- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.841
Bu hikayeyi okumanızı tavsiye ederim kızlar. Ben çok etkilendim.
Offf off oooofffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hikayeyi okumanızı tavsiye ederim kızlar. Ben çok etkilendim.
Ağlayarak okudum ..halada ağlıyorum Rabbim evladınızı size bağışlasın ...
Alenay mahvettin beni arkadaşım bu nasıl bir mücadele ve nasıl bir kazançmış böyle ağlamak tan içim dışına çıktıBu hikayeyi okumanızı tavsiye ederim kızlar. Ben çok etkilendim.
Transfer oldu odadayim
2 taneanammm aldın mı bebişini
AYNEN CNM bi hayırlı pozitif sonuç alayımda falım reklamındaki gibi herseyi görmezden duymazdan gelicem dünya yansa umursamicem ve ALLAHIM naisp derse umreye gitmeyi düşünüyorm hamileyken gidemesemde doğumdan sonra okdar güzel hayallerim varki istediğim herşey rabbimden duyuyo şuan sesimi ve verecek biliyorm en hayırlı zamanda verecekHappy Meal ve saricicek ulan arkadaşlarım ulan güzeller güzelii kızçelerim anlayın artık bebişlerimize aramıza girmeye çalışan her türlü dış mihrab (buna goncalarımız ve onların ana babaları da dahil) bertaraf edilecektir hamiş haberini alana kadar her keze He He sizin köy daha büyük diyip geçecezz sonra içimizde kilerle 9 aylık bi içe yolculuk başlıyor dünya yansa bize ne sonrası ise dualarimizda ki kanimizda (beta hcg) sonra karnîmizda sonra kucağımizda daha ne olsun teyit teyit teyit hobaaaa
Transfer oldu odadayim
Happy Meal ve saricicek ulan arkadaşlarım ulan güzeller güzelii kızçelerim anlayın artık bebişlerimize aramıza girmeye çalışan her türlü dış mihrab (buna goncalarımız ve onların ana babaları da dahil) bertaraf edilecektir hamiş haberini alana kadar her keze He He sizin köy daha büyük diyip geçecezz sonra içimizde kilerle 9 aylık bi içe yolculuk başlıyor dünya yansa bize ne sonrası ise dualarimizda ki kanimizda (beta hcg) sonra karnîmizda sonra kucağımizda daha ne olsun teyit teyit teyit hobaaaa
Alenay mahvettin beni arkadaşım bu nasıl bir mücadele ve nasıl bir kazançmış böyle ağlamak tan içim dışına çıktı
Bende bu yaz gittim canım Rabbim kalbine düşürdüğü herkesin yolunuda düşürsün oralara en kısa zamanda da tekrar davet ettiklerinde oluruz bu kez analık vasfiyla alır bizi karşısına inşallahAYNEN CNM bi hayırlı pozitif sonuç alayımda falım reklamındaki gibi herseyi görmezden duymazdan gelicem dünya yansa umursamicem ve ALLAHIM naisp derse umreye gitmeyi düşünüyorm hamileyken gidemesemde doğumdan sonra okdar güzel hayallerim varki istediğim herşey rabbimden duyuyo şuan sesimi ve verecek biliyorm en hayırlı zamanda verecek
Happy Meal Allah iyiliğin versin aynen ya neyapti ki bunlar acep recep topikde bile bu ka çene varken bizde aman Ya Rabbi bide yan yana gelince sonrasını düşünemiyorum
Slm kızlar uzun aradan sonra yine buralardayım bugün aşılamam oldu rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun
amin benimde yedinci günüm ..Slm kızlar uzun aradan sonra yine buralardayım bugün aşılamam oldu rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun
canım düzenli oluyorsan beklenen günlerde geliyor yani en azından benim öyle oldu :) tam olması gerekn günde. senin gecik ti mi normale göre?Kızlar benim bugün aşılamanın 14. günü. Biraz netten bakayım dedim millet kaçıncı gün adet olmuş diye..
11-12-13-14-15-16-17-18-19-20
hepsi var yaa.. Yani şu günü atlatırsam tuttu diyemicem.. 14-15 gün üstü adet olanlar acaba düzensiz adet görenler mi
merak edenler biz buluştuk 1 saat de sohbet ettik