• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canim kendi sorununmus gibi benimsedigin icin cok tsk ederim. Ya oyle ki ustuste gelio ama burda bi czanrmizbvardi yillarin eczanesi tanidigimiz ona borc olarak alabilirdik ama o eczane de iflas etti kapatti 1 ay once. Eczane nasi iflas eder diceksin yanindaki kalfasi dolandirmis, ilaclari hastalara verirken iclerinden birer parcasini eksik vermis, bunu uzunca bi zamandir yapiomus, dikkatli hastalardan biti farketmis yanlislik olmus filn demisler ama bi cok ilacin iclerini satmis baska yerde filan kendi patronunu devlete borclu cikarmis, 30bin kadar, yasli bi eczaci amcaydi kapatti adamcagaz.
ne insanlar var ya yazık adamcağıza.herşey üstüste gelmiş oldu senin böyle ama Allah büyük yarın varmış bi şekilde Allah yardımcın olucaktır inşallah canım.Stres yapma bunun için sakın bebişin etkilenmesin.Bu jelde progestan için sanırım yani hayırlısıyla tuttuğunda da devam ediliyor progestana çoğu doktor devam ettiriyor.bende iğnesini kullanıyorum şimdi.Allah yardımcımız olsun.

Kizlar, artik kullanmayacak olup elinde crinone jel olan var mi? Acil ihtiyacim var, dr u aradim onunla devam etmem gerektigini soyledi ama ilac pahali bi kutu icin para koyamadik kenara, en azindan yari fiyatina sizlerden satin almak isterim helal ederseniz.
Canim crinone jeli aile hekimi yazmıyor mu

Canim crinone jeli aile hekimi yazmıyor mu

Tatlim
Az once yukarida konustuk durumlar biraz karisik iste

ne insanlar var ya yazık adamcağıza.herşey üstüste gelmiş oldu senin böyle ama Allah büyük yarın varmış bi şekilde Allah yardımcın olucaktır inşallah canım.Stres yapma bunun için sakın bebişin etkilenmesin.Bu jelde progestan için sanırım yani hayırlısıyla tuttuğunda da devam ediliyor progestana çoğu doktor devam ettiriyor.bende iğnesini kullanıyorum şimdi.Allah yardımcımız olsun.

Aminnn canim aminnn insallah. Stres ister istemez yapiyorum napicaz nasi alicaz diye, bi kutu 7 gun gidio zaten, haftaya yeniden almam gerekicek dr birak diyene dek bu boyle. Nasil yapicaz hic bilmiyorum. Rabb'im hayirlisiyla nasip etsin insallah pozitifi gormeyi.

Tatlim

Aminnn canim aminnn insallah. Stres ister istemez yapiyorum napicaz nasi alicaz diye, bi kutu 7 gun gidio zaten, haftaya yeniden almam gerekicek dr birak diyene dek bu boyle. Nasil yapicaz hic bilmiyorum. Rabb'im hayirlisiyla nasip etsin insallah pozitifi gormeyi.
Bir ay içinde birden fazla crinone yazdirilmiyormus sanırım ben yarin ilaç yazdıracagim doktoruma sorayım yazarsa alırım sana bi kutu

Tatlim

inşallah canım pozitifi gördükten sonra Allah da yardım edicektir.Jel dahada pahalıymış gerçekten.Dualarım seninle ve hepimizle

Bir ay içinde birden fazla crinone yazdirilmiyormus sanırım ben yarin ilaç yazdıracagim doktoruma sorayım yazarsa alırım sana bi kutu

Ay canim hakkini helal et Allah razi olsun, Rabb'im hep boyle duyar iste insanoglunun gonlunden geceni ihtiyacini gozetir, canim cok sagol valla duygusallastim iyice.

inşallah canım pozitifi gördükten sonra Allah da yardım edicektir.Jel dahada pahalıymış gerçekten.Dualarım seninle ve hepimizle
Allah razi olsun canim benim.

Ay canim hakkini helal et Allah razi olsun, Rabb'im hep boyle duyar iste insanoglunun gonlunden geceni ihtiyacini gozetir, canim cok sagol valla duygusallastim iyice.

Allah razi olsun canim benim.
Eşim gidecek almaya inşaallah yazar doktor bana da yazdıracak ikisini birden yazar inşaallah progestan bitince ona başlayacağım bende

Eşim gidecek almaya inşaallah yazar doktor bana da yazdıracak ikisini birden yazar inşaallah progestan bitince ona başlayacağım bende

offff. Allahım kimseyi zor durumda bırakma ne olur.
keşke imkanım olsa da göndersem. geçen ayki maaşımı bile alamadım :KK43:

Kizlar Allah razi olsun yanj varya bi de sanal ortam derler hakikaten gonulden iliskiler olusabiliyormus onu anlamis oldum, ben gonderdiniz saydim bile o kadar mutlu oldum dusunmeniz kendi derdiniz gibi benimsemeniz yeter Rabb'im gonlunuzdekini versin insallah.

Happycim uzuldum. Umarim bi cozum bulunur. Bu arada marpesa progestan ignemi kullaniyosun? Yaptirabiliypmusun? Ben cok fena oldum yuruyemiyorum yatamiyorum sen ne durumdasin ?

Happycim uzuldum. Umarim bi cozum bulunur. Bu arada marpesa progestan ignemi kullaniyosun? Yaptirabiliypmusun? Ben cok fena oldum yuruyemiyorum yatamiyorum sen ne durumdasin ?
Valla ayni durumdayim canim.aslinda transferden snra 5 gun vermisti igneyi snra fitile dondum ama fitilde kasinti yapti.gecr uyuyamiyodum soledim ilac falan veremem smdi dedi.igneye dondum.ama ayni zor yuruyorum otururken yatarken belli pozisyonda duruyorum.yatarken genelde mecbur yuzustu yatiyorum

Bulunur canim insallah, Rabb'im yardim eder ferahlatit insallah. Esim yarin dr uma gidecek indirimli alabilecegimiz eczane sormak icin.

Valla ayni durumdayim canim.aslinda transferden snra 5 gun vermisti igneyi snra fitile dondum ama fitilde kasinti yapti.gecr uyuyamiyodum soledim ilac falan veremem smdi dedi.igneye dondum.ama ayni zor yuruyorum otururken yatarken belli pozisyonda duruyorum.yatarken genelde mecbur yuzustu yatiyorum
Pekii bi enjektore 2 ampulmu vurduruyosun?

Canım endimetrioz nasıl bir hastalık. biraz bahsedebilir misin. Benim de lekelenmelerim çok olur. İnternette araştırdım. Adet sancısı, adetliyken ishal, bağırsak hareketliliği v.s çoğu bana uyuyor. Teşhisi nasıl koydular sana?

Canim, bende teshis konulmadi. Teshisin konulmasi icin Laporoskopi yaptirmam gerekir. Doktorum buna gerek duymadi simdilik. TÜm belirtilerim o yönde. Son 1-1,5 yildir normal adet tarihimde sökülme yasayacagim yere 5-7 günlük kahverengi akinti/lekelenme yasiyorum. Onun disinda birde karnimin icinde fazladan sivi birikimi ultrasonda belli oluyor. Ablam´da teshis konulmustu, kizkardeslerin birinde varsa digerinde olma ihtimali yüksekmis. Endimetrioz aslinda rahim zarini olusturan tabakanin rahimin disinda olusmasi. Yani hem rahim icinde hemde disinda bulunuyor o tabaka. Sancilara & göbek icinde su birikmesine sebebiyet verebiliyor.

Kizlar, artik kullanmayacak olup elinde crinone jel olan var mi? Acil ihtiyacim var, dr u aradim onunla devam etmem gerektigini soyledi ama ilac pahali bi kutu icin para koyamadik kenara, en azindan yari fiyatina sizlerden satin almak isterim helal ederseniz.
canım bir ecza deposu bul orada fiyatları daha uygun veriyorlar

2,5 ay oldu canim
eğer günün tutuyorsa işsizlik maaşı için başvur o zaman sanırım sağlıkdan da faydalanabilirsin ,bir araştır bakalım böyle bir şey var mı?
progestonun fiyatı
uygun onu kullan ben onu kullandım,3kere 2 tane, ikisi de progesteron içeriyor

Son düzenleme:
Back