• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
neyse ozaman bi kaç saat daha bekliyimde sabah karşı falan olsun bari :)

Doktorlar genelde aşılama günü şunun için ilişki önermiyorlar;
Zaten aşılama gününe gitmeden önce birkaç gün cinsel perhizde olmanız gerekiyor. Sperlerin birkaç gün olgunluğa ve yeterli sıvıya erişmesi gerekli. Bir gün beklersen daha kaliteli spermler elde edersiniz. Sen doktorunu dinle ve onun dediği talimatı uygula canım.

kızlar;
yarın kısmetse OPUm var. dualarınızı benden eksik etmeyin. HSG nin ne melem bişey olduğunu bile bile saırf 3 kuruş hesaplı olsun diye anestezisiz çektirmeye göğüslenen ben bu kez OPU dan acayip tırsıyorum. bu neden böyle oldu bilmiyorum. garip bi gerginlik var üzerimde. dualarınızı benden esirgemeyin.
bu arada ocak 2015 topiğini artık açalım diye mesaj atılıyor yavas yavas özelden ama yarın açarım listeyi ocak topiğine taşırım diyordum ama sanırım ben yapamıcam kızlar :KK43:
belki çok belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama listeye negatif yazarken o kadar zorlanıyorum ki :KK43: her birinizden ayrı ayrı ümitleniyorum. pozitiflerde dunyalar benim oluyor ama negatiflerde birer damla da olsa sizinle gözyaşı döküyorum. belki şu an hormonlarım altüst olduğu için bu duygusallık bilmiyorum ama bugun bi de @amanda29 nın negatifi görmesiyle en kuvvetli kalelerimden biri yıkıldı. aynı guçte sevgili orlando orlando , sevgili kim06 kim06 ve güzel arkadaşım @hkom un tüp bebek serüvernine umut bağlamış durumdayım. negatif duymaktan ödüm patlıyor. bi de onu listeye ilan etmek bana artık çok zor gelmeye başladı.
dolayısıyla ocak topiğinde malesef çeteleyi ben tutamayacağım. ama yine aranızda olurum yazarım foruma takip ederim sizi. sadece çetele tutmak yordu beni duygusal anlamda.
beni anlayacağınızı biliyorum. hepinizle burada ortak çatımızda buluşmak hiç tanışmasak da dostça paylaşmak çok güzel. hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
mutlu sohbetler :)

Canim lutfen pozitif dusun aklina kotu seyler getirme. Tup bebekle bebegi olan arkadaslarim yumurta toplamanin hicbir acisi olmadigini basit bir operasyon oldugunu soyluyorlar. Icini ferah tut . Olmazsa da uzulecegiz ama rabbimizin bildigi vardir diyecegiz. Yeterki sagligimiz yerinde olsun. Sukredecek okadar cok seyimiz varki. Dualarimiz seninle. Benim toplama da carsamba sabahi olacak. Haberlesiriz canim.

Canim sen ne durumdasin adet yok dimi, benim kahverengi akıntı var sabaha gelir adetim :(
Umarım devamı gelmez canım.bende yok bişey canım sadece devamlı ıslaklık oluyor camasırımda.sen vajınal jel kullanmıyormuydun.ben korkmaya basladım umarım tutmamış ise kist olmamıştır.

Yok canim kullanmıyorum doktorum folik dışında birsey vermedi, gelirse adetim hemen gidicem muayeneye , inşallah muradımiza ereriz,

canım topiği açarsın da listeyi seni yorup üzecekse uğraşma bıoşver

Canim hic stres yapio korkma opudan.hic bisy hissetmiceksin hsg bnde anestesisiz cektirmistm opuda hic birsey hissetmiyosun lutfen rahat ol dualarim seninle

canım rahat ol,ben 3 gün ara ile 2 kere anestezi aldım.o kadar kolay ki 'iyi uykular' dediler gözümü yatakta açtım,herşey olmuş bitmişti.
2015 topiğini açma canım,sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle olsun.
Allahın izniyle sen de dahil hepimiz mutlu sona ereriz inşallah,Allah yardımcın olsun gözünü kapatıp açana kadar bitecek.

Canim lutfen pozitif dusun aklina kotu seyler getirme. Tup bebekle bebegi olan arkadaslarim yumurta toplamanin hicbir acisi olmadigini basit bir operasyon oldugunu soyluyorlar. Icini ferah tut . Olmazsa da uzulecegiz ama rabbimizin bildigi vardir diyecegiz. Yeterki sagligimiz yerinde olsun. Sukredecek okadar cok seyimiz varki. Dualarimiz seninle. Benim toplama da carsamba sabahi olacak. Haberlesiriz canim.

Kızlar yanımda oldugunuz ıcın ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tşk ederım. Normalde bu saat oldu mu ne su ıcesım gelır ne yemek yıyesım ama 12den sonra bısey yıyıp ıcme dedıler dıye her sey cazıp gelıyor su an. Yarın opudan sonra kayınvalıdem gelıcekmış yanıma tutturdu hastaneye gelıcem dıye. Sen operasyondayken benım oglum evham yapar duramaz hastane ortamında onun yanında olmak ıstıyorum dedı. Dedım anne o da baska bı odada olacak ondan da ornek alınacak sen bılırsın sen yalnız kalırsın dedım. Iyı o zaman hastane donusu benı alın eve gecerken dedı. Kendı annem teyzem hastaneye kaldırıldı dıye memlekete gıttı dun ben de kaynanama kaldım :(

Bugun en esıme ıhtıyacım olan gece ama beyfendı dershanede. Sımdı bıttı dersı ama eve gelmesı bır saat. Gelırken annesıne uğrayıp onun arabasını alacak yarın hastaneye dha rahat gıdıp gelelım dıye. Hava durumu kar gosterıo bakalım ınşallah bıze engel olacak bı durum olmaz. orlando orlando canım peşpeşe gıdıyoruz. Peşpeşe hayırlı haberler alalım inşallah.

Kızlar opuda tamamen soyuyolar mı ya nefır durum amelıyat elbısesı gıydırmıolardır herhalde dı mı? Bı de makyaj sıldırıolar mı?

ya kızlar doktor bana bugün olmasın dedi. sizce?
canım ben asılamadan sonra 3 gun dogrulamadım kasık agrısından, ılac falan da vermedı hıc, ılıskıyı de asılamadan sonrakı gun olsun sonra gun asırı devam edın dedı. cok stres yapmıssın bıraz rahatla canım

evet kalkarken peçeteye baktım hem ıslaktı geri akmış spermler hemde böle leke vardı pembe baya bi vardı zaten benim adetimin son günüydü oda olabilir yada o aleti ilk işlemi yaparken çok canım yandı....1 dk sürdü içeri fıslattı tamam kalk dedi ama kalkmadım yattım bi yarım saat ben.ne biliyim hiç umudum yok.şuan dayanılmaz kasık ağrım var iki büklüm geziyorum evde
canım anladığım kadarıyla pek bi sorun yok aşılamanda bu kadar sıkma canını ümitsiz olma.zaten aşılama 2 dk sürüyor.ben de 15 dk yattım.doktorlar 10 15 dk yeterli diyorlar zaten.bana bu gece ve yarın sabah iliki önerdi.bu ilişki eşinin sperm sayısı yeterli ise aşılama günü de öneriyorlar fazla değilse ertesi günden de başlanabilio sıkıntı yok yani bugün yarın bence.inşallah aşılamamız tutar herkesin tutsun herkes sevinsin dualarımızı eksik etmeyelim

Kızlar günaydın. Benim bir sorunum var.
Bugün adet oldum ve adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam lazımdı ama perşembe gününe yani yılbaşı tatiline denk geliyor. Ne yapmalıyım sizce. Adetin 2. günü yani yarın çektirsem acaba bir sorun olur mu?

Merhaba kızlar..geçmişi okudum da baya karabulutlar dolaşıyor topikte.. Negatif sonuç alanlara çok üzüldüm, Allah sabır versin ne diyim.. Ben çabuk atlattım o kötü duyguları darısı sizlere olsun..
Az önce doktordan geldim. 2. aşılamaya geçiyoruz, çarşamba günü yine günde 2 klomenle başlicam..
Sekreter özel muayene mi normal mi diye sordu bana ben de özel dedim. Kız yine de hocaya sordu özel muayene olmasın normal giriş yapın dedi. Aşılama tutmadı diye kadın jest mi yaptı ne:)))
iş buuuu yaa tabikide pes etmek yok herzaman tam gaz ileriii
bizede örnek ol ki negatif görüncee tutunacak bişeylerimiz olsunn

Kızlar günaydın. Benim bir sorunum var.
Bugün adet oldum ve adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam lazımdı ama perşembe gününe yani yılbaşı tatiline denk geliyor. Ne yapmalıyım sizce. Adetin 2. günü yani yarın çektirsem acaba bir sorun olur mu?
yarın yaptır,ben 2.günü yaptırmıştım

Back