arkadaşlar salı günü tedaviye başladım. ilk 3 gün tablet kullandım 3. günü akşamı iğnelere başladım. 2 tane yumurtam varmış. ama büyümüyolar. :KK43:
bugünkü kontrolde biri 8 mm biri de 5 küsür 6 dedi kadın. kan değerlerin de yavaş ilerliyo dedi. yani umutsuz konuştu. ben şimdi ne yapayım ya :KK61:

merhaba arkadaslar.
son adet tarihim 16 aralık. 28 gunde bir olurum. ama son iki aydır 26.gun oluyorum.
aşılama tarihimde 30 aralık. crinone jel kullanıyorum.
asılama gunu dahil bugun 14.gunum.
28 gune bir regl oldugumu dusunursek yarın adet olmam gerekiyor. ve test yapmayı suan ıstemıyorum.
kar tatili dolayısıyla 5 gundur evden cıkmıyordum.ılk defa dün dısarı çıktım.ve aksam feci bir karın agrısı yasadım.adet sancılarıma benzıyordu aynı. acaba soguktanmı oldu dedim.
hamile olan arkadalarim siz böyle bir ağrı yaşadınızmı hiç. korkmaya basladım adet olcam dıye:KK61:

günaydın kızlar

Insallah yerlesme kanamasidir canim. Güzel sonuclarin olsun insallah

Back