- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.881
Canım üzülme yarin dr git beta hcg bakar,belli olmaz,inşallah duaların kabül olur .seni merak etmiştim..hayırlısı canımGünaydın canlar test yine tek çizgi :) sabaha kadar ruyama girdi test yapacagim. Ruyamda kistim varmis ondan adet gelmemis.
Ilk klomen kullandigimda yumurta catlamadi kist olmustu insallah yine öyle değildir
Canım kıyamam ..Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden ..Günaydın canlar test yine tek çizgi :) sabaha kadar ruyama girdi test yapacagim. Ruyamda kistim varmis ondan adet gelmemis.
Ilk klomen kullandigimda yumurta catlamadi kist olmustu insallah yine öyle değildir
cnm ya inat etmesende gidip kanda baktırsan,çokta ısrar etmek istemiyorum ama idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek en azından yoksa bile bu stresten kurtulursunSabah namazına 6 da kalkacam testi yapacam umarım çift çizgi görürüm de yazarım buraya.. Ama tek çizgi görürüm gibi geliyor:)
Canım ben folik asiti 1,5 yıldır kullanıyorum. çünkü gebelik istediğimiz ilk günden 1 ay öncesi başlatmıştı doktorum. hala pozitifi görmediğimiz için düzenli hergün 1 tane kullanıyorum.Onun kutusu 2 gegl dönemi yetiyor 50 tane var içinde. Her başladığımda diyorum bu kutu bitmeden hamile olduğumu öğreneyim diye ama kaç kutu oldu, aylar geçtikızlar siz folik asit kullanıyomusunuz aşılamadan sonra?
Canım idrarda bazılarının 9 ay boyunca bile çıkmayabiliyormuş. Sen kan sonucunu almadan emin olma, tabi ki çok da umutlanma ama. Üzülmeni istemem, hadi hayırlısıGünaydın canlar test yine tek çizgi :) sabaha kadar ruyama girdi test yapacagim. Ruyamda kistim varmis ondan adet gelmemis.
inşallah artık hiç birimizi çok bekletmez bebişimiz bende aşılama oldum ama doktorum bana vermedi folik asit aklıma takıldı neden acaba diyeCanım ben folik asiti 1,5 yıldır kullanıyorum. çünkü gebelik istediğimiz ilk günden 1 ay öncesi başlatmıştı doktorum. hala pozitifi görmediğimiz için düzenli hergün 1 tane kullanıyorum.Onun kutusu 2 gegl dönemi yetiyor 50 tane var içinde. Her başladığımda diyorum bu kutu bitmeden hamile olduğumu öğreneyim diye ama kaç kutu oldu, aylar geçti
HADİ ya çok üzüldüm inşallh geç döllenmedir birkaç gün daha bekleyelim benmde bugun 10.günüm kaldımı 4 gün bnde senin gibi evde cıft cızgı görmeden kan testine gitmicem tabi 14.günden önce adet olmazsamGünaydın canlar test yine tek çizgi :) sabaha kadar ruyama girdi test yapacagim. Ruyamda kistim varmis ondan adet gelmemis.
ben kullanmıyorm aşılama gününe kadar İNOFOLİK kullanıyorm inofolikte bir folik asittir sadece pko lu olanlarda yumurta gelişmesine faydası olur . . aşılamadan sonrada kullanmadm ama folik asitin hiç bi zararı olmaz özellikle gebeliğinizi ögrenirseniz hemen baslamanızı tavsıye edeım omuriliğinin gelişiminde cok faydalı oldugunu duymustmkızlar siz folik asit kullanıyomusunuz aşılamadan sonra?
cnm tüp bebekmi senin tedavin 225 bana cok fazla geldi aşılama için tedavimde önce 75 sonra 100 olmuştu en fazla ama tüp bebekte yüksek dozda baslıyosnkızlar ben puregonu 225 doz yapıyorum daha önce de demiştim. 3. gün bugün. iki gündür de iğneden sonra baş ağrım oluyor hafif hafif sadece belli bir yerde. hani adet olmadan önce ağrıdığı gibi. sizde de bu dozda böyle birşey olmuş muydu? ya da başka bir etki. biraz fazla mı geliyo bana acaba...
bebeğin tutunmasına bi zarar olmaz dimi kullanmıyorum diye eczaneden alıp kullansammı acaba yaben kullanmıyorm aşılama gününe kadar İNOFOLİK kullanıyorm inofolikte bir folik asittir sadece pko lu olanlarda yumurta gelişmesine faydası olur . . aşılamadan sonrada kullanmadm ama folik asitin hiç bi zararı olmaz özellikle gebeliğinizi ögrenirseniz hemen baslamanızı tavsıye edeım omuriliğinin gelişiminde cok faydalı oldugunu duymustm
tşk ederim cnmlimonlusoda123 araştırmışsındır gerçi ama bak buradan da bir göz atabilirsin. Neden kullanman gerektiği konusunda.
http://www.annebebek.com.tr/bebek/detay/id/107
Bence kullanabilirsin :) ama doktoruna ulaşman zor değilse bir telefon edip sor istersen. Ulaşamıyorsan da eczaneye sorabilirsin. İçin rahat etsin diyebebeğin tutunmasına bi zarar olmaz dimi kullanmıyorum diye eczaneden alıp kullansammı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?