• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Öyle pozitflere ne kadar seviniyorsak,negatiflerde o kadar üzüyor,ama demrkki onun için doğru zaman değilmiş,dondurulmuşları olur inşallah.ama sen üzülme çok önemli bir aşamadasın,kimseyi akma 12gün ,sonrasını düşün,

dediğin gibi olmalı biliyorum ama ne bileyim işte. hayırlısı inşallah.

kızlar;
yarın kısmetse OPUm var. dualarınızı benden eksik etmeyin. HSG nin ne melem bişey olduğunu bile bile saırf 3 kuruş hesaplı olsun diye anestezisiz çektirmeye göğüslenen ben bu kez OPU dan acayip tırsıyorum. bu neden böyle oldu bilmiyorum. garip bi gerginlik var üzerimde. dualarınızı benden esirgemeyin.
bu arada ocak 2015 topiğini artık açalım diye mesaj atılıyor yavas yavas özelden ama yarın açarım listeyi ocak topiğine taşırım diyordum ama sanırım ben yapamıcam kızlar :KK43:
belki çok belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama listeye negatif yazarken o kadar zorlanıyorum ki :KK43: her birinizden ayrı ayrı ümitleniyorum. pozitiflerde dunyalar benim oluyor ama negatiflerde birer damla da olsa sizinle gözyaşı döküyorum. belki şu an hormonlarım altüst olduğu için bu duygusallık bilmiyorum ama bugun bi de amanda29 amanda29 nın negatifi görmesiyle en kuvvetli kalelerimden biri yıkıldı. aynı guçte sevgili orlando orlando , sevgili kim06 kim06 ve güzel arkadaşım hkom hkom un tüp bebek serüvernine umut bağlamış durumdayım. negatif duymaktan ödüm patlıyor. bi de onu listeye ilan etmek bana artık çok zor gelmeye başladı.
dolayısıyla ocak topiğinde malesef çeteleyi ben tutamayacağım. ama yine aranızda olurum yazarım foruma takip ederim sizi. sadece çetele tutmak yordu beni duygusal anlamda.
beni anlayacağınızı biliyorum. hepinizle burada ortak çatımızda buluşmak hiç tanışmasak da dostça paylaşmak çok güzel. hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
mutlu sohbetler :)

kızlar;
yarın kısmetse OPUm var. dualarınızı benden eksik etmeyin. HSG nin ne melem bişey olduğunu bile bile saırf 3 kuruş hesaplı olsun diye anestezisiz çektirmeye göğüslenen ben bu kez OPU dan acayip tırsıyorum. bu neden böyle oldu bilmiyorum. garip bi gerginlik var üzerimde. dualarınızı benden esirgemeyin.
bu arada ocak 2015 topiğini artık açalım diye mesaj atılıyor yavas yavas özelden ama yarın açarım listeyi ocak topiğine taşırım diyordum ama sanırım ben yapamıcam kızlar :KK43:
belki çok belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama listeye negatif yazarken o kadar zorlanıyorum ki :KK43: her birinizden ayrı ayrı ümitleniyorum. pozitiflerde dunyalar benim oluyor ama negatiflerde birer damla da olsa sizinle gözyaşı döküyorum. belki şu an hormonlarım altüst olduğu için bu duygusallık bilmiyorum ama bugun bi de amanda29 amanda29 nın negatifi görmesiyle en kuvvetli kalelerimden biri yıkıldı. aynı guçte sevgili orlando orlando , sevgili kim06 kim06 ve güzel arkadaşım hkom hkom un tüp bebek serüvernine umut bağlamış durumdayım. negatif duymaktan ödüm patlıyor. bi de onu listeye ilan etmek bana artık çok zor gelmeye başladı.
dolayısıyla ocak topiğinde malesef çeteleyi ben tutamayacağım. ama yine aranızda olurum yazarım foruma takip ederim sizi. sadece çetele tutmak yordu beni duygusal anlamda.
beni anlayacağınızı biliyorum. hepinizle burada ortak çatımızda buluşmak hiç tanışmasak da dostça paylaşmak çok güzel. hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
canım topiği açarsın da listeyi seni yorup üzecekse uğraşma bıoşver

biraz ağrım oldu ama çok fazla geri gelmedi.. ama pembe akıntı oldu sende oldumu canım
evet kalkarken peçeteye baktım hem ıslaktı geri akmış spermler hemde böle leke vardı pembe baya bi vardı zaten benim adetimin son günüydü oda olabilir yada o aleti ilk işlemi yaparken çok canım yandı....1 dk sürdü içeri fıslattı tamam kalk dedi ama kalkmadım yattım bi yarım saat ben.ne biliyim hiç umudum yok.şuan dayanılmaz kasık ağrım var iki büklüm geziyorum evde

doktor dediki bugün sakın ne ilişki olsun nede duş al sakın dedi yarından itibaren ilişki olsun dedi....sizce napmalıyımkiş

O ozgerecep size ilişki olsun dedimi bugün ?bana yarın olsun bugün olmasın dedi

canım dr un ne dediyse dinle onu bana da aşılamam da aşılama gunu olmasın ondan sonra gun aşırı olsun demişti. bi de canım akan spermdir diye düşünme hemen spermi yıkadıkları sıvı gelio bol bol aynı gün.

canım dr un ne dediyse dinle onu bana da aşılamam da aşılama gunu olmasın ondan sonra gun aşırı olsun demişti. bi de canım akan spermdir diye düşünme hemen spermi yıkadıkları sıvı gelio bol bol aynı gün.
inşallah öyledir canım ya.üzüldüm bende hepsi geri geldi diye.kasık ağrımda geçse sorunum yok aslında ilaçta içemiyorum....iki büklüm doğrulamıyorum kasıklarım fena şekilde duramıyorum....yumurta çatladı heralde ondan dolayııı.birde doktor bana ilaç falan yazmadı hani fitiller falan varmış hiç bişi vermedi .

K karamel1985 eğer rahim duvarı kalınlığın uygunsa doktor gerekli görmemiş olabilir tatlım. bana da ilk gun duş filan alma ilişki olmasın demişti. çok fazla araştırıp irdeleyip kafanı yorma. bundan sonra kendini rahat bırakman gereken dönemler. belindeki ağrı şişkinliğin kasıklarındaki o patlayacakmış hissi gaz vs hepsi çatlatma iğnesinin etkisi. sen şimdi bunları hiç düşünme, önümüzdeki gunlerde mide bulanması mide yanması kasıklarında batma adet agrıları göğüslerinde hassasiyet hep bunları hissediceksin. bunu ne regl e yor ne de hamileliğe, erken test yapma sakın dr un ne zaman dediyse o zaman. gel sen beni dinle sonra erken yapılan testler yorumlanan belirtiler yoruyor ve uzebiliyor insanı. sen artık dinlenmene bak, gerisini koşarak prensesine yetişmeye çalışan sipoşlarla kalesinde randevusuna çoktan hazır halde kavalyesini bekleyen yumoşun halletsin :KK66: sen kendini mutlu etmeye ve pozitif olmaya gayret et. ve bol bol dua et canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

kızlar;
Canim hic stres yapio korkma opudan.hic bisy hissetmiceksin hsg bnde anestesisiz cektirmistm opuda hic birsey hissetmiyosun lutfen rahat ol dualarim seninle

alla alla hepsinin uygulaması farklı demekki ....banada asla bugün olmasın duş bile alma dedi yarın olsun dedi anlamadım valla. ay doktoru dinlemeyip olsamı acaba ilişki olsa ne gibi zararı olurki acaba

bilmiyorum canım hepsi farklı konuşuyo ama ilişkiye girmenin ne zararı olabilir ki

kızlar;
canım rahat ol,ben 3 gün ara ile 2 kere anestezi aldım.o kadar kolay ki 'iyi uykular' dediler gözümü yatakta açtım,herşey olmuş bitmişti.
2015 topiğini açma canım,sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle olsun.
Allahın izniyle sen de dahil hepimiz mutlu sona ereriz inşallah,Allah yardımcın olsun gözünü kapatıp açana kadar bitecek.

Back