- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #4.161
evet canım varcanım rapor için şartları neler? 3 yıl evlilik veya 2 aşılama gibi şartları var mı?
ya ben butun sartları saglıyorum ama bu asılama da negatıf olursa. tabı eger ıgnelı degılse asılama sartı.canım rapor için şartları neler? 3 yıl evlilik veya 2 aşılama gibi şartları var mı?
Sistemde görünüyormuş. Ben fıtık için tedavi görüyorum uzun yıllardır ve hangi hastaneye gitsem nerde kaç seans fizik tedavisi gördüğümü söylüyorlardı. 1 yıl dolmadan yeni tedaviye başlamıyorlardı. Bu da onun gibi bir şey sanırım.ya ben butun sartları saglıyorum ama bu asılama da negatıf olursa. tabı eger ıgnelı degılse asılama sartı.
ama nasıl belgelıcezkı bunu sonucta asılama yapılıyor ya hıc evrak falan olmuyor elımızde
inşallah olumlu sonuçlar alırsınızzzz.
en ıyısı bu ay adet olursam butun testlerı yenıden yaptırayım. hazırlıklı olayım. vakıt kaybetmeyelım bıde bunlar ıcın. allahım ya kendı halıme guluyorum suan aılamanın tutmayacagını nasıl da kabullenmısımSistemde görünüyormuş. Ben fıtık için tedavi görüyorum uzun yıllardır ve hangi hastaneye gitsem nerde kaç seans fizik tedavisi gördüğümü söylüyorlardı. 1 yıl dolmadan yeni tedaviye başlamıyorlardı. Bu da onun gibi bir şey sanırım.
en ıyısı bu ay adet olursam butun testlerı yenıden yaptırayım. hazırlıklı olayım. vakıt kaybetmeyelım bıde bunlar ıcın. allahım ya kendı halıme guluyorum suan aılamanın tutmayacagını nasıl da kabullenmısım[evet aslında bütün testleri devlette bi yenilememiz lazım.özellerde ekstra para vermemek için tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız bize bilgi verseler keşke hangi tahlilleri istiyorlar özel hastaneler tüp bebek için acaba ?
en ıyısı bu ay adet olursam butun testlerı yenıden yaptırayım. hazırlıklı olayım. vakıt kaybetmeyelım bıde bunlar ıcın. allahım ya kendı halıme guluyorum suan aılamanın tutmayacagını nasıl da kabullenmısım
Kizlar sonuç malesef negatif
kader arkadaşım benimde negatif bugün öğrendimKizlar sonuç malesef negatif
Ben de henüz karar vermedim ama bahçeci fulya için güzel yorumlar duydum buradan okuduklarım da olumlu yöndeaynen verecekleri testleri devlet hastanesinde yaptırsak kabul ederlermi acaba?hangi hastanede tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun?varmı kafanda belirlediğin bi merkez?
günaydın kızlar hayırlı cumalar
benim aşılamadan sonra 4.günüm, felaket gaz ve gaz sancısı var bel ve bacak agrısı oluyr çok kötü bir de kasıklarımda seyirme gibi elektrik çarpması gibi bir şey oluyor arada ama sanıtım bunlar ilaçların çatlatma iğnesinin etkileri(
Hastalaninca kismetse gidicem doktora hersey Güzelse tupe başlıycaz sen napacaksn canimkader arkadaşım benimde negatif bugün öğrendim
canım ben Florrence Nightingale Bülen Baysal da tüpbebek yaptırdım. Her anlamda çok rahatbir süreç geçirdim. Embriyologları da çok iyi. Sorun olursa memnuniyetle cevaplarım.
şimdi orayla görüştüm bende 5000 lira hasta +1,500 de ilaçlarmış..doktor nuri delikara dediler.
Tatlimcim, arastirmalarimdan ogrendigim kadariyla yumurta dollendikten 5-7 gun sonra rahim duvarina gomuluyormus.Arkadaslar, benim gecen hafta 4 Ocak´a kadar yumurta takibim tamamlandi. Adetimin 17. gününde/5 Ocak´ta Kontrole gittigimde, catlamanin olduguna dair belirtiler vardi. Bugün adetimin 21. günü ve gündüz ani ve agrili bir sancim oldu rahim/yumurtalik bölgesinde. Simdi benim merak ettigim su: Döllenmis yumurtanin yerlesmesi ne kadar sürüyor? Bu sanci yerlesme sancisi olabilirmi diye sormayacagim, cünkü beklemeye devam etmeliyizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?