• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
HAHAHA canm sizinki daha güzelmiş harika anlatıyorsn ya gözlerimde yaş geldi okurken :KK70:
sonra GÜNLER sonra işimiz varmı demişya ona koptum hahaha benmkide artık sexden sogudu sayemde ama pazartsi günü sehır dısına cıktı aılesnın yanına sımdıden ozlemıs keske yumurtlama zamanına denk gelseydı o ara zorla yaptırıyom normal zamanda he man gibi benmkıde :KK16: zaten bi hamile kalayım hep diyorm sürekli naz yapıcam delirsin kudursun manuel çalışsın :KK70:

ayyyyneeeennnnn söylüyorum da. ben bi hamile kalayım süründürücem seni diyorum. her defasına bi küçük altın istiycem diyorum :KK70::KK70::KK70:

oy kurban olurum o embriyolara can veren Rabb'ime. hadi hayırlı olsun inşallah. bi de üçüz oluyor mu :)
Teşekkür ediyorum,darısı başına Zaten dr bana 2 tane olabilir deyince''1 tane tutmuyor 2 tanesi hiç tutmaz''deyince hiç belli olmaz biri bölünüp üçüz de olabilir demesin mi. Allah hayırlısını versin, benim tekler düşüyor çoğulu nasıl tutarım?

Çatlamamıştı ama hafta sonuna gelecek diye yaptı :-( bu ay bizimki şans çünkü hiç iğne ve ilaç kullanmadan Yaptık ..

Kızlar yoğun 1,5 günden sonra evime geldim.qaraqiz la güzel bir maceradan sonra tanıştım.çok tatlı ve pozitif bir insan,burada birbirimizi öyle benimsemişiz ki(bu herkes için geçerli inanın birbirinizi görseniz aynı şeyi hissedersiniz) bana onu senelerdir tanıyormuşum gibi geldi,bana verdiği destek,moral ve zaman için kendisine çok teşekkür ediyorum. happy meal qaraqız esmer ama ben sportmen(sporcu gibi estetik) değilim ,online oyunlara girerken beni erkek sanmalarını istediğimden bu rumuzu kullanıyordum KK ne kayıt olurken de değiştirmedim.
Dün anestezi ile 10 ve 12 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı inşallah tutar da bebeğimi kucağıma alırım. 1 embriyo için 5. günü bekliyorlar,gelişme olursa donduracaklar.
Bu arada embriyonum fotoğrafını da verdiler bakıp bakıpeşime ne tatlı değilmi diyorum orada ben bir şey göremiyorum sadece hücre var diyor:KK66:

sabah ilk işim arabanıza bakmak oldu ama gitmiştiniz. sıra geldi gün saymaya. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. senin sayende symirnanın üst katlarını gördüm bana da fikir oldu :KK66:

sportmenecim eşin de ilgili ve bilgili olduğu için hiç çekinmeden konuştum inşallah ayıp etmedim. çıktıktan sonra dedim napıyon kızım sen yaaa :-)

Teşekkür ediyorum,darısı başına Zaten dr bana 2 tane olabilir deyince''1 tane tutmuyor 2 tanesi hiç tutmaz''deyince hiç belli olmaz biri bölünüp üçüz de olabilir demesin mi. Allah hayırlısını versin, benim tekler düşüyor çoğulu nasıl tutarım?

ayrıca dün bahsettiğim arkadaşı unutma. çift emriyodan 3 bebiş olmuştu. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

canım Rabb'im ol desin yeterki, isteyen herkese tattırsın bir ömür annelik duygusunu. bu arada canım iğnelerimi kullanma şeklim hakkında ne düşünüosun 1-2 sayfa önce yazmıştım senin cevabından sonra.

sabah ilk işim arabanıza bakmak oldu ama gitmiştiniz. sıra geldi gün saymaya. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. senin sayende symirnanın üst katlarını gördüm bana da fikir oldu :KK66:

sportmenecim eşin de ilgili ve bilgili olduğu için hiç çekinmeden konuştum inşallah ayıp etmedim. çıktıktan sonra dedim napıyon kızım sen yaaa :-)

ayrıca dün bahsettiğim arkadaşı unutma. çift emriyodan 3 bebiş olmuştu. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Hayır canım eşim bu tür konularda kendi de rahattır, aklının ucundan bile geçmez .Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş,hepimizin hakkında hayırlısını versin

Kızlar benim malesef bu ay negatif. Adet olmayı bekliyorum. Adetimin 3. günü hormon testi yaptırıcam ve adet bitiminde ilaçlı rahim filmi çektiricem. Pendik Yüzyıl hastanesinde çektiricem. 300 lira fiyat verdiler. Benim en büyük korkum uyutarak yapmıyorlarmış.
Kızlar siz rahim filmini uyutularak mı çektirdiniz. Çok sancı oluyor mu. Ben çok korkuyorum :(

Sonra aşılamaya geçilecek.

Back