• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bu özel hastslar içinmi gecerli canım çünkü benim gittiğim arastıtma hastanesinde 25 yasındaki kıza bırer gun arayla iki tane koydular.herkeze ikişer konuluyor

Canim yasa geregi 35 yasa kadar ilk 2 denemede tekmis 3.cift ve 35 yas ustu ciftmis.

benim kimyasal gebeliğimde idrar testinde gölge gibi görmüştüm çok çok silikti. kanda baktırdım hemen 13 çıkmıştı. bu sabahta en azından öyle gölge gibi bişey aradım ama nafile. acaba ikinci gebeliklerde değişebiliyomu? bazıları idrarda çıkmayabilir mi?
değişir tabii niye değişmesinn bence umudunu kaybettmee

ADET sancısı başladı eli kulağında korkumdan lavaboya gidemiyorm belkide gelmiştir diye:KK61::KK61: bugun ve yarın atlatsaydım hayırlısıyla :KK61:Allahım duy sesimi nolur :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:gelmesin bu ay kırmızılar

Canim yasa geregi 35 yasa kadar ilk 2 denemede tekmis 3.cift ve 35 yas ustu ciftmis.
cnm benm arkadasm çift koydurttu doktoruna baglı evraklara tek geçmişti ama çift koydurmustu bu tür benzer olanlar çok doktoruna rica edersen resmi kayıtlara tek gecirtip çift koyabiliyolar etrafımda ikiz olan birçok arkdasm var tüp bebek sahıbı hepside 35 yasından kücük

Tutunması için jel yada ilaç kkullanıyormuydun canım
hayır kullanmıyordu ben cok söyledm ama doktoru söylemedi diye korktu :( ben kullandım ama degısen bısı yok adet sancım basladı eli kulagında benmkide bugun gelmedi yarn gelir :KK61:

çok sağol canım amin inşallah sende kavusurusun bir an önce sağlıkla.. çatlatma iğnesinin de verdi zaten cnm bn sana diyene kadar dolapta sakla dedi..ayın 5inde çağırdı o gün söyler sanırım şu gün gelin diye.
1 gün sonra mı test yapılıyor ?
yok canım ya sen diyince farkettim, yanlış yazmışım 14 ün sonra test yapılıyor. Malesef biraz uzun ama beklemek zor olsa da bekliyoruz el mahkum. :) Hayırlısıyla 25 gün içinde sonucunu öğrenmiş olursun:)

kızlar bugün aşılamamın 14.günü. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. umudum tükendi diyebilirim. silikte olsa çıkması gerekti diye düşünüyorum. yinede sağlık ocağına gittim kan verdim.yarın çıkıcakmış sonucu. bide okuldayken koyu sarı kahverengimsi leke gelmiş. ama arkası yok. bilmiyorum nolucak halimm :KK43::KK43:
benmde 13.günüm böyle negatifleri gördükçe benmde umudum kalmadı benmde adet sancım basladı göğüs agrım basladı eli kulağında bugun gelmezse yarın kein geelir:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

cnm benm arkadasm çift koydurttu doktoruna baglı evraklara tek geçmişti ama çift koydurmustu bu tür benzer olanlar çok doktoruna rica edersen resmi kayıtlara tek gecirtip çift koyabiliyolar etrafımda ikiz olan birçok arkdasm var tüp bebek sahıbı hepside 35 yasından kücük

Benim icin dua et canim yarin dr a o teklifi gofurucez Allah'in izniyle, cift isteyecegiz.

Benim icin dua et canim yarin dr a o teklifi gofurucez Allah'in izniyle, cift isteyecegiz.
inşAllah cnm allahın izniyle çifter çifter gelir bebişler doktoruna söyle resmi evraklarda tek geçsin lütfen 2 tane koyun de ve keşke tedavi baslarken bunu görüşseydin cnm dualarım seninle benmde 13.gunm sancm var adet sancısı bugun gelmezse yarın gelıcek İnşallah ikiz bi bebek ile hepimize umut olursun

inşAllah cnm allahın izniyle çifter çifter gelir bebişler doktoruna söyle resmi evraklarda tek geçsin lütfen 2 tane koyun de ve keşke tedavi baslarken bunu görüşseydin cnm dualarım seninle benmde 13.gunm sancm var adet sancısı bugun gelmezse yarın gelıcek İnşallah ikiz bi bebek ile hepimize umut olursun

Amin canim insallah erkenden konusmaya gerek yok diye bugune geldik bekledik yarin esim acacak kinugu ben yankndaylen.
kızlar çift embrioyu ikiz bebek olsun die mi çok istiyorsunuz yoksa tutma ihtimali mi yğksek oluyor?

Canim ben tutma irani artiyor diye istiyorum

Merhaba kızlar..geçmişi okudum da baya karabulutlar dolaşıyor topikte.. Negatif sonuç alanlara çok üzüldüm, Allah sabır versin ne diyim.. Ben çabuk atlattım o kötü duyguları darısı sizlere olsun..
Az önce doktordan geldim. 2. aşılamaya geçiyoruz, çarşamba günü yine günde 2 klomenle başlicam..
Sekreter özel muayene mi normal mi diye sordu bana ben de özel dedim. Kız yine de hocaya sordu özel muayene olmasın normal giriş yapın dedi. Aşılama tutmadı diye kadın jest mi yaptı ne:)))

Merhaba kızlar..geçmişi okudum da baya karabulutlar dolaşıyor topikte.. Negatif sonuç alanlara çok üzüldüm, Allah sabır versin ne diyim.. Ben çabuk atlattım o kötü duyguları darısı sizlere olsun..
Az önce doktordan geldim. 2. aşılamaya geçiyoruz, çarşamba günü yine günde 2 klomenle başlicam..
Sekreter özel muayene mi normal mi diye sordu bana ben de özel dedim. Kız yine de hocaya sordu özel muayene olmasın normal giriş yapın dedi. Aşılama tutmadı diye kadın jest mi yaptı ne:)))
hayırlı olur inşallah ,bu sefer bebeğine kavuşursun.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ,muradını versin.

arkadaşlarım şimdi geldim aşılamadan... evet aşılamam yapıldı kanalıda olsa doktor bişey olmaz azalmış kanaman sorun olmaz dedi inşallah olmaz olursa siz düşünün dedim tartıştık doktorlada...herneyseee sabah 7 den akşam 4 e kadar bekledik..... kimbilir spermler ne hale gelmiştir...... yazıklar olsun devlet hastanesi değilmi allah kimseleri düşürmesin.....saat 4 oldu beni içeri aldılar doktor tekrar geldi benim sağ kasığımda dayanılmıycak kadar ağrım olduğunu söledim ultrasoınla baktı bişeyin yok dediama duramıyorum ağrım var dedim yok bişeyin dedi neyse dedimm.....enjektör vardı elinde onu muayene eder gibi o çatala yattım onu içeri fıslattı canım yandı çok.....hemen geri çekti kalktı gitti 5. dk dinlen kalk sonra dedi zaten onun enjektörü geri çekmesiyle olduğu foşt diye geri çıktı hepsi.şuannn umudum sıfır boşuan ilaç aldım vücudüme boşuna heveslendim boşuna herşey boşuna olmayacak biliyorum.ve doktor bana başarılı geçti yada başarısız geçti demedi....sayınız şuydu demedi.....yaptı ben doğrulmadan kalktı gitii.....ya bana bişey söyleyin kızlar allah aşkına bişey söyleyin. 1 dk bile sürmedi ...ya ben hiç bişey anlamadım .şuan dün geceden beri devam eden dayanılmaz sağ kasık ağrım var okadar ama bunun aşılamayla hiç bi alakası yok .doktora diyorumki yumurta çatlarken olurmu ağrı ondanmı acaba diyorum yüzüme bakıyor bön bön :@ :@

Kiyamam sana hiç takma kafana
arkadaşlarım şimdi geldim aşılamadan... evet aşılamam yapıldı kanalıda olsa doktor bişey olmaz azalmış kanaman sorun olmaz dedi inşallah olmaz olursa siz düşünün dedim tartıştık doktorlada...herneyseee sabah 7 den akşam 4 e kadar bekledik..... kimbilir spermler ne hale gelmiştir...... yazıklar olsun devlet hastanesi değilmi allah kimseleri düşürmesin.....saat 4 oldu beni içeri aldılar doktor tekrar geldi benim sağ kasığımda dayanılmıycak kadar ağrım olduğunu söledim ultrasoınla baktı bişeyin yok dediama duramıyorum ağrım var dedim yok bişeyin dedi neyse dedimm.....enjektör vardı elinde onu muayene eder gibi o çatala yattım onu içeri fıslattı canım yandı çok.....hemen geri çekti kalktı gitti 5. dk dinlen kalk sonra dedi zaten onun enjektörü geri çekmesiyle olduğu foşt diye geri çıktı hepsi.şuannn umudum sıfır boşuan ilaç aldım vücudüme boşuna heveslendim boşuna herşey boşuna olmayacak biliyorum.ve doktor bana başarılı geçti yada başarısız geçti demedi....sayınız şuydu demedi.....yaptı ben doğrulmadan kalktı gitii.....ya bana bişey söyleyin kızlar allah aşkına bişey söyleyin. 1 dk bile sürmedi ...ya ben hiç bişey anlamadım .şuan dün geceden beri devam eden dayanılmaz sağ kasık ağrım var okadar ama bunun aşılamayla hiç bi alakası yok .doktora diyorumki yumurta çatlarken olurmu ağrı ondanmı acaba diyorum yüzüme bakıyor bön bön :mad: :mad:
Canim sen içini ferah tut rabbim ne yazdi ysa o olur bak bu günlerde sitres yokk 1 tanesinin ulaşması yeterli

Kiyamam sana hiç takma kafana

Canim sen içini ferah tut rabbim ne yazdi ysa o olur bak bu günlerde sitres yokk 1 tanesinin ulaşması yeterli
ulşamadı o bitanesi bile ulaşmadı biliyorum.kalktığımda peçete baktım olduğu gibi geri akmış ... :( ya eşimin sayısı neydi onu bile söylemediler.şuan umudumu kestim yatmıyorum bile tutcak diye hiç dikkat etmiycem kendimede ...kendimi kandırıp umutlandırmayım bari....neden beni buluyor herşey neden ya :( bana utanmadan diyorki doktor bide aa adetin çok az da olsa devam ediyor ee dsiz ettiniz beni muayene görmedinizmi cuma günü ozaman ne die bugüne gün verdiniz dedim.bozuldu zaten kapattı çenesini aşılamayı fıslattı defoldu gitti beni öylece bırakıp bende kalkmadım masadan 5 dk sonra kalk dediler hayır kalkmıyorum dedim.hazır dğeilim dedim

arkadaşlarım şimdi geldim aşılamadan... evet aşılamam yapıldı kanalıda olsa doktor bişey olmaz azalmış kanaman sorun olmaz dedi inşallah olmaz olursa siz düşünün dedim tartıştık doktorlada...herneyseee sabah 7 den akşam 4 e kadar bekledik..... kimbilir spermler ne hale gelmiştir...... yazıklar olsun devlet hastanesi değilmi allah kimseleri düşürmesin.....saat 4 oldu beni içeri aldılar doktor tekrar geldi benim sağ kasığımda dayanılmıycak kadar ağrım olduğunu söledim ultrasoınla baktı bişeyin yok dediama duramıyorum ağrım var dedim yok bişeyin dedi neyse dedimm.....enjektör vardı elinde onu muayene eder gibi o çatala yattım onu içeri fıslattı canım yandı çok.....hemen geri çekti kalktı gitti 5. dk dinlen kalk sonra dedi zaten onun enjektörü geri çekmesiyle olduğu foşt diye geri çıktı hepsi.şuannn umudum sıfır boşuan ilaç aldım vücudüme boşuna heveslendim boşuna herşey boşuna olmayacak biliyorum.ve doktor bana başarılı geçti yada başarısız geçti demedi....sayınız şuydu demedi.....yaptı ben doğrulmadan kalktı gitii.....ya bana bişey söyleyin kızlar allah aşkına bişey söyleyin. 1 dk bile sürmedi ...ya ben hiç bişey anlamadım .şuan dün geceden beri devam eden dayanılmaz sağ kasık ağrım var okadar ama bunun aşılamayla hiç bi alakası yok .doktora diyorumki yumurta çatlarken olurmu ağrı ondanmı acaba diyorum yüzüme bakıyor bön bön :mad: :mad:
canım ben tıp fakultesınde yaptırdım, ultrasonla bakılmamıstı spekulumu yerlestırdı, onun ıcınden bır kateter gecırdı sonra enjektordekını ıcerı yolladı. toplam 1-2 dk surdu ve o anda acayıp agrım oldu karnım belım cok agrımıstı adet sancısı gıbı..
ıcını ferah tut olacagı varsa her sartta oluyor olacagı yoksa da hersey mukemmel gorun urken bıle olmuyor.. bana da hıcbırsey dememıslerdı ne sperm sayısını ne de olasılıgı falan..
bıraz olumlu olmaya calıs, kendını bosuna yıpratma olan olmus.

Allah bildigi gbi yapsin bu doktorlari. Ne kadar duygusuzlar. Herseye ne kadar siradan bakiyolar. Sen yine de umudunu kaybetme. Bende bazen umutsuzluga kapiliyorum ama sonra Rabbim degilmi meryemin karnina erkeksiz cocugu koyan.Belkide tutar diyip kendime umut oluyorum. Hakkinda hayirlisi olsun

Back