• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kızlar c.tesi akşam 9da çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi sabah 9 da 36 saat yapıyo ya ben 11:15 de aşılamam yapıldı.biraz geçti bişey olurmu bide dr. bana hiç ilaç vermedi rahim kalınlığımda 11 di. bide eşimin sperm testi sonucuna bakarmısınız iyi mi biz anlamadık çok.

Eklentiler

• 20141229_180912.jpg
    20141229_180912.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 79
kızlar c.tesi akşam 9da çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi sabah 9 da 36 saat yapıyo ya ben 11:15 de aşılamam yapıldı.biraz geçti bişey olurmu bide dr. bana hiç ilaç vermedi rahim kalınlığımda 11 di. bide eşimin sperm testi sonucuna bakarmısınız iyi mi biz anlamadık çok.
Canin bende bugun oldum asilam 1 dk surdu canim cok acidi ve geri akti sendede oldumu

yok kuzum geç değil.. 36 saatı gecmesı ıyı en azından catlamıs olması garantı zaten 24 saat yasıyor yumurta.. esının sperm sonucu da gayet guzel masallah. ınsallah tutar

Canim yasa geregi 35 yasa kadar ilk 2 denemede tekmis 3.cift ve 35 yas ustu ciftmis.
Vallahi yasayı bilmiyorum ama ıkı hafta hastanedeydim takip için 20 lilerdeki kızlar a birgün birini,diğer günde ikinci seklinde konuldu.üstelik sebepsiz infertilite olanlardı çoğu .sadece ne var iki aşılama öncesinde denenme zorunluluğu var .maşallahı var hastanenin benim gittiğim dönem 10 kişiye tüp yapıldı 10 tanesi de tuttu.ben arastırdığımdan orda herkezle sohbet ettim.

ay ne guzel ya hangi hastane o ben oraya gitseydim keşke. benim yalnızca 1 aşılamam oldu tüp öncesi.

ADET sancısı başladı eli kulağında korkumdan lavaboya gidemiyorm belkide gelmiştir diye:KK61::KK61: bugun ve yarın şatlatsaydım hayırlısıyla :KK61:Allahım duy sesimi nolur :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:gelmesin bu ay kırmızılar

Canım o kadarda takma zaten başlsa bile durdurulacak bişey değilki.hem belkide tutunduğu için ağrı yapıyor.iki gündür adet ağrısı diyorsun bence adet olacak olsan şimdiye kalmazdı sökülürdü

sendemi Adanada yasıyorsun bende adanalıyım ama ben kozandayım delet hastanesine gitmedim hiç kadın hastalıkları için ben tüp ebege gecmeyi düşünüyorm hayırlısıyla hayırlı olsun 2.aşılamanda
Canım ben adanada yaşamıyorum. Adanalıda değilim.. Görev nedeniyle hatayda yaşıyorum. Yakın diye gittim..
Başkent kışlayı, merkez olarak beğendim ama doktor Erhan Şimşeği beğenmedim.
Kist oluştuğu için aşılama yapamayız öteki ay gel dedi gönderdi ama tavırları hoşuma gitmedi..
Bi süre ara vericem tedaviye işim de çok yoğun..
Soğan kürü yapıcam yine..
Bahara inşallah yeniden..

Koceli umuttepe yakınsan gel canım.istanbul,bursa,sakarya illerinden gelen çok
bursadayım canım ama henuz burdaki tedavim tamamlanmadı. yarın yumurtalar toplanıcak bakalım negatif haberler aldıkça ümidim kırılıyor arayış içine giriyorum ben de bi garibim :s

bursadayım canım ama henuz burdaki tedavim tamamlanmadı. yarın yumurtalar toplanıcak bakalım negatif haberler aldıkça ümidim kırılıyor arayış içine giriyorum ben de bi garibim :s
Hayırlısı olsun canım.tutacak inşallh ben inanıyorum.sende olumsuz düşünme

Hayırlısı olsun canım.tutacak inşallh ben inanıyorum.sende olumsuz düşünme
inşallah canım negatifleri gördükçe kötü oluyorum. kimseye yazmak istemiyorum negatif diye. hele hele amanda29 amanda29 dan çok ümitliydim o da böyle geldi ya daha kimseye negatif yazmak istemiyorum. sanırım ocak ayınca çeteleyi ben tutamıcam çok üzülüyorum çunku herkese ayrı ayrı çok üzülüyorum :(

Eşinin testi süper benim eşimde sorun olduğu için Dr. Kadar oldum ..Hayırlısı canım buradaki tüm bayanlar için Hayırlısı

inşallah canım negatifleri gördükçe kötü oluyorum. kimseye yazmak istemiyorum negatif diye. hele hele amanda29 amanda29 dan çok ümitliydim o da böyle geldi ya daha kimseye negatif yazmak istemiyorum. sanırım ocak ayınca çeteleyi ben tutamıcam çok üzülüyorum çunku herkese ayrı ayrı çok üzülüyorum :(
Öyle pozitflere ne kadar seviniyorsak,negatiflerde o kadar üzüyor,ama demrkki onun için doğru zaman değilmiş,dondurulmuşları olur inşallah.ama sen üzülme çok önemli bir aşamadasın,kimseyi akma 12gün ,sonrasını düşün,

Back