• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canımsın yaa ilaç gibisin valla:))) esımde tsk edıyor bızı rahatlattıgın ıcın hahaha:)))

Sizde öylesiniz güzel insanlar... Aaaaa bak şunu da söyleyeyim OPU günü eşim sperm verdi işlem için ve değerler test günündekinden çok daha iyi çıktı yani doktor öyle söyledi çünkü sonucu biz görmedik...
Gerçi 8 kaliteli embriyo oluştuğuna göre doğru söylemiştir :KK70:
Dedi ki sperm çok değişken oluyormuş bu günkü spermin oluşumu üç ay öncesinden başlıyormuş, yarın ki yarına göre üç ay öncesinden bu böyle devam ettiği için sperm değerleri gün gün değişebiliyormuş...

evettttttt canım yarın benim içinde büyük gün bende yarın test yaptırmaya gidicem sabahtan :) bakalımm nolucak çok merak ediyorum.artık alıştırdım ben kendimi zaten hala yok benim belirtim biliyormusun...zerre ilerleme yok kendimi dinler oldum ama tık yok yani :)gayet sağlıklıyım.bekliyorum kasıklarım ağrısın,göğüslerde ağrı olsun,belde ağrı olsun ama yok.eğerki yarın sonuç olmazda hani olurda pozitif olursa bilmiyorum naparım.düşüp bayılmazsam iyidir::)
Canim yarın bende test yaptırıcam ve aynı duyguları bende yaşıyorum

evettttttt canım yarın benim içinde büyük gün bende yarın test yaptırmaya gidicem sabahtan :) bakalımm nolucak çok merak ediyorum.artık alıştırdım ben kendimi zaten hala yok benim belirtim biliyormusun...zerre ilerleme yok kendimi dinler oldum ama tık yok yani :)gayet sağlıklıyım.bekliyorum kasıklarım ağrısın,göğüslerde ağrı olsun,belde ağrı olsun ama yok.eğerki yarın sonuç olmazda hani olurda pozitif olursa bilmiyorum naparım.düşüp bayılmazsam iyidir::)

Canim yarın bende test yaptırıcam ve aynı duyguları bende yaşıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.574513/
buna bakın

persa33 persa33 ben söyle düşünüyorum , çatlama iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra yumurta çalıyor ya hani,yumurtanın da 24 saat ömrü var.o zaman 24 saati geçen durumlarda şans yok gibi bişey. Siz bugünden aşılama yaptırdığı ya,yarın öğlen 3 e kadar bari 1 kere birlikte olun,mesela sabah,ben böyle düşünüyorum ve aşılama ile hamile kalan 2 arkadaşım da böyle yapti.bizde böyle yaptık ve tutmuştu, düştü. Yine de siz bilirsiniz:)
ben de yarın öğleden sonra ilişki olur diye planlamıştım:) 3ten önce hallederiz inşallah:)
yumurta çatladıktan sonra 24-36 saat arası yaşıyormuş.Hatta eğer spermle buluşmuşsa 48 saati buluyormuş diye okudum bir yerde.
Ama işte bana anlamsız gelen de bu madem yumurta 1 gun sonra işlevini kaybedecek neden gün asırı devam edın dıyorlar nıye yoruyoruzkı kendımızı:) hadı catlatma ıgnesı yapılmasa derızkı sonradan gelısen yumurta dollenır ama ıgneden sonra ne var e yok catlamıyor mu. ya keske bır kadındogumcu arkadasım olsa herseyı sorsam ayrıntısıyla:)

Tatlim kadin dogum uzmani olmasi gerekiyormus, benjm hastanem sgk anlasmali degil, simdi bi eczaneyi aradim su an saglik guvencem olmadigi icin devletin de karsilamayacahi bilgisini verdi devlette yazdiraam bile, beni isten cikardilar kisa sure once, sigirtami keatiler tabi, esimin uzerinden de gorunemiyorum elli bi sure beklemem lazim, esimin bagkura borcu vardi diye belli bi zaman vardi dolmadi gereken, anlayacagin guvencesizim.
Canim yakindaki devlet hastanesinin kadin dogum bolumune gidip yazdirabilirsin.benim ilk kutu bitince ikinciyi devlethastanesine gittim dr a dedim tup bebek yaptirdim bu jeli kulaniyorum yazarmisiniz dedim oda yazdi baska bi igne daha kullaniyorum ikisinide yyazdi 11 tl odedim sadece
.

Canim yakindaki devlet hastanesinin kadin dogum bolumune gidip yazdirabilirsin.benim ilk kutu bitince ikinciyi devlethastanesine gittim dr a dedim tup bebek yaptirdim bu jeli kulaniyorum yazarmisiniz dedim oda yazdi baska bi igne daha kullaniyorum ikisinide yyazdi 11 tl odedim sadece
.
Tatlim ilgin icin cok tsk ederim ama su an benim malesef saglik guvencem yok.

image.jpg
Sakin edebi terketme.
Burasi Allah'in sevgilisi Muhammed Mustafa (sav) 'nin makami, Ravza-i Nebi'dir.
Cumamiz mubarek olsun insallah.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
benim aşılamadan sonra 4.günüm, felaket gaz ve gaz sancısı var bel ve bacak agrısı oluyr çok kötü bir de kasıklarımda seyirme gibi elektrik çarpması gibi bir şey oluyor arada ama sanıtım bunlar ilaçların çatlatma iğnesinin etkileri :((

09.01.2015 Tahlil Sonuçları
Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- B-HCG_(ACIL) -----------
-------------------- ----------------- --------------------
BETA-HCG (Acil)
<0,5 mIU/ml Hamile Olmayan (Premenapozal-Kadın) 0.5 - 5 mlU/ml

Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
3 hafta 200 - 3000 mlU/ml
4 hafta 10000 - 80000 mlU/ml
5-12 hafta 90000 - 500000 mlU/ml
13-24 hafta 5000 - 80000 mlU/ml
2
evet kızlar sonucumu aldım...ve yine hüsran ...yine hayal kırıklığı...kendimi okadarda hazırlamıştım oysaki kötü sonuca karşı ama elinde olmuyor insanın işte. olmayacak hiç bir zaman pozitif ....

BETA-HCG (Acil)

Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
2
evet kızlar sonucumu aldım...ve yine hüsran ...yine hayal kırıklığı...kendimi okadarda hazırlamıştım oysaki kötü sonuca karşı ama elinde olmuyor insanın işte. olmayacak hiç bir zaman pozitif ....

Merhaba canım. Sonuç biraz karışık geldi. Değerin kaç anlayamadım. Sıkma canını. Her kışın bir baharı vardır unutma.Yalnız değilsin. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.

Merhaba canım. Sonuç biraz karışık geldi. Değerin kaç anlayamadım. Sıkma canını. Her kışın bir baharı vardır unutma.Yalnız değilsin. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
sonuçta yukarıda 0.5 yazıyor yani negatif sanırım .henüz hastaneye gitmedim .gitmemede gerek yok.değer 0,5 ten büyüks eolumlu olucaktı sanırım.ikinci aşılama için hazırlanıcam. kesin bu seferde herzamanki gibi adetim gecikir 40-50 günde bir olurum. :@ en azından çabucak adet olsamda ikinci tedaviye hemen başlasam .

sonuçta yukarıda 0.5 yazıyor yani negatif sanırım .henüz hastaneye gitmedim .gitmemede gerek yok.değer 0,5 ten büyüks eolumlu olucaktı sanırım.ikinci aşılama için hazırlanıcam. kesin bu seferde herzamanki gibi adetim gecikir 40-50 günde bir olurum. :mad: en azından çabucak adet olsamda ikinci tedaviye hemen başlasam .

Tamam gördüm evet negatif. Sonuç 0,5 den değil canım 5 den büyükse pozitif demektir. Herşeyin hayırlısı. Üzme kendini.

BETA-HCG (Acil)

Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
2

sabır canım sabır. inşallah geçeceğiz bu imtihanı

sabır canım sabır. inşallah geçeceğiz bu imtihanı
ya bilmiyorum gerçekten sanki sabrım tükeniyor gibi geliyor boşvericem tedaviyi falan çabaladıkça olmuyor işte.şuan kararsız kaldım 2. aşılamayı yaptırıp yaptırmama konusunda bile...adet olamaıyorum ki zaten.şimdi araştırdım otlar falan varmış ama onlara bile inancım kalmadı

Tamam gördüm evet negatif. Sonuç 0,5 den değil canım 5 den büyükse pozitif demektir. Herşeyin hayırlısı. Üzme kendini.
üzmemek elde değil işte.zaten biliyordum sonucu aslına bakarsan. herkesi okumuştum ufakta olsa herkeste aşılama sonrası bi ağrı falan vardı.bende hiç bir şey olmadı ağrı sızı belirti adına hiç bişeyim yoktu.2. aşılama için şimdiden umudum kalmadı .şuan tek isteğim bi an önce adet olmak

günaydın kızlar hayırlı cumalar
benim aşılamadan sonra 4.günüm, felaket gaz ve gaz sancısı var bel ve bacak agrısı oluyr çok kötü bir de kasıklarımda seyirme gibi elektrik çarpması gibi bir şey oluyor arada ama sanıtım bunlar ilaçların çatlatma iğnesinin etkileri :KK43:(

Canim su an belirti aramak icin cok erken cunku yumurta dollenip rahme yerlestikten sonra belirtiler baslarmis, o da herkesde belirti olacak diye bir sey yokmus, yum dollendikten sonra 5-7 gun arasi rahme tutunurmus. O yuzden dedigin gibi bunlari belirti olarak degerlendirme, catlatma ignesinin cok melem sonrasi sikintilari var, kasiklarini catlayacak gibi gzli hissetmek de bunlarin basliasi. Insallah bebegin seninledir. Dualarimdasin biiznillah.
BETA-HCG (Acil)

Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
2

sonuçta yukarıda 0.5 yazıyor yani negatif sanırım .henüz hastaneye gitmedim .gitmemede gerek yok.değer 0,5 ten büyüks eolumlu olucaktı sanırım.ikinci aşılama için hazırlanıcam. kesin bu seferde herzamanki gibi adetim gecikir 40-50 günde bir olurum. :mad: en azından çabucak adet olsamda ikinci tedaviye hemen başlasam .

Canim seni cok iyi anliyoum, malesef bu surecler hep bi beklemeyi gerektiriyor, tup bile yapsan iki hafta testi bekliyorsun, bu surecte bize buyuk sabir dusuyor, sakin umidini kaybetme Rabb'in gucune gitmesin. Insallah en kisa surede bebisine kavusursun, insallah biran evel adet olursun sakin sgres yapma unutma stres vucudu yonetiyor.

Back