- Konu Sahibi Happy Meal
- #3.401
aşılamadan sonra 14.gün yaptırmalısın cnm hayırlı olsn ilk aşılamanmıydı
evet cnm ilk aşılamamdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşılamadan sonra 14.gün yaptırmalısın cnm hayırlı olsn ilk aşılamanmıydı
cnm aşılama günü dahil genelde 14, gün yaptırıyo doktorlar seninki bişey demedimi?
Canin bende bugun oldum asilam 1 dk surdu canim cok acidi ve geri akti sendede oldumukızlar c.tesi akşam 9da çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi sabah 9 da 36 saat yapıyo ya ben 11:15 de aşılamam yapıldı.biraz geçti bişey olurmu bide dr. bana hiç ilaç vermedi rahim kalınlığımda 11 di. bide eşimin sperm testi sonucuna bakarmısınız iyi mi biz anlamadık çok.
yok kuzum geç değil.. 36 saatı gecmesı ıyı en azından catlamıs olması garantı zaten 24 saat yasıyor yumurta.. esının sperm sonucu da gayet guzel masallah. ınsallah tutarkızlar c.tesi akşam 9da çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi sabah 9 da 36 saat yapıyo ya ben 11:15 de aşılamam yapıldı.biraz geçti bişey olurmu bide dr. bana hiç ilaç vermedi rahim kalınlığımda 11 di. bide eşimin sperm testi sonucuna bakarmısınız iyi mi biz anlamadık çok.
Vallahi yasayı bilmiyorum ama ıkı hafta hastanedeydim takip için 20 lilerdeki kızlar a birgün birini,diğer günde ikinci seklinde konuldu.üstelik sebepsiz infertilite olanlardı çoğu .sadece ne var iki aşılama öncesinde denenme zorunluluğu var .maşallahı var hastanenin benim gittiğim dönem 10 kişiye tüp yapıldı 10 tanesi de tuttu.ben arastırdığımdan orda herkezle sohbet ettim.Canim yasa geregi 35 yasa kadar ilk 2 denemede tekmis 3.cift ve 35 yas ustu ciftmis.
ADET sancısı başladı eli kulağında korkumdan lavaboya gidemiyorm belkide gelmiştir diye bugun ve yarın şatlatsaydım hayırlısıyla Allahım duy sesimi nolur gelmesin bu ay kırmızılar
Koceli umuttepe yakınsan gel canım.istanbul,bursa,sakarya illerinden gelen çokay ne guzel ya hangi hastane o ben oraya gitseydim keşke. benim yalnızca 1 aşılamam oldu tüp öncesi.
Canım ben adanada yaşamıyorum. Adanalıda değilim.. Görev nedeniyle hatayda yaşıyorum. Yakın diye gittim..sendemi Adanada yasıyorsun bende adanalıyım ama ben kozandayım delet hastanesine gitmedim hiç kadın hastalıkları için ben tüp ebege gecmeyi düşünüyorm hayırlısıyla hayırlı olsun 2.aşılamanda
bursadayım canım ama henuz burdaki tedavim tamamlanmadı. yarın yumurtalar toplanıcak bakalım negatif haberler aldıkça ümidim kırılıyor arayış içine giriyorum ben de bi garibim :sKoceli umuttepe yakınsan gel canım.istanbul,bursa,sakarya illerinden gelen çok
Canim sen bugün ilişkiye gir ve gun aşırı devam et sansin artsinKizlar kasik agrim arrri suan asilama olali uc saat oldu dyramiorum.asilamdan oncede vardi gerci agri
Biz hiç konuşmuyoruz iki gündürde küsüz :-(( burda negatifleri okudukça ve ağrılarda gidince :-((valla ben bugün pes ettim galiba artık eşime dahilm yavaş yavaş tutmadı bence falan diye aşılıycam çünkü çok garip ama hiç umudum yok
Hayırlısı olsun canım.tutacak inşallh ben inanıyorum.sende olumsuz düşünmebursadayım canım ama henuz burdaki tedavim tamamlanmadı. yarın yumurtalar toplanıcak bakalım negatif haberler aldıkça ümidim kırılıyor arayış içine giriyorum ben de bi garibim :s
Canim sen bugün ilişkiye gir ve gun aşırı devam et sansin artsin
aman olsun da kimin başarısı olursa olsunAynen biz aşılama günüde ilişkiye girdik, sonrasında da üç gün ara vrrmeden.tutarsa aşılamadan mı kendimizin başarsımı olacak belli olmayacak yani
inşallah canım negatifleri gördükçe kötü oluyorum. kimseye yazmak istemiyorum negatif diye. hele hele amanda29 dan çok ümitliydim o da böyle geldi ya daha kimseye negatif yazmak istemiyorum. sanırım ocak ayınca çeteleyi ben tutamıcam çok üzülüyorum çunku herkese ayrı ayrı çok üzülüyorumHayırlısı olsun canım.tutacak inşallh ben inanıyorum.sende olumsuz düşünme
Eşinin testi süper benim eşimde sorun olduğu için Dr. Kadar oldum ..Hayırlısı canım buradaki tüm bayanlar için Hayırlısıkızlar c.tesi akşam 9da çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi sabah 9 da 36 saat yapıyo ya ben 11:15 de aşılamam yapıldı.biraz geçti bişey olurmu bide dr. bana hiç ilaç vermedi rahim kalınlığımda 11 di. bide eşimin sperm testi sonucuna bakarmısınız iyi mi biz anlamadık çok.
Öyle pozitflere ne kadar seviniyorsak,negatiflerde o kadar üzüyor,ama demrkki onun için doğru zaman değilmiş,dondurulmuşları olur inşallah.ama sen üzülme çok önemli bir aşamadasın,kimseyi akma 12gün ,sonrasını düşün,inşallah canım negatifleri gördükçe kötü oluyorum. kimseye yazmak istemiyorum negatif diye. hele hele amanda29 dan çok ümitliydim o da böyle geldi ya daha kimseye negatif yazmak istemiyorum. sanırım ocak ayınca çeteleyi ben tutamıcam çok üzülüyorum çunku herkese ayrı ayrı çok üzülüyorum