- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #4.061
canım dr gece 3te yap çatlatma iğnesini dedi. yarın 2 de urolojıye gıdecez sperm verıp yıkanması falan 3u bulur. 3 yumurtayla tutmayan asılamam 1 yumurtyla da tutmayacak da ıste sırf yapmıs olmak ıcın yapıcam.. tup bebek raporu ıcın ıgnelı yapmak gerekıyormus asılamayı. neden hep sonradan ogrenıyorum ben herseyıaşılaman yarın kaçta?ben gece 12 de vurdum iğneyi(eşim vurdu yani) aşılamam yarın 12 de,inşallah spermler uygunsa...ALLAH YRDIMCIMIZ OLSUN..persa33
sana kim dedi canım iğneli olmak gerek diye.ben de 2. aşılamamı oldum sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.den sonra rapor veriliyor ama bana doktorum öyle dedi.hatta gerekli görürse 2. aşılamadan sonra bile verebiliyormuş.hastanın durumuna göre değişiyorcanım dr gece 3te yap çatlatma iğnesini dedi. yarın 2 de urolojıye gıdecez sperm verıp yıkanması falan 3u bulur. 3 yumurtayla tutmayan asılamam 1 yumurtyla da tutmayacak da ıste sırf yapmıs olmak ıcın yapıcam.. tup bebek raporu ıcın ıgnelı yapmak gerekıyormus asılamayı. neden hep sonradan ogrenıyorum ben herseyı
ya bir arkadas yazmıstı gecengun. daha once 5 asılama yapmıs. ıgnelı olmadıgı ıcın sımdı 2 ıgnelı yapacak kı tup bebek raporu alsınsana kim dedi canım iğneli olmak gerek diye.ben de 2. aşılamamı oldum sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3.den sonra rapor veriliyor ama bana doktorum öyle dedi.hatta gerekli görürse 2. aşılamadan sonra bile verebiliyormuş.hastanın durumuna göre değişiyor
sen yine de doktoruna sor ben sormuştum fark etmez demişti ama.ya bir arkadas yazmıstı gecengun. daha once 5 asılama yapmıs. ıgnelı olmadıgı ıcın sımdı 2 ıgnelı yapacak kı tup bebek raporu alsın
Kızlar acil yardım gecen ay femara + ovitrelle ile aşılama oldum negatifi gördüm bu ay 2. Aşılama ya geçtik aralık 21 de adet oldum Dr sana femara yetiyor yumurtaların için dedi ve devam dedi ben dayanamadım ekstra bu ay günde 2 fincan adaçayı ve 2 incire başladım ayın 2 sinde yumoş kontrolüne çağırdı normalde tek tarafda en fazla 2 yumoş oluşurdu bu ay her iki tarafda da 2 den fazla yumoşlar vardı ve 9 mm falandı ayın 7 sinde gel dedi ve ben adacayi incire devam ettim bugün yine gittim 13 mm olmuslar Dr cumartesi yine bakalım dedi gelişme var cumartesiye kadar kıvama gelirler catlatma ignenin saati belirleriz dededi ama ilk kez bu kadar geçe kaldı yumoşlar ın büyümesi ve takviye bi ilacda vermedi kendi kendime büyür diye ya buyemezlerse ben ne yaparım ya acil destek cumartesi adetin 21. Günü ve ben 1 senedir düzenli yumurta takibi yaptırıyorum ilk kez bu kadar geç büyüdü geçen ayki aşılama da 13. Gün aşılamam yapılmıştı ben şimdi ne yiyim ne içim nerelere gidin
2 saat sonra verilen kanda 1,98 den 2'ye cikmis. Valla ibretligim. Su topiktekilere durumum ders olsun. Anam ne buyuk hata ettimde gidip gunu gelmeden test yaptim. Guzel dilekleriniz cok teselkur ederim. Cok sagolun
ya dr u anlayamadım 1 saat içinde sonuç nasıl 2 ye katlar?ilk haftalar gün aşırı 2 katı hatta 1,5 katı bile normaldir,canını boşuna sıkıyorsun stres ve üzüntü gebeliği olumsuz etkiler,hemen kendine bir meşgale bul bunları düşünme,2 gün sonra tekrar yaptır,bu arada özele mi gittin devlet acile mi?
Tatlim sakin panik olma, adetinin 28. Gunu asilamasi yapilip tutan arkadaslar var forumda obemli olan yum buyumus olmasi. Daha cok yum old icin daha gec buyuyorlar, hormon hepsine bolunuyor cunku, hem adacayindan ve incirden hem de gecen aydan vucuundaki ilacin etkisiyle ne mutlu sana ki daha cok yumosun olmus :) bana dr um sole demisti, 15mm ye gelen er yumos artik buyuyp catlayacak demektir. Bu yuzden insallah cts gunu gittiginde cogu 15mm olmus olurKızlar acil yardım gecen ay femara + ovitrelle ile aşılama oldum negatifi gördüm bu ay 2. Aşılama ya geçtik aralık 21 de adet oldum Dr sana femara yetiyor yumurtaların için dedi ve devam dedi ben dayanamadım ekstra bu ay günde 2 fincan adaçayı ve 2 incire başladım ayın 2 sinde yumoş kontrolüne çağırdı normalde tek tarafda en fazla 2 yumoş oluşurdu bu ay her iki tarafda da 2 den fazla yumoşlar vardı ve 9 mm falandı ayın 7 sinde gel dedi ve ben adacayi incire devam ettim bugün yine gittim 13 mm olmuslar Dr cumartesi yine bakalım dedi gelişme var cumartesiye kadar kıvama gelirler catlatma ignenin saati belirleriz dededi ama ilk kez bu kadar geçe kaldı yumoşlar ın büyümesi ve takviye bi ilacda vermedi kendi kendime büyür diye ya buyemezlerse ben ne yaparım ya acil destek cumartesi adetin 21. Günü ve ben 1 senedir düzenli yumurta takibi yaptırıyorum ilk kez bu kadar geç büyüdü geçen ayki aşılama da 13. Gün aşılamam yapılmıştı ben şimdi ne yiyim ne içim nerelere gidin
yumurta toplamaya kadar adaçayı da içebilirsin, ben bunların yanında birkaç incir de yemiştim dr un göremiyorum dediği yumurtalar 5 e çıktı küçükler hariç
Fsh iyi. Tsh da iyi. Prolaktin yuksek digerleri icin labaratuvar deger araliklarini da yazar misinArkadaşlar lütfen sonuçlarımı yorumlarmısınız sizce nasılHİÇ BİR ŞEY ANLAMIYORUM İYİMİ KÖTÜMÜ NASIL YANİ
Estradiol:36
FSH:3.79
Prolaktin:20.32
TSH:2.3981
CA-125:14.9
derinonunun önceki yaydıklarını okursan orada var,dr tekrar kan ver 1,2 artmalı demişderino´nun degeri 2´ye katlanmamis ki zaten. Sadece 0,02 bir artis göstermis 2 saat icinde. En azindan yazdiklarindan bunu cikarttim ben. Yaniliyorsam düzeltin nolur
canım elimdeki kağıtta şöyle yazıyorFsh iyi. Tsh da iyi. Prolaktin yuksek digerleri icin labaratuvar deger araliklarini da yazar misin
Iste o yuzden sordum... hormon tahlillerinde laboratuvara gore deger araliklari degisebilir. O zaman prolaktin de normal.canım elimdeki kağıtta şöyle yazıyor
prolaktin :20.32 beklenen değer ise:5.18-26.53 müş
Canim beni 2 gun sonra ardilar, yani toplandigunin ertesi gunu degil ondan bir gun sonra aradilar, 3. Gun sabahi arayip bugun oglen bekliyoruz dediler, ama cok merak ediosan sen ara sor ben dayanamamis aramistim bana er an acilmiyor belli gunlerde aatlerde aciliyor biz dinucez demislerdi.Kizlar opudan ne kadar snra aradilar bilgi wermek icin? Çatlayacam da
Canim hadi hayirli ugurlu olsun, umitsiz olma sakin her sey guzel olacak Allah'in izniyle, sen olumsuz dusunme o siposlar yumoslara dogru coskuyla kossun gitsinler2.aşılamamı oldum 15-20 dk önce,şimdi yatıyorum hastanede,sperm sayımız düşmüş o yüzden doktor çok umutşu konuşmadı,şansımız az,dua edin arkadaşlar,Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın...
Canim Rabb'im sabrini versin insallah, duaya Rabb'e sigin. Gecmis olsun.An itibariyle bebeğimi kaybettiğim kesinleşti :-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?