Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bi negatifte benden. Esim az once aradi sabah kan vermistim. Tup bebekte tutmadi. Olmamis. Artik olacaginada inanmiyorum zaten bu tamamen ALlah'a kalmis bseydi... Umarım sizler pozitif haberler alirsiniz

Bi negatifte benden. Esim az once aradi sabah kan vermistim. Tup bebekte tutmadi. Olmamis. Artik olacaginada inanmiyorum zaten bu tamamen ALlah'a kalmis bseydi... Umarım sizler pozitif haberler alirsiniz
anlıyorum canım bende sabah öğrendim negatif olduğumu benimde olacağına inanacım kalmadı ama yinede araştırıyorum peşini bırakamıyorum yinede napalım sen nerede tüp tedavini yaptırmıştın

bülent tıraş mı adı.bi araştırayım ben burayıda .fiyatı nedir_ssk indirimi falan oluyormu bilginiz varmı acaba.teşekkürler

yok Bülent Baysal. İlk mesajımda yazmıştım. Benim ailemde ve yakın çevremde çok dr var. Tereddütsüz tavsiye edildiği için onu tercih ettim. Ama sen iyi araştır içine sinsin.

anlıyorum canım bende sabah öğrendim negatif olduğumu benimde olacağına inanacım kalmadı ama yinede araştırıyorum peşini bırakamıyorum yinede napalım sen nerede tüp tedavini yaptırmıştın
Benim Adana Acıbadem Volkan noyan. Birde basarisiz asilamam var. Yaptir tabii arastir. Belki sans senden yanadir

yok Bülent Baysal. İlk mesajımda yazmıştım. Benim ailemde ve yakın çevremde çok dr var. Tereddütsüz tavsiye edildiği için onu tercih ettim. Ama sen iyi araştır içine sinsin.

fiyatı yazmayı unutmuşum 2500 dolar artı ilaçlar. İlaçları ben muayneden çıkınca eczaneden indirimli getirttiler. (heralde anlaşmalılar) Pos cihazı getirdiler orada ödedim. Ama sen başka yerden de alabilirsin tabi.

billiyorum çok zor ama inanmıyorum felan deme ( insan ister istemez hayal kuruyor düşünüyor ama rabbim ol demeden olmuyor işte bizler elimizden geleni yapıyorz tedavi anlamında tek yapmamız gereken dua etmek.. pes etmeyelim Allah yar ve yardımcımız olsun

bildiğim kadarıyla ssk ile ilgili indirim malesef yok , açıkçası hiç sormadım.

anladım canım .yani 5.800 falan hastane aldı para + ilaçlar oldu doğru anladım dimi.çok sağol canım bilgilendirdiğin için hepsini not alıyorum :)

Merhaba. Çok tebrik ederim. dilerim ki bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Hangi hastanede ve ne kadara tüp bebek yaptırdınız acaba? Ben de pcoluyum.

Merhaba. Çok tebrik ederim. dilerim ki bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Hangi hastanede ve ne kadara tüp bebek yaptırdınız acaba? Ben de pcoluyum.
Çok teşekkür ederim.İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Ben bursa acıbademde yaptırdım.Normalde ilk deneme hastanede 5200 TL.Çider derneği var oraya üye oldum.Yıllık 150 tl aidat verdim.İlk muayene ücretsiz oldu.Tüp bebek ücretide 4400 TL oldu.İlaçlar yumurtalarım hemen tepki verdiği için fazla doz kullanmadığım için 1000 tl civarı tuttu.Onun dışında ben taze transfere uygun görülmedim.Dondurulmuş transfer oldu bu sebeple 1130 TL de dondurma ücreti vermiş olduk.

anladım canım .yani 5.800 falan hastane aldı para + ilaçlar oldu doğru anladım dimi.çok sağol canım bilgilendirdiğin için hepsini not alıyorum :)

evet canım doğru. ortam ve işlemlerle ilgili sorun olursa seve seve anıtlarım. Ben de test günümü bekliyorum :)) heyecan dorukta.

canım rapor için şartları neler? 3 yıl evlilik veya 2 aşılama gibi şartları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…