Senin vesilenle paylaşmış olayım canım, ben de senin gibi kronikleşti diyordum, çünkü her ay adetime 1 hafta kala idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum, hatta acile gidiyorduk gece falan o kadar sancım oluyordu. Sonra düşündüm her seferinde antibiyotik kullanamam dedim.Zaten her ay acaba gebelik oldu mu bilimyorum tabi test yaptır, ilacı ona göre al falan çok uğraştım belki bir yıl falan böyle geçti. Birgün araştırırken bir sitede okudum, 2tane bitki adı yazmışlar çayını içince hemen geçiriyormuş diye, hemen gidip aldım. Ama sonra araştırdım içmeden önce baktım birinin yan etkileri var. Zaten hamile kalamıyorum yumurtalıkları falan etkiler diye korktum, öbür bitkinin aradım, taradım hiç yan etkisini ya da zararını bulamadım. Bu arada bu bitki altın otu, demleyip içiyorsun. Doktora sordum üroloğa, kullanabilirsin tabi ama dedi, ben bilimsel olarak kanıtlanmış olan yaban mersininin çayını tavsiye ederim dedi. Bu tıpta da kanıtlandı bunu kullanabilirsin dedi.
Neyse uzattım iyice, velhasıl ogünden sonra birazcık hissettiğimde hemen 12 saat arayla günde 2 bardak içtim demleyip. Ama sadece bir gün yani devamlı değil. İlaçtan daha çabul kesiyor sızlamayı 1 saat içinde geçiriyor. Bir süre böyle devam etttim. birkaç ay sonra hiç olmamaya başladı.Şuan 8aydır falan hiç olmadı çok şükür. SEN ŞUAN İÇME YAN ETKİSİ YOK YAZIYOR AMA NE OLU NE OLMAZ HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR. Ama hamile olmadığınızdan emin olduğunuz her aman herkese tavsiye ederim. Mutlaka evde bulundurun arkadaşlar, aktarda satılıyor, sapsarı çiçekler şeklinde. 2kupalık suyu kaynatıp içine o çiçeklerden 2-4 tane atıp 3dk bekleyip içiyorsunuz. İçine limon sıkıp şeker atabilirsiniz. Tadı çok hoş değil çünkü.