• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bence kullanabilirsin :) ama doktoruna ulaşman zor değilse bir telefon edip sor istersen. Ulaşamıyorsan da eczaneye sorabilirsin. İçin rahat etsin diye
aynen ben bi doktoru arıyım ya ben ayıp olur diye çok fazla rahatsız etmek istemiyorum ama sonuçta çok kısa bi soru yani okadarda sabrı vardır heralde artık

Kızlar doğal olarak kan vermemi istiyorsunuz , cok haklisiniz. Ama her kan verdigimde sonucu almaya gerek kalmadan adet oldum. Bu sefer de oyle olursa kendime cok kizacam. O yüzden beklicem. Haftasonunu da atlatayim, pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye giderim.
Son günlerde başlayan gogus agrim iyice hafifledi bugün. Sanırım adet geliyor.
Hayırlısı artık napim.

bebeğin tutunmasına bi zarar olmaz dimi kullanmıyorum diye eczaneden alıp kullansammı acaba ya
HAYIR CNM KESİNLİKLE OLMAZ TAM TERSİ hatta faydası olur bebege çünkü ilk haftalar omuriliği gelişirmiş ve folik asiti bebek isteyen anne adaylarına salık ocakları hamilelik düşünmeden en az 3 ay önce baslayın diyor ben ama inofolik kullanıyorm pko oldugu için ama sende pko yoksa folidoce sanırım ismi ondan alabılırsn hıc bı zararı olmaz faydası olur ben hamile olma ıhtımallerimde hemen baslatıyord dokorm yanı kan testide ufakta olsa pzotıf deger cıktıgında hep basladım

Kızlar doğal olarak kan vermemi istiyorsunuz , cok haklisiniz. Ama her kan verdigimde sonucu almaya gerek kalmadan adet oldum. Bu sefer de oyle olursa kendime cok kizacam. O yüzden beklicem. Haftasonunu da atlatayim, pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye giderim.
Son günlerde başlayan gogus agrim iyice hafifledi bugün. Sanırım adet geliyor.
Hayırlısı artık napim.
bende kan vrdikten 24 saat içinde oluyorm acaba dıyorm kan verınce bırseylerı etkılıyo dıyee cok düşündüm

kızlar aşılamanın 10.günü en son kurban bayramı öncesi şaçımı boyatmıştm ogün bugundur dip boyamı yaptıamdım ve korkuyorm yaptırmaya ya bebek varsa dıye sonucu bekleyıp yaptırmayı düşünüyorm yaptırsam bi zararı olurmu? yeni yıla böyle girmeym diyorm ama eger bebegm varsada hıc yaptırmam gerekırse

kızlar ben puregonu 225 doz yapıyorum daha önce de demiştim. 3. gün bugün. iki gündür de iğneden sonra baş ağrım oluyor hafif hafif sadece belli bir yerde. hani adet olmadan önce ağrıdığı gibi. sizde de bu dozda böyle birşey olmuş muydu? ya da başka bir etki. biraz fazla mı geliyo bana acaba...
canım bende 225 le başladım 4 kez 225 vuruldum ikikez 150 doz vuruldum(geçen sefer eksik yazmışım sana)en son 75 lik vuruldum.başağrın ilaçdan değildir.insan geriliyo ister istemez iğneyi vururken.ilk zamanlar bana eşim vurdu ozaman daha çok geriliyodum.kendim vurmaya başlayınca rahatladım :)

folik.jpg
sizi dinledimm hemen gittim eczaneden aldımm ve içtimm:KK9:

arkadaşlarım hepinize selamlar;) şimdi doktordan geldim...aşılama ilaçlarımı kullandım 4. günü gittim yani bugün doktorla hemşire kendi aralarında konuştular 13 mm sağ falan diye bişiler konuştular.bugün son kez iğnemi vurulcakmışım yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurulup pazartesi saat 9 da aşılamam yapılacakmışşşşşşşşşşşş:) lütfen mübarek cuma günü sizden ricam benim için dua edin .ben aşırı panik oldum ya :)ne yemem lazım şimdi. incir falanmı yiyim ben sürekli dahada büyüsünler:)

kızlar aşılamanın 10.günü en son kurban bayramı öncesi şaçımı boyatmıştm ogün bugundur dip boyamı yaptıamdım ve korkuyorm yaptırmaya ya bebek varsa dıye sonucu bekleyıp yaptırmayı düşünüyorm yaptırsam bi zararı olurmu? yeni yıla böyle girmeym diyorm ama eger bebegm varsada hıc yaptırmam gerekırse
cnm bildiğim kadarıyla organik boyaların bi zararı olmuyo kuaförünle konuşabilirsin bi istersen organik boyası varmı diye

arkadaşlarım hepinize selamlar:KK66: şimdi doktordan geldim...aşılama ilaçlarımı kullandım 4. günü gittim yani bugün doktorla hemşire kendi aralarında konuştular 13 mm sağ falan diye bişiler konuştular.bugün son kez iğnemi vurulcakmışım yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurulup pazartesi saat 9 da aşılamam yapılacakmışşşşşşşşşşşş:) lütfen mübarek cuma günü sizden ricam benim için dua edin .ben aşırı panik oldum ya :)ne yemem lazım şimdi. incir falanmı yiyim ben sürekli dahada büyüsünler:)
inciri şuan yeme ilk zamanlar yemeliydin dokor zaten yumurtanın suankı durumuna gçre hesap etmıstır her gun 2 ml arttıgını dusunerek yarın aksama catlatma ıgnesnın vurulacagı boyutu hesap etmıstır hayırlı olsn sımdıden 2015de kucagn bebişle dolsn:D

cnm bildiğim kadarıyla organik boyaların bi zararı olmuyo kuaförünle konuşabilirsin bi istersen organik boyası varmı diye
var der cnm organik kullandıgını söylüyo her zaman zaten organik boyanın zararı olmuyomu n bilim korktm kimyasal diye inşallah hamlie olurumda hıc boyatmam ozaman zaten:D

inciri şuan yeme ilk zamanlar yemeliydin dokor zaten yumurtanın suankı durumuna gçre hesap etmıstır her gun 2 ml arttıgını dusunerek yarın aksama catlatma ıgnesnın vurulacagı boyutu hesap etmıstır hayırlı olsn sımdıden 2015de kucagn bebişle dolsn:D
ayy inşallahh hepimizinnn inşallahhh. sizlerden bol bol dua istiyorum sadece kızlar :( ya bide benim adetim bitmedi hala devam ya pazartesiye kadarda bitmezse bu doktor nasıl bana aşılama yapıcakki ben anlamadım.bugünde adetliyken muayene etti mesela...13 mm die bişi duydum sizce iyimi

ayy inşallahh hepimizinnn inşallahhh. sizlerden bol bol dua istiyorum sadece kızlar :KK43: ya bide benim adetim bitmedi hala devam ya pazartesiye kadarda bitmezse bu doktor nasıl bana aşılama yapıcakki ben anlamadım.bugünde adetliyken muayene etti mesela...13 mm die bişi duydum sizce iyimi
adetliyken nasıl yumurtaların oluşuyo ki çok ilginçç

var der cnm organik kullandıgını söylüyo her zaman zaten organik boyanın zararı olmuyomu n bilim korktm kimyasal diye inşallah hamlie olurumda hıc boyatmam ozaman zaten:D
ben organik boyanın zararı olmuyo diye biliyorum ama istersen bekle bişey kaybetmessin bu yılbaşınada böyle gir bişey olmaz benimde dip boyam geldi aşılamadan önce yaptırıyım yaptırıyım deeim bi türlü nasip olmadı şimdi böyle dolaşıyomm hiçde takmıyom boşver hamiş olıyımda razıyım benn

ya kızlar yardım edin kafam karıştı içime kurt düştü .pazartesi aşılamam olucak.son kez iğnemi bu akşam vurucam cumartesi gecede çatlatmayı vurcakmışım.ama adetliyim ben adetliyken nasıl aşılama yapıcak doktor?bugünde adetliydim mesela muayene etti yumurtların 13 mm iyi dedi

Back