- Konu Sahibi Happy Meal
- #3.421
Canin bende bugun oldum asilam 1 dk surdu canim cok acidi ve geri akti sendede oldumu
biraz ağrım oldu ama çok fazla geri gelmedi.. ama pembe akıntı oldu sende oldumu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canin bende bugun oldum asilam 1 dk surdu canim cok acidi ve geri akti sendede oldumu
yok kuzum geç değil.. 36 saatı gecmesı ıyı en azından catlamıs olması garantı zaten 24 saat yasıyor yumurta.. esının sperm sonucu da gayet guzel masallah. ınsallah tutar
Öyle pozitflere ne kadar seviniyorsak,negatiflerde o kadar üzüyor,ama demrkki onun için doğru zaman değilmiş,dondurulmuşları olur inşallah.ama sen üzülme çok önemli bir aşamadasın,kimseyi akma 12gün ,sonrasını düşün,
canım topiği açarsın da listeyi seni yorup üzecekse uğraşma bıoşverkızlar;
yarın kısmetse OPUm var. dualarınızı benden eksik etmeyin. HSG nin ne melem bişey olduğunu bile bile saırf 3 kuruş hesaplı olsun diye anestezisiz çektirmeye göğüslenen ben bu kez OPU dan acayip tırsıyorum. bu neden böyle oldu bilmiyorum. garip bi gerginlik var üzerimde. dualarınızı benden esirgemeyin.
bu arada ocak 2015 topiğini artık açalım diye mesaj atılıyor yavas yavas özelden ama yarın açarım listeyi ocak topiğine taşırım diyordum ama sanırım ben yapamıcam kızlar
belki çok belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama listeye negatif yazarken o kadar zorlanıyorum ki her birinizden ayrı ayrı ümitleniyorum. pozitiflerde dunyalar benim oluyor ama negatiflerde birer damla da olsa sizinle gözyaşı döküyorum. belki şu an hormonlarım altüst olduğu için bu duygusallık bilmiyorum ama bugun bi de amanda29 nın negatifi görmesiyle en kuvvetli kalelerimden biri yıkıldı. aynı guçte sevgili orlando , sevgili kim06 ve güzel arkadaşım hkom un tüp bebek serüvernine umut bağlamış durumdayım. negatif duymaktan ödüm patlıyor. bi de onu listeye ilan etmek bana artık çok zor gelmeye başladı.
dolayısıyla ocak topiğinde malesef çeteleyi ben tutamayacağım. ama yine aranızda olurum yazarım foruma takip ederim sizi. sadece çetele tutmak yordu beni duygusal anlamda.
beni anlayacağınızı biliyorum. hepinizle burada ortak çatımızda buluşmak hiç tanışmasak da dostça paylaşmak çok güzel. hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
mutlu sohbetler :)
evet kalkarken peçeteye baktım hem ıslaktı geri akmış spermler hemde böle leke vardı pembe baya bi vardı zaten benim adetimin son günüydü oda olabilir yada o aleti ilk işlemi yaparken çok canım yandı....1 dk sürdü içeri fıslattı tamam kalk dedi ama kalkmadım yattım bi yarım saat ben.ne biliyim hiç umudum yok.şuan dayanılmaz kasık ağrım var iki büklüm geziyorum evdebiraz ağrım oldu ama çok fazla geri gelmedi.. ama pembe akıntı oldu sende oldumu canım
doktor dediki bugün sakın ne ilişki olsun nede duş al sakın dedi yarından itibaren ilişki olsun dedi....sizce napmalıyımkişCanim sen bugün ilişkiye? gir ve gun aşırı devam et sansin artsin
ya kızlar doktor bana bugün olmasın dedi. sizce?Aynen biz aşılama günüde ilişkiye girdik, sonrasında da üç gün ara vrrmeden.tutarsa aşılamadan mı kendimizin başarsımı olacak belli olmayacak yani
doktor dediki bugün sakın ne ilişki olsun nede duş al sakın dedi yarından itibaren ilişki olsun dedi....sizce napmalıyımkiş
alla alla hepsinin uygulaması farklı demekki ....banada asla bugün olmasın duş bile alma dedi yarın olsun dedi anlamadım valla. ay doktoru dinlemeyip olsamı acaba ilişki olsa ne gibi zararı olurki acababanada özellikle bu akşam ve yarın akşam ilişki olsun dedi canım
inşallah öyledir canım ya.üzüldüm bende hepsi geri geldi diye.kasık ağrımda geçse sorunum yok aslında ilaçta içemiyorum....iki büklüm doğrulamıyorum kasıklarım fena şekilde duramıyorum....yumurta çatladı heralde ondan dolayııı.birde doktor bana ilaç falan yazmadı hani fitiller falan varmış hiç bişi vermedi .canım dr un ne dediyse dinle onu bana da aşılamam da aşılama gunu olmasın ondan sonra gun aşırı olsun demişti. bi de canım akan spermdir diye düşünme hemen spermi yıkadıkları sıvı gelio bol bol aynı gün.
Bana da olsun dememişti ,birde aşılama günü doğum günümdü dışarda yemekti filan derken belki içerde hiç kalmamıştır dedik,ilişki oldu.sen bilirsin canımya kızlar doktor bana bugün olmasın dedi. sizce?
neyse ozaman bi kaç saat daha bekliyimde sabah karşı falan olsun bari :)Bana da olsun dememişti ,birde aşılama günü doğum günümdü dışarda yemekti filan derken belki içerde hiç kalmamıştır dedik,ilişki oldu.sen bilirsin canım
Canim hic stres yapio korkma opudan.hic bisy hissetmiceksin hsg bnde anestesisiz cektirmistm opuda hic birsey hissetmiyosun lutfen rahat ol dualarim seninlekızlar;
yarın kısmetse OPUm var. dualarınızı benden eksik etmeyin. HSG nin ne melem bişey olduğunu bile bile saırf 3 kuruş hesaplı olsun diye anestezisiz çektirmeye göğüslenen ben bu kez OPU dan acayip tırsıyorum. bu neden böyle oldu bilmiyorum. garip bi gerginlik var üzerimde. dualarınızı benden esirgemeyin.
bu arada ocak 2015 topiğini artık açalım diye mesaj atılıyor yavas yavas özelden ama yarın açarım listeyi ocak topiğine taşırım diyordum ama sanırım ben yapamıcam kızlar
belki çok belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama listeye negatif yazarken o kadar zorlanıyorum ki her birinizden ayrı ayrı ümitleniyorum. pozitiflerde dunyalar benim oluyor ama negatiflerde birer damla da olsa sizinle gözyaşı döküyorum. belki şu an hormonlarım altüst olduğu için bu duygusallık bilmiyorum ama bugun bi de amanda29 nın negatifi görmesiyle en kuvvetli kalelerimden biri yıkıldı. aynı guçte sevgili orlando , sevgili kim06 ve güzel arkadaşım hkom un tüp bebek serüvernine umut bağlamış durumdayım. negatif duymaktan ödüm patlıyor. bi de onu listeye ilan etmek bana artık çok zor gelmeye başladı.
dolayısıyla ocak topiğinde malesef çeteleyi ben tutamayacağım. ama yine aranızda olurum yazarım foruma takip ederim sizi. sadece çetele tutmak yordu beni duygusal anlamda.
beni anlayacağınızı biliyorum. hepinizle burada ortak çatımızda buluşmak hiç tanışmasak da dostça paylaşmak çok güzel. hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
alla alla hepsinin uygulaması farklı demekki ....banada asla bugün olmasın duş bile alma dedi yarın olsun dedi anlamadım valla. ay doktoru dinlemeyip olsamı acaba ilişki olsa ne gibi zararı olurki acaba
canım rahat ol,ben 3 gün ara ile 2 kere anestezi aldım.o kadar kolay ki 'iyi uykular' dediler gözümü yatakta açtım,herşey olmuş bitmişti.kızlar;
Enteresan benim doktorum aynı gün onerdidoktor dediki bugün sakın ne ilişki olsun nede duş al sakın dedi yarından itibaren ilişki olsun dedi....sizce napmalıyımkiş