- Konu Sahibi Happy Meal
- #3.361
evet oluyor onu söylüyorlar zaten ya akıntı yada parça halinde geliyorkıslaaaarrrr bana cvp verinn yaa yokmu progestanı vajinal yoldan alan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet oluyor onu söylüyorlar zaten ya akıntı yada parça halinde geliyorkıslaaaarrrr bana cvp verinn yaa yokmu progestanı vajinal yoldan alan
Üzüldüm ..Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz
Ilk hamileliğimde kan testi Beklendiği kadar yüksek çıkmamıştı. Biz eşimle sevinsek mi sevinmesek mi arada kaldık. Birkaç gün sonra yine kan testi yaptırdık. Doktor bu kez tamamdır, hamilesin dedi. Haftasına kese görmeye gittik, sonra kalp atışı görmeye gittik. Zaman ilerliyor yavaş yavaş. Bir gün eşimle Yürürken beni eczaneye soktu, gebelik testi aldı. Akşama da onu yaptırdı. Çift çizgiyi görünce o zaman emin oldu. Arkadaş kalp atışını görmüşsün o saatten sonra çift çizgi görsen ne olacak :)) Hatıra diye saklarım o test çubuğunu
Evet canım malesefcnm hastalandınmı?????
Canım 17 Aralık'ta yaptırmıştım ilk aşılamayı.Canm ayın kaçında aşılama olmuştun senle aynı zamanlardayız diye Hatırlıyorum ben adanalıuım Adana'da yaptırdm ama ilçesindeyim ben tüp bebege gecmek istiyorum Turan Çetin'e gidicem çok araştırdım bu arada bendede adet Sancısı başladı genellikle karnıma agrı giderdi aynı agrı geldi maalesef bugun yarn bekliyorm maalesef
Bende sendenim 11 günüm ve bütün belirtiler gittiOFFF KIZLAR BUGÜN MORELİM ÇOK BOZUK AŞILAMANIN 8.GÜNÜ BÜTÜN BELİRTİLERİM YAVAŞ YAVAŞ GİDİYO KASIKLARIMDA ARTIK ESKİSİ KADAR AĞRIMIYO ARADA Bİ BIÇAK SAPLANMASI GİBİ BİŞEY OLUYO GÜNDE 3-4 DEFA ODA PSİKOLOJİKTİR MUHTEMELEN,GÖĞÜSLERİM DESEN HİÇMİ DEĞİŞİKLİK OLMAZ HİÇMİ ACIMAZ YANİ OKADAR ÇATLATMA İĞNESİ OLDUK ODA HAMİLELİK HORMONU SONUÇTA BARİ OZAMAN BİRAZ ACISAYDI YOK ARKADAŞ YOK,BENİM DAHA 8.GÜNDEN UMUTLARIM TÜKENDİ ANLIYCAĞINIZ
ŞİMDİDEN KAYINVALİDEM VE KAYINPEDERİME TUTMADIĞINI NASIL SÖYLERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ÇOK UMUTLANMIŞLARDI ÇÜNKÜ
Merhaba kızlar
öncelkle inşallah hepimiz bir an önce kavusuruz meleklerimize..
ben 3 yıllık evliyim, 1.5 yıldır istiyoruz ilk 6 ay ilaç kullanmadım(yumurta takibi yaptırmadım)ama son 1 yıldır doktor kontrolünde deniyoruz yine olmadı.. 5 aydır serophene + çatlatma iğnesi kullanıyordum yine olmayınca hsg çekelim dedi doktorum bir tüpüm kapalı çıktı ancak doktorum hsg nin tedavi edici yönünün olduğunu buyüzden 1-2 ay bekleyelim kendi kendine dedi, onun üstünden de 2 ay geçti yine kavusamadık ( bu ay aşılamaya geçtik cumartesi günü(27.12) doktora gittim menogon iğne verdi 8 gün günde 1 kez bunu kullanıcam, 9. gün doktora gidicem.. bundan sonraki süreç nasıl yardımcı olurmusunuz ?
Evet canım malesef
valla ben bugün pes ettim galiba artık eşime dahilm yavaş yavaş tutmadı bence falan diye aşılıycam çünkü çok garip ama hiç umudum yokBende sendenim 11 günüm ve bütün belirtiler gitti
belki yerleşme kanamasıdır tam edet günlerinde oluyomuş yakızlar bugün aşılamamın 14.günü. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. umudum tükendi diyebilirim. silikte olsa çıkması gerekti diye düşünüyorum. yinede sağlık ocağına gittim kan verdim.yarın çıkıcakmış sonucu. bide okuldayken koyu sarı kahverengimsi leke gelmiş. ama arkası yok. bilmiyorum nolucak halimm
ANLADM canm mecburiyeten yanibizde söylemiycektik ama benim tam aşılama olucağıum gün görümcemin fıtığı patladı ve acil ameliyata aldılar ve biz çok yakın oturuyoruz görümcem kaynanam falan,haliyle gidemedik o gün ameliyatta yanına aşılama olduğunu söylemeseydik darılırlardı bize
evet cnm malesef ve ben şu anda kendimden çok eşime ve onlara nasıl söyliyceğimi düşünüyorum tutmassaANLADM canm mecburiyeten yani
sendemi Adanada yasıyorsun bende adanalıyım ama ben kozandayım delet hastanesine gitmedim hiç kadın hastalıkları için ben tüp ebege gecmeyi düşünüyorm hayırlısıyla hayırlı olsun 2.aşılamandaCanım 17 Aralık'ta yaptırmıştım ilk aşılamayı.
11. gün adet oldum.
Şuanda başkent hastanesindeyim. Erhan Şimşek ten randevu aldım.
2. aşılama için start verdim. .
Hayırlısı olur inşallah. .
Hayırlısı tabiki canım sen umudun kaybetme bekle bakalım inşallah senin bebişin tutunmuştur
demekki hayırlısı böyleymiş cnm benimde bugün itibariyle hiç umudum yok
öyle şartlandırma kendini tüp bebek tutmuyoki aşılama tutmamış sorunmu millet defalrca tüp bebek yaptırıyo tutmuyor bence böyle şartlandırırsan olucaksada olmaz bi rahat ol kendini rahat bırak olucaksa zaten oluak olayacaksada olmaz ben 3 defa düşük yaptım 2.evliliğim eşimin ilk evliliği ben ne yapim beterin beteri var cnm en azından umudun var şükret kayınvaliden ve kayınbabanda öcü değildir sonucta sonunda ölüm yok ben her olumsuzluga alıstırdm kendımı sende oyle ol ki sonra üzülmeevet cnm malesef ve ben şu anda kendimden çok eşime ve onlara nasıl söyliyceğimi düşünüyorum tutmassa
Bu özel hastslar içinmi gecerli canım çünkü benim gittiğim arastıtma hastanesinde 25 yasındaki kıza bırer gun arayla iki tane koydular.herkeze ikişer konuluyorHımmm ben taze oldugu için kanuna takılabılırım bu durumda ınşallah kabul eder
Tutunması için jel yada ilaç kkullanıyormuydun canımKızlar malesef benimde tutmadı dün 1 damla kahve rengi leke gelmişti ama bu sabah devamı gelmiş inşallah sizler hamilesinizdir.
benim kimyasal gebeliğimde idrar testinde gölge gibi görmüştüm çok çok silikti. kanda baktırdım hemen 13 çıkmıştı. bu sabahta en azından öyle gölge gibi bişey aradım ama nafile. acaba ikinci gebeliklerde değişebiliyomu? bazıları idrarda çıkmayabilir mi?belki yerleşme kanamasıdır tam edet günlerinde oluyomuş ya
cnm bide diyolar ki ne kadar doğru bilmiyorum ama hcg 50 nin üstüne çıkmassa idrarda çıkmıyomuş
Evet canım öncelikle inşallah Allah hayırlısını göstersin hepimize. Ben de evvelki ay aşılama olmuştum. O iğneleri kullanacaksın. Doktorunun dediği tarihte kontrole gideceksin, o yumurtana bakacak, gerekirse biraz daha iğne verebilir ya da gerek görmezse çatlatma iğnesi yazar. Çatlatma iğnesinden genelde 36 saat sonra aşılama için çağırıyorlar. O gün gittiğinizde eşinden sperm örneği alıyorlar 1-2 saate yıkanıp hazırlanıyor, sonra onlar sana 5 dk içinde transfer yapılıyor. Ama bi 30 dk kadar yatarak bekletiyorlar. Doktor fitil ya da ilaç yazıyor, sonucu alana kadar kullanmak üzere. Çok az lekelenme olabilir biraz ağrı olabilir, o gün dinlenirsin evinde. Sonra normal hayatına dönüyorsun ve 1gün sonra kan testi yaptırıp inşallah güzel haberi alıyorsun. Biz alamadık o güzel haberi henüz inşallah siz ilkinde görürsünüz.
Bu arada her doktor kendi usulünce çalışıyor, yani ufak tefek farklılıklar olabilir, kafana takma, doktoruna güveniyorsan problem olmaz. Hadi hayırlı olsun tedavin