Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Günaydın canlar test yine tek çizgi :) sabaha kadar ruyama girdi test yapacagim. Ruyamda kistim varmis ondan adet gelmemis.

Ilk klomen kullandigimda yumurta catlamadi kist olmustu insallah yine öyle değildir

Günaydın canlar test yine tek çizgi :) sabaha kadar ruyama girdi test yapacagim. Ruyamda kistim varmis ondan adet gelmemis.

Ilk klomen kullandigimda yumurta catlamadi kist olmustu insallah yine öyle değildir
Canım üzülme yarin dr git beta hcg bakar,belli olmaz,inşallah duaların kabül olur .seni merak etmiştim..hayırlısı canım

Canım kıyamam ..Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden ..

Sabah namazına 6 da kalkacam testi yapacam umarım çift çizgi görürüm de yazarım buraya.. Ama tek çizgi görürüm gibi geliyor:)
cnm ya inat etmesende gidip kanda baktırsan,çokta ısrar etmek istemiyorum ama idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek en azından yoksa bile bu stresten kurtulursun

kızlar siz folik asit kullanıyomusunuz aşılamadan sonra?
Canım ben folik asiti 1,5 yıldır kullanıyorum. çünkü gebelik istediğimiz ilk günden 1 ay öncesi başlatmıştı doktorum. hala pozitifi görmediğimiz için düzenli hergün 1 tane kullanıyorum.Onun kutusu 2 gegl dönemi yetiyor 50 tane var içinde. Her başladığımda diyorum bu kutu bitmeden hamile olduğumu öğreneyim diye ama kaç kutu oldu, aylar geçti

Canım idrarda bazılarının 9 ay boyunca bile çıkmayabiliyormuş. Sen kan sonucunu almadan emin olma, tabi ki çok da umutlanma ama. Üzülmeni istemem, hadi hayırlısı

inşallah artık hiç birimizi çok bekletmez bebişimiz bende aşılama oldum ama doktorum bana vermedi folik asit aklıma takıldı neden acaba diye

HADİ ya çok üzüldüm inşallh geç döllenmedir birkaç gün daha bekleyelim benmde bugun 10.günüm kaldımı 4 gün bnde senin gibi evde cıft cızgı görmeden kan testine gitmicem tabi 14.günden önce adet olmazsam

imonlusoda123, post: 38529395, member: 639117"]inşallah artık hiç birimizi çok bekletmez bebişimiz bende aşılama oldum ama doktorum bana vermedi folik asit aklıma takıldı neden acaba diye[/QUOTE]
Bazı dr lar kullandığımızı düşünüyorlar sanırım bende 3yıldır kullanırım.hiçbir dr folik asit alıyormusun diye sormazve yazmadlar.sen kendin al canım

Sen daha önce başka yerlerde aşılama falan denediysen ya da uzun süredir bebek istiyoruz dediysen o zaten senin kullandığını düşünmüştür canım. Bana da söylemedi mesela hiç ben hatırlattım kullandığımı 'tamam tamam devam ediyorsun ona zaten' dedi. Sen doktoruna sor istersen ama onun hiçbirşeye zararı yok diye biliyorum kendiliğinden alıp kullanabilirsin bence. Zaten 1,5 tl falan fiyatı, folbiol olanını kullanıyorum ben.Bu arada o gebeliğin oluşmasına yardımcı değil zaten sadece gebelik oluştuktan sonra senin için gerekli olan birşey.

kızlar siz folik asit kullanıyomusunuz aşılamadan sonra?
ben kullanmıyorm aşılama gününe kadar İNOFOLİK kullanıyorm inofolikte bir folik asittir sadece pko lu olanlarda yumurta gelişmesine faydası olur . . aşılamadan sonrada kullanmadm ama folik asitin hiç bi zararı olmaz özellikle gebeliğinizi ögrenirseniz hemen baslamanızı tavsıye edeım omuriliğinin gelişiminde cok faydalı oldugunu duymustm

cnm tüp bebekmi senin tedavin 225 bana cok fazla geldi aşılama için tedavimde önce 75 sonra 100 olmuştu en fazla ama tüp bebekte yüksek dozda baslıyosn

S semyu benim hiç baş ağrım falan olmadı, ben de kullandım puregonu ama. Emin misin ondan olduğuna, başka birşeyden olmasın. Kendin mi yapıyorsun iğneni, belki de yaparken panik oluyorsan iğneyi batırırken tansiyonun oynuyordur. Ben 158 boy,48 kiloyum. Bana doktorum 200 lük yaptırmıştı. Aslında dozu artırmak istiyorum ama zayıfsın demişti. Sen benden birazcık daha kilolusun sanırım, normaldir bence dozun. Bi sor istersen doktoruna yinede.

bebeğin tutunmasına bi zarar olmaz dimi kullanmıyorum diye eczaneden alıp kullansammı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…