- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.861
Canım hadi bakalım Allah hayırlı uğurlu etsin aşılama ni aramıza hoş geldinMerhababalr bende ayın 19 unda ilk aşılamamı oldum.ankarada onur karabacak a gidiyorum.kistlerim vardı Haziranda laparoskopiyle aldılar şimdi temizim çok şükür2çatlatma iğnesi oldum ama ıı olmadı hamilelik.aşılamam çok rahat geçti çok şükür.ayın2sinde test yapıcam.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
Canim ben normalde 27-28 gunde adet oluyorum. Ama catlatma iğnesi yapılınca degisiyor tabi. Yarin catlatma ignesinin 17. Gunu asilamanin 15. Günücanım düzenli oluyorsan beklenen günlerde geliyor yani en azından benim öyle oldu :) tam olması gerekn günde. senin gecik ti mi normale göre?
inşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin senin umreni de kabul etsinBende bu yaz gittim canım Rabbim kalbine düşürdüğü herkesin yolunuda düşürsün oralara en kısa zamanda da tekrar davet ettiklerinde oluruz bu kez analık vasfiyla alır bizi karşısına inşallah
Bende 19 da oldum ayin birinde düşünüyordum testi ama ? Hayırlısı biraz sancım var korkuyorum regli Sancısımı diyeMerhababalr bende ayın 19 unda ilk aşılamamı oldum.ankarada onur karabacak a gidiyorum.kistlerim vardı Haziranda laparoskopiyle aldılar şimdi temizim çok şükür2çatlatma iğnesi oldum ama ıı olmadı hamilelik.aşılamam çok rahat geçti çok şükür.ayın2sinde test yapıcam.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
. Hadi Hayırlısı bekliyoruz pozitif haberleriniCanim ben normalde 27-28 gunde adet oluyorum. Ama catlatma iğnesi yapılınca degisiyor tabi. Yarin catlatma ignesinin 17. Gunu asilamanin 15. Günü
Sabah evde test yapacam bakalım ne.olacak. evde pozitifi görmeden kan vermicem.
merak edenler biz buluştuk 1 saat de sohbet ettik
inanki beni tarif etmişsin bazen eşim diyo niye sırıtıyosun öyle.ay kızlar bi gün geç girsem sayfalar doluyor. oku oku bitmedi. ama beni bir görseniz. bir hikaye paylaşılmış höngür foşurt ağlıyorumöteki sayfada gülme krizi geçirdim eline yazı alıp dolaşmasını hayal ettiğimiz karakıza , bir sayfa da aile içi yaşanan mesleler heyecanla okyorum ,bir sayfada mutlu haberler mutlu oluyorum valla yarım saat içinde yaşamadığım duygu kalmadı kızlar... Allah iyiliğinizi versin
cumartesi aşılama olucam heyecan doruktaa:)
peki cnm Evde ne Zaman yapacaksın inan senin kadar heyecanla bekliyorm yap yarın idrarda artık bak Günü'nde geçti daha ne bekliyoruzCanim ben normalde 27-28 gunde adet oluyorum. Ama catlatma iğnesi yapılınca degisiyor tabi. Yarin catlatma ignesinin 17. Gunu asilamanin 15. Günü
Sabah evde test yapacam bakalım ne.olacak. evde pozitifi görmeden kan vermicem.
garagız rüyalrıma girdin kıız
senle buluşuyodum dün gece rüyamda adım yasemin diyodun hakkatten esmerdin çekik gözlü siyah saçlı biraz kiloluydun ay nasıl dikkatli incelediysem seni saç kesimini bile tarif edebilirim
ohhhh ne güzel... Bebişli muhabbetleriniz de olur inşallah...
BismillahirrahmanirrahimYeni topik hayırlı uğurlu olsun canım. Aralık ayı kalabalık ayı. Biz de bu ay ailemizi kalabalık yapalım :)
Hadi hayırlısı insallahHayırlı olsun canım, inşallah aralıkta hepimize aralanır kapılar, çifter çifter gelir yavrularBugün çatlatma iğnesinin 11. günü. Pazartesiye kadar test yapmamaya çalışacam.Adet olursam yazarım canım
Sabah namazına 6 da kalkacam testi yapacam umarım çift çizgi görürüm de yazarım buraya.. Ama tek çizgi görürüm gibi geliyor:)peki cnm Evde ne Zaman yapacaksın inan senin kadar heyecanla bekliyorm yap yarın idrarda artık bak Günü'nde geçti daha ne bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?