Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Merhababalr bende ayın 19 unda ilk aşılamamı oldum.ankarada onur karabacak a gidiyorum.kistlerim vardı Haziranda laparoskopiyle aldılar şimdi temizim çok şükür 2çatlatma iğnesi oldum ama ıı olmadı hamilelik.aşılamam çok rahat geçti çok şükür.ayın2sinde test yapıcam.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize

Canım hadi bakalım Allah hayırlı uğurlu etsin aşılama ni aramıza hoş geldin Happy Meal i arkadaşımıza 1. Sayfadaki bilgilerini verirsen senide listeye ekler burada senin gibi yeni yılın ilk haftası bize bebek haberi vereicek başka arkadaslar da var dualarimiz hep aynı

canım düzenli oluyorsan beklenen günlerde geliyor yani en azından benim öyle oldu :) tam olması gerekn günde. senin gecik ti mi normale göre?
Canim ben normalde 27-28 gunde adet oluyorum. Ama catlatma iğnesi yapılınca degisiyor tabi. Yarin catlatma ignesinin 17. Gunu asilamanin 15. Günü
Sabah evde test yapacam bakalım ne.olacak. evde pozitifi görmeden kan vermicem.

İnşallah cnm Allah'ım is
Bende bu yaz gittim canım Rabbim kalbine düşürdüğü herkesin yolunuda düşürsün oralara en kısa zamanda da tekrar davet ettiklerinde oluruz bu kez analık vasfiyla alır bizi karşısına inşallah
inşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin senin umreni de kabul etsin

Bende 19 da oldum ayin birinde düşünüyordum testi ama ? Hayırlısı biraz sancım var korkuyorum regli Sancısımı diye

Canim ben normalde 27-28 gunde adet oluyorum. Ama catlatma iğnesi yapılınca degisiyor tabi. Yarin catlatma ignesinin 17. Gunu asilamanin 15. Günü
. Hadi Hayırlısı bekliyoruz pozitif haberlerini

merak edenler biz buluştuk 1 saat de sohbet ettik

garagız rüyalrıma girdin kıız

senle buluşuyodum dün gece rüyamda adım yasemin diyodun hakkatten esmerdin çekik gözlü siyah saçlı biraz kiloluydun ay nasıl dikkatli incelediysem seni saç kesimini bile tarif edebilirim

inanki beni tarif etmişsin bazen eşim diyo niye sırıtıyosun öyle.
bazen bakıyorum göz yaşlarımı siliyorum
duygularımı tarif edemiyorum iyiki burdayım iyiki bu topiği açmışsın Happy Meal çok teşekkürler
cumartesi aşılama olucam heyecan doruktaa:)

ay ayy bilmezmiyim hiç o duyguları
inş. rabbim senin yüzünü güldürür mutlu haberi burda bizimle paylaşırsın

Kızlar sürekli denk geliyorum hamilelik belirtilerinde Göğüs hassasiyetini ve Göğüs damarlarının belirginleşmesi ni ben hiç açıp incelemiyordm yani Öncesinde belirginmiydi damar bilmiyorm ama az önce açıp göğsümü aynada inceledim ve göğsüm resmen sür kokuyordu ve kocaman bi damar belirmişti bugüne kadar hiç umut bağlamamak için belirti aramadım kendimde medenide umutlanmamaktı AŞILAMADAN SONRA IKI GÜN KANAMAM OLUNCA umutlarım o an bitmişti bugun 9.gün inşallah o gördüğüm damar hamileliktir çünkü hiç belirti aramadım kendimde Şafak azaldıkça korkuyorm Bende istiyorum adet gelmesin bende kan testi yapmayım günüm gecene kadar

P
peki cnm Evde ne Zaman yapacaksın inan senin kadar heyecanla bekliyorm yap yarın idrarda artık bak Günü'nde geçti daha ne bekliyoruz

hey allahımmm
çekik gözlü değilim ama esmerim biraz kiloluyum

Valla nerdeyse 10gğn geçti ama zaman su gibi geçti bu topikte iyiki varsınız birlikte sevinip birlikte üzülmek destek olmak okadar güZelki bu bu zor dönemde böyle sohbetler nasıl moral oluyo hepinize teşekkür ederim hayırlı pozitif sonuclar almamız dileğiyle Allah'ım dermansız dert vermesin en azından dertlerimizin dermanı ve umudu var ya oda olmasaydı

kızlar ben puregonu 225 doz yapıyorum daha önce de demiştim. 3. gün bugün. iki gündür de iğneden sonra baş ağrım oluyor hafif hafif sadece belli bir yerde. hani adet olmadan önce ağrıdığı gibi. sizde de bu dozda böyle birşey olmuş muydu? ya da başka bir etki. biraz fazla mı geliyo bana acaba...

peki cnm Evde ne Zaman yapacaksın inan senin kadar heyecanla bekliyorm yap yarın idrarda artık bak Günü'nde geçti daha ne bekliyoruz
Sabah namazına 6 da kalkacam testi yapacam umarım çift çizgi görürüm de yazarım buraya.. Ama tek çizgi görürüm gibi geliyor:)

iyice sulugöz oldum ben yaa.. bir yazı okudum içim gitti duygularıma tercüman olmuş
İlk aylar bir çok insan gibi hamile kalabileceğini sanıyorsun.
Sonra galiba bir sorun var deyip daha çok itina gösteriyorsun..
Umudunu kaybetmiyorsun.
Sonra araştırmaya başlıyorsun..
İlk bir sene! O bir senede geçiyor..
Başlıyor içini korkular sarmaya, ama hala umutlusun!
Ovulasyon günlerini takip ediyorsun..
1 ayda, 6 gün daha şanslısınız!
Her ay aynı şey o altı günü bekliyorsunuz.. Acaba bu kez?
Ve her ayda hamile olduğunu sanıyorsun.
Hmm midem bulanıyor, biraz karnımda kramplar var, acaba basımda dönüyor mu, ya o metal tat neden yok!
Günüm geçerse hamileyim kesin...
Test yapıyorsun, iki çizgi yine yok..
Ama yok bu kezde olmadı..
Olsun gelecek ay var, üzülme sakin olacak diyorsun..
Umudunu kaybetmiyorsun...
Doktorlar, testler, muayeneler...
Beklemek..Beklemek ve beklemek..
Ve bunları kimseyle paylaşamıyorsun..
Çünkü bu bir ayıp çoğuna göre..
Eşin üzülmüyormuş gibi yapıyor, ama belki senden daha fazla üzülüyor ve göstermiyor..
Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun..
Dualar, soğan kürü, incir kürü,havuç kürü vs..
Birçok zamanını birşey bulmak umuduyla internette geçiriyorsun..
Acaba birileri çözüm buldu mu diye..
Sonra hep ağlıyorsun.
Her yerde hamile insanlar, bebekler, çocuklu aileler, gözlerinin içine bakan bebekler..
Ağlıyorsun
.Soruyorsun YA HİÇ BEBEĞIM OLMAZSA?
Sonra diyorsun, Allah'ın takdiri..
Belki de bir sınavdır diyorsun..
Yine karar vermişken üzülmemeye,
soruyor birileri neden bebek yok diye?
Bende bilmiyorum diyemiyorsun..
Yine bir ay, yeni umutlarım var:
Bebeğimizin ismi hazır.
Doğum kartı için şiiri hazır.
Hırkası hazır.
Odasının dekoru hazır.
Annesi hazır, babası hazır, Yuvası hazır.
Bir tek O yok..
Ama inanıyorum geleceksin bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…