- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- 163
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #4.101
kızlar 29 unda aşılamam yapıldı yarın kan testi yaptırmak istiyorum sizce çıkar mı dayanamıyorum artık meraktan.nolurr dualarınızı eksik etmeyin inşallah olumlu sonuçlar alırım
canımsın yaa ilaç gibisin valla:))) esımde tsk edıyor bızı rahatlattıgın ıcın hahaha:)))
Canim yarın bende test yaptırıcam ve aynı duyguları bende yaşıyorumevettttttt canım yarın benim içinde büyük gün bende yarın test yaptırmaya gidicem sabahtan :) bakalımm nolucak çok merak ediyorum.artık alıştırdım ben kendimi zaten hala yok benim belirtim biliyormusun...zerre ilerleme yok kendimi dinler oldum ama tık yok yani :)gayet sağlıklıyım.bekliyorum kasıklarım ağrısın,göğüslerde ağrı olsun,belde ağrı olsun ama yok.eğerki yarın sonuç olmazda hani olurda pozitif olursa bilmiyorum naparım.düşüp bayılmazsam iyidir::)
evettttttt canım yarın benim içinde büyük gün bende yarın test yaptırmaya gidicem sabahtan :) bakalımm nolucak çok merak ediyorum.artık alıştırdım ben kendimi zaten hala yok benim belirtim biliyormusun...zerre ilerleme yok kendimi dinler oldum ama tık yok yani :)gayet sağlıklıyım.bekliyorum kasıklarım ağrısın,göğüslerde ağrı olsun,belde ağrı olsun ama yok.eğerki yarın sonuç olmazda hani olurda pozitif olursa bilmiyorum naparım.düşüp bayılmazsam iyidir::)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.574513/Canim yarın bende test yaptırıcam ve aynı duyguları bende yaşıyorum
ben de yarın öğleden sonra ilişki olur diye planlamıştım:) 3ten önce hallederiz inşallah:)persa33 ben söyle düşünüyorum , çatlama iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra yumurta çalıyor ya hani,yumurtanın da 24 saat ömrü var.o zaman 24 saati geçen durumlarda şans yok gibi bişey. Siz bugünden aşılama yaptırdığı ya,yarın öğlen 3 e kadar bari 1 kere birlikte olun,mesela sabah,ben böyle düşünüyorum ve aşılama ile hamile kalan 2 arkadaşım da böyle yapti.bizde böyle yaptık ve tutmuştu, düştü. Yine de siz bilirsiniz:)
Canim yakindaki devlet hastanesinin kadin dogum bolumune gidip yazdirabilirsin.benim ilk kutu bitince ikinciyi devlethastanesine gittim dr a dedim tup bebek yaptirdim bu jeli kulaniyorum yazarmisiniz dedim oda yazdi baska bi igne daha kullaniyorum ikisinide yyazdi 11 tl odedim sadeceTatlim kadin dogum uzmani olmasi gerekiyormus, benjm hastanem sgk anlasmali degil, simdi bi eczaneyi aradim su an saglik guvencem olmadigi icin devletin de karsilamayacahi bilgisini verdi devlette yazdiraam bile, beni isten cikardilar kisa sure once, sigirtami keatiler tabi, esimin uzerinden de gorunemiyorum elli bi sure beklemem lazim, esimin bagkura borcu vardi diye belli bi zaman vardi dolmadi gereken, anlayacagin guvencesizim.
Tatlim ilgin icin cok tsk ederim ama su an benim malesef saglik guvencem yok.Canim yakindaki devlet hastanesinin kadin dogum bolumune gidip yazdirabilirsin.benim ilk kutu bitince ikinciyi devlethastanesine gittim dr a dedim tup bebek yaptirdim bu jeli kulaniyorum yazarmisiniz dedim oda yazdi baska bi igne daha kullaniyorum ikisinide yyazdi 11 tl odedim sadece
.
Hayirli cumalar canım rabbim dualarimizi kabul etsinEki Görüntüle 1367237 Sakin edebi terketme.
Burasi Allah'in sevgilisi Muhammed Mustafa (sav) 'nin makami, Ravza-i Nebi'dir.
Cumamiz mubarek olsun insallah.
Eki Görüntüle 1367237 Sakin edebi terketme.
Burasi Allah'in sevgilisi Muhammed Mustafa (sav) 'nin makami, Ravza-i Nebi'dir.
Cumamiz mubarek olsun insallah.
09.01.2015 Tahlil Sonuçları
Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- B-HCG_(ACIL) ----------- -------------------- ----------------- --------------------
BETA-HCG (Acil) <0,5 mIU/ml Hamile Olmayan (Premenapozal-Kadın) 0.5 - 5 mlU/ml
Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
3 hafta 200 - 3000 mlU/ml
4 hafta 10000 - 80000 mlU/ml
5-12 hafta 90000 - 500000 mlU/ml
13-24 hafta 5000 - 80000 mlU/ml
2
evet kızlar sonucumu aldım...ve yine hüsran ...yine hayal kırıklığı...kendimi okadarda hazırlamıştım oysaki kötü sonuca karşı ama elinde olmuyor insanın işte. olmayacak hiç bir zaman pozitif ....
sonuçta yukarıda 0.5 yazıyor yani negatif sanırım .henüz hastaneye gitmedim .gitmemede gerek yok.değer 0,5 ten büyüks eolumlu olucaktı sanırım.ikinci aşılama için hazırlanıcam. kesin bu seferde herzamanki gibi adetim gecikir 40-50 günde bir olurum.Merhaba canım. Sonuç biraz karışık geldi. Değerin kaç anlayamadım. Sıkma canını. Her kışın bir baharı vardır unutma.Yalnız değilsin. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
sonuçta yukarıda 0.5 yazıyor yani negatif sanırım .henüz hastaneye gitmedim .gitmemede gerek yok.değer 0,5 ten büyüks eolumlu olucaktı sanırım.ikinci aşılama için hazırlanıcam. kesin bu seferde herzamanki gibi adetim gecikir 40-50 günde bir olurum.en azından çabucak adet olsamda ikinci tedaviye hemen başlasam .
----- B-HCG_(ACIL) ----------- -------------------- ----------------- --------------------
Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
2
evet kızlar sonucumu aldım...ve yine hüsran ...yine hayal kırıklığı...kendimi okadarda hazırlamıştım oysaki kötü sonuca karşı ama elinde olmuyor insanın işte. olmayacak hiç bir zaman pozitif ....
ya bilmiyorum gerçekten sanki sabrım tükeniyor gibi geliyor boşvericem tedaviyi falan çabaladıkça olmuyor işte.şuan kararsız kaldım 2. aşılamayı yaptırıp yaptırmama konusunda bile...adet olamaıyorum ki zaten.şimdi araştırdım otlar falan varmış ama onlara bile inancım kalmadısabır canım sabır. inşallah geçeceğiz bu imtihanı
üzmemek elde değil işte.zaten biliyordum sonucu aslına bakarsan. herkesi okumuştum ufakta olsa herkeste aşılama sonrası bi ağrı falan vardı.bende hiç bir şey olmadı ağrı sızı belirti adına hiç bişeyim yoktu.2. aşılama için şimdiden umudum kalmadı .şuan tek isteğim bi an önce adet olmakTamam gördüm evet negatif. Sonuç 0,5 den değil canım 5 den büyükse pozitif demektir. Herşeyin hayırlısı. Üzme kendini.
canım okudum sonradan kusura bakma ama haloldu sanırım :)Tatlim ilgin icin cok tsk ederim ama su an benim malesef saglik guvencem yok.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
benim aşılamadan sonra 4.günüm, felaket gaz ve gaz sancısı var bel ve bacak agrısı oluyr çok kötü bir de kasıklarımda seyirme gibi elektrik çarpması gibi bir şey oluyor arada ama sanıtım bunlar ilaçların çatlatma iğnesinin etkileri(
Gray Zone 5-25 mIU/ml
Fertilizasyon sonrası
2 hafta 5 - 100 mlU/ml
2
sonuçta yukarıda 0.5 yazıyor yani negatif sanırım .henüz hastaneye gitmedim .gitmemede gerek yok.değer 0,5 ten büyüks eolumlu olucaktı sanırım.ikinci aşılama için hazırlanıcam. kesin bu seferde herzamanki gibi adetim gecikir 40-50 günde bir olurum.en azından çabucak adet olsamda ikinci tedaviye hemen başlasam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?