• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
nasıl biraz bilgi verirmisiniz?hangi doktor iyi
2 saat sonra verilen kanda 1,98 den 2'ye cikmis. Valla ibretligim. Su topiktekilere durumum ders olsun. Anam ne buyuk hata ettimde gidip gunu gelmeden test yaptim. Guzel dilekleriniz cok teselkur ederim. Cok sagolun
tebrikler canım.... :) bende yarın gidip test yaptırmayı bile düşündüm 10. günümdeyim bekliyim bari:)belirtim yok ama tutmadı ama yinede olsun sen örnek oldun :)

Aaa tutmuş mu. Çok tebrik ederim canım. Çok sevindim :KK71:

nasıl biraz bilgi verirmisiniz?hangi doktor iyi

tebrikler canım.... :) bende yarın gidip test yaptırmayı bile düşündüm 10. günümdeyim bekliyim bari:)belirtim yok ama tutmadı ama yinede olsun sen örnek oldun :)
Yok kizlar tutma felan daha belli degil. Doktor icimi rahatlatmak icin yapti. Bak iste boyle yavas yavas test gunune kadar yukseledebilir sifirada dusebilir dedi. Aman yaptirmayin. Ders olim size benim gbi uzulmeyin. Adamlar gununde derken bi bildikleri varmis iste

2 saat sonra verilen kanda 1,98 den 2'ye cikmis. Valla ibretligim. Su topiktekilere durumum ders olsun. Anam ne buyuk hata ettimde gidip gunu gelmeden test yaptim. Guzel dilekleriniz cok teselkur ederim. Cok sagolun
ya dr u anlayamadım 1 saat içinde sonuç nasıl 2 ye katlar?ilk haftalar gün aşırı 2 katı hatta 1,5 katı bile normaldir,canını boşuna sıkıyorsun stres ve üzüntü gebeliği olumsuz etkiler,hemen kendine bir meşgale bul bunları düşünme,2 gün sonra tekrar yaptır,bu arada özele mi gittin devlet acile mi?

ben de çok umutsuzum. fsh yüksek diye yumurta oluşmamasından korkuyorum. yine de tedaviye başladılar. inşallah en azından 2 tane kaliteli yumurtam oluşur :KK43:
özlem,adetinin 2. günü bitkisel kürlere başla,bende işe yaramıştı,ben de bu ay düzenli olarak küre başlayacağım.

kız kardeşlerim,
crinone jel ihtiyacım için öyle güzel şeyler yazdınız özel mesajlar attınız beni mahçup ettiniz. güzel kalplerinizi açtınız. Allah hepinizden razı olsun. sanal bir ortam ama yine söylüyorum dosluklar arkadaşlıklar hiç de sanal değilmiş bunu bir kez daha görmüş oldum. hepiniz Yüce Rabb'ime emanetsiniz. bugun annemin tanıdığı bi eczane vasıtasıyla, ilacın biriktirdiğimiz parası kadarını ödeyerek bir kutu aldık Elhamdülillah. akşama da uygulayacağım vardı zaten yarın sabaha gerekiyordu çok şükür temin etmiş oldum. darısı artık bu kutu bitince haftaya yenisini alacağım bir kutuya :) benimle dertlendiniz merak ettiniz destek oldunuz. hepinize çok tşk ederek bilgilendirmek istedim. hepinizi çok seviyorum çoook :)
cannıımmmm. hayırlısı inşallah bu ay boş çevirmez rabbim hepimizi de. bu arada bugün aşılama oldum. diğer bilgilerim kayıtlarında vardı. 15.gün dr. teste çağırdı. hayırlısı olsun hepimizin hakkında. :KK15::KK15::KK15:

ya dr u anlayamadım 1 saat içinde sonuç nasıl 2 ye katlar?ilk haftalar gün aşırı 2 katı hatta 1,5 katı bile normaldir,canını boşuna sıkıyorsun stres ve üzüntü gebeliği olumsuz etkiler,hemen kendine bir meşgale bul bunları düşünme,2 gün sonra tekrar yaptır,bu arada özele mi gittin devlet acile mi?
Devlet acil canim. Aynen takilmicam artik. Nasip kismet diyorum.

özlem,adetinin 2. günü bitkisel kürlere başla,bende işe yaramıştı,ben de bu ay düzenli olarak küre başlayacağım.
kim06 kim06 adetimin son günü bugün. bal çöret otu tarçın yiyorum ama diğer otların çayını içmeye korkuyorum reyhan. iğne oluyorum ya. emin olamadım :KK43:

arkadaşlar benim hala kanamam oluyor, ama sadece lavaboya gidince çok korkuyorum, hastaneyi aradım olabilir dediler, sizce zarar olur mu ya

Eczane indirim yapmıyor mu ilaç alıp satma topiğinde bir kıza sordum elinde tam bir açılmamış kutu jel ve bir kutuda açılmış içinde 10 tane olan jel varmışikisini birden 50 liraya veririm dedi
sen eczaneye sorsana indirim yapar mı

Devlet acil canim. Aynen takilmicam artik. Nasip kismet diyorum.
devlet acildeki dr lar genelde pratisyen hekimdir. bizimle ilgili konular detay bilgi isteyen konulardır,bir pratisyen hekimin bu konuda detaylı bilgiye sahip olması çok nadirdir,bazıları bilmediği halde dr luğuna toz kondurmamak için biliyormuş gibi davranır,sana da %100 eminim ki böyle biri denk geldi.Benim de de başıma böyle bir şey geldi 2 sene önce söylediklerinden ve yaptıklarından dolayı bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim üstelik beim dr lar pratisyen de değildi asistandı,yani 1-2 sene sonra bunlar uzman kadın doğumcu olacak kişilerdi.hiç üzülme bence sonu iyi olacak o densizin laflarına da bakma'' negatifin pozitifi ''de ne demek?

devlet acildeki dr lar genelde pratisyen hekimdir. bizimle ilgili konular detay bilgi isteyen konulardır,bir pratisyen hekimin bu konuda detaylı bilgiye sahip olması çok nadirdir,bazıları bilmediği halde dr luğuna toz kondurmamak için biliyormuş gibi davranır,sana da %100 eminim ki böyle biri denk geldi.Benim de de başıma böyle bir şey geldi 2 sene önce söylediklerinden ve yaptıklarından dolayı bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim üstelik beim dr lar pratisyen de değildi asistandı,yani 1-2 sene sonra bunlar uzman kadın doğumcu olacak kişilerdi.hiç üzülme bence sonu iyi olacak o densizin laflarına da bakma'' negatifin pozitifi ''de ne demek?
Aynen canim ama onlarada kizamiyorum. Kendince teselli etti :) ben normal test gunumde gidip ozel hastanede yaptiricam. Artik nasip kismet diyorum. Cikarsa cikar. Sanada çok gecmis olsun dilerim istedigin murada erisirsin

kim06 kim06 adetimin son günü bugün. bal çöret otu tarçın yiyorum ama diğer otların çayını içmeye korkuyorum reyhan. iğne oluyorum ya. emin olamadım :KK43:
yumurta toplamaya kadar adaçayı da içebilirsin, ben bunların yanında birkaç incir de yemiştim dr un göremiyorum dediği yumurtalar 5 e çıktı küçükler hariç

Happy Meal Happy Meal canım eşim gitti ilaç için birden fazla vermiyorlar mis

Eczane indirim yapmıyor mu ilaç alıp satma topiğinde bir kıza sordum elinde tam bir açılmamış kutu jel ve bir kutuda açılmış içinde 10 tane olan jel varmışikisini birden 50 liraya veririm dedi
sen eczaneye sorsana indirim yapar mı

Canim eksik olma biriktirdigimiz kadariyla borc olarak annemin tanidigi bi eczaneden aldik bugun aciliyetli olacak kadarini temin ettik. Kismet bir sonraki pakette rtik o da test gunume denk geliyor zaten.

Canim eksik olma biriktirdigimiz kadariyla borc olarak annemin tanidigi bi eczaneden aldik bugun aciliyetli olacak kadarini temin ettik. Kismet bir sonraki pakette rtik o da test gunume denk geliyor zaten.
Arkadaşımın elinde birkaç tüp kalmış yollasın mi sana

Back