- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #4.081
Geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlıkla kucağına bebeğini alırsın inşallahAn itibariyle bebeğimi kaybettiğim kesinleşti :-(((
An itibariyle bebeğimi kaybettiğim kesinleşti :-(((
Cook üzüldüm....Allah sabir versin canim. Insallah hayirli hamilelik haberini en yakin zaman da tekrar duyariz..An itibariyle bebeğimi kaybettiğim kesinleşti :-(((
Benim oldu bitti evdeyim..5 dakikada bitti..Sperm sayımız düşmüş o yüzden doktorum umutsuz konuştu ama belli olmaz tabi,bana lazım olan sadece 1'i :) hadi inşallah seninki de sorunsuz geçer. ? Sonrada gun saymaya basliycaz:)Merhaba kızlar. Hastaneye geldik, eşim birazdan sperm verecek, yaklaşık 1saat sonra asilama yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin. Spermleri saymadan yapiyorlar aşılamayi,yogunluktan, ısrar edicez bakalim.
Ya aslında 1 tane lazım. olacaksa da o olacak..artık dua edicez. Benim esime de Varikosel başlangıcı dedi.ilk aşılama da tuttu. Sonu iyi olmasa da,sayı aslında önemsiz bence.yumurtanin dibine kadar girip veriyorlarspermi. Tam da çatlama saati oluyor.insallah bu sefer de tutar.biz geçen sefer aşılama gecesi ve sonraki gece birlikte olduk. Yine aynısını yapıcaz bakalım, siz yapıcak misiniz,doktor bişey dedi mi ?Asilama yapıldı suan bacaklar havada uzaniyorum.
Esimin spermlerini yine saymadilar yoğunuz diye.
Eşim sperm verirken gozune az görünmüş yine yapmış artsın diye.
Dra yogunluguna bakin bari demis. Adam yogunlugu 8-9 milyon demiş muayeneye gel bir ara varikosel olabilir demis. 2 kez boşalttığı icin mi yoğunluk düştü acaba.
En son sayimda sayı 57 milyon, yogunluk 19 bucuk milyondu.
Şimdi sayıyı bilmiyoruz yogunluk 8-9 milyon dedi
Asilama yapıldı suan bacaklar havada uzaniyorum.
Dra yogunluguna bakin bari demis. Adam yogunlugu 8-9 milyon demiş muayeneye gel bir ara varikosel olabilir demis. 2 kez boşalttığı icin mi yoğunluk düştü acaba.
Kizlar opudan ne kadar snra aradilar bilgi wermek icin? Çatlayacam da
2.aşılamamı oldum 15-20 dk önce,şimdi yatıyorum hastanede,sperm sayımız düşmüş o yüzden doktor çok umutşu konuşmadı,şansımız az,dua edin arkadaşlar,Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın...
Asilama yapıldı suan bacaklar havada uzaniyorum.
ay canım o kadar acıdıki çığlık attım:))Ya aslında 1 tane lazım. olacaksa da o olacak..artık dua edicez. Benim esime de Varikosel başlangıcı dedi.ilk aşılama da tuttu. Sonu iyi olmasa da,sayı aslında önemsiz bence.yumurtanin dibine kadar girip veriyorlarspermi. Tam da çatlama saati oluyor.insallah bu sefer de tutar.biz geçen sefer aşılama gecesi ve sonraki gece birlikte olduk. Yine aynısını yapıcaz bakalım, siz yapıcak misiniz,doktor bişey dedi mi ?
ay esıme bellı etmedım ama canım sıkıldı bak sımdı zaten kendısı en ufak olumsuzlukta yıkılan bır tıp :)Canım 2 kez boşalmadan dolayı oldugunu sanmıyorum. Erkeklerin sperm sayıları sürekli değişirmiş onunla alakalı olabilir. Umarım bu sefer yüzün güler bize de umut olursun.
inşallah canım gelsin artık şu sıpalar totoşlarını ısıracaz bu kadar beklettıklerı ıcın:))Persa canım boşver sayıyı sen :) aldın mı spermleri içeri bedenini de duygularını da pozitif yönlendirmeye bak...
İnşallah canım bu tedavi sana yavrunu getirecek... Allah gönlündekini sağlıkla kucağına versin...
evettttttt canım yarın benim içinde büyük gün bende yarın test yaptırmaya gidicem sabahtan :) bakalımm nolucak çok merak ediyorum.artık alıştırdım ben kendimi zaten hala yok benim belirtim biliyormusun...zerre ilerleme yok kendimi dinler oldum ama tık yok yani :)gayet sağlıklıyım.bekliyorum kasıklarım ağrısın,göğüslerde ağrı olsun,belde ağrı olsun ama yok.eğerki yarın sonuç olmazda hani olurda pozitif olursa bilmiyorum naparım.düşüp bayılmazsam iyidir::)kızlar 29 unda aşılamam yapıldı yarın kan testi yaptırmak istiyorum sizce çıkar mı dayanamıyorum artık meraktan.nolurr dualarınızı eksik etmeyin inşallah olumlu sonuçlar alırım
ay canım o kadar acıdıki çığlık attım:))
spekulumu yerlestırdıkten sonra ınce uzun bır kateterı ıcınden gecırıyorya sankı ıgnesı batıyordu . ya bıde spermlerı ıcerı yolladıgı an bende cıddı sancı baslıyor adet sancısı gıbı. suan evdeyım uzanıyorum. ınsallah bu son olur hepımız ıcın ya..
dr dedıkı 15 gun sonra test yap, yarın aksam ılıskıye gırın ve 2-3 gune bır devam edın dedı. adet olursam napım dedım ara benı dedı
ay esıme bellı etmedım ama canım sıkıldı bak sımdı zaten kendısı en ufak olumsuzlukta yıkılan bır tıp :)
nasıl moralı bozuldu var ya ben hıc umursamamıs gıbı gorunmeye calıstım ıkı kere yaptıgın ıcın yarıya dustu yogunluk dedım.
inşallah canım gelsin artık şu sıpalar totoşlarını ısıracaz bu kadar beklettıklerı ıcın:))
canımsın yaa ilaç gibisin valla:))) esımde tsk edıyor bızı rahatlattıgın ıcın hahaha:)))Tahmin ediyorum canım kızımdaki tedavimde eşimde sorun yoktu...
Aralık tedavisinde Sperm testini Memorial de yaptırdık ve Morfoloji %0 çıktı... Eşim bir türlü inanmıyor kesin yanlış yaptılar mümkün değil... Morfoloji önemli bir sorun değil bence... Görsen saçmalamakta tavan yaptı...
Bence şimdi sende eşinde herşeyi boşverin ve adet olmadığın sürece hamişliğin tadını çıkar canım...
aynı yerde canım tıp fakultesınde:) benım dr canım adıcıkca ozur dılıyor pardon dıyor:))))persa33 aşılamanı nerde yaptırdın canım? aynen benimde çok fazla canım acıdı çığlık attım zaten :)doktorda baya anlayışsızdı bird ebenim sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?