• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Happy Meal Happy Meal ve saricicek saricicek ulan arkadaşlarım ulan güzeller güzelii kızçelerim :KK66: anlayın artık bebişlerimize aramıza girmeye çalışan her türlü dış mihrab (buna goncalarımız ve onların ana babaları da dahil) bertaraf edilecektir hamiş haberini alana kadar her keze He He sizin köy daha büyük diyip geçecezz sonra içimizde kilerle 9 aylık bi içe yolculuk başlıyor dünya yansa bize ne sonrası ise dualarimizda ki kanimizda (beta hcg) sonra karnîmizda sonra kucağımizda daha ne olsun teyit teyit teyit hobaaaa :KK66:

Happy Meal Happy Meal ve saricicek saricicek ulan arkadaşlarım ulan güzeller güzelii kızçelerim :KK66: anlayın artık bebişlerimize aramıza girmeye çalışan her türlü dış mihrab (buna goncalarımız ve onların ana babaları da dahil) bertaraf edilecektir hamiş haberini alana kadar her keze He He sizin köy daha büyük diyip geçecezz sonra içimizde kilerle 9 aylık bi içe yolculuk başlıyor dünya yansa bize ne sonrası ise dualarimizda ki kanimizda (beta hcg) sonra karnîmizda sonra kucağımizda daha ne olsun teyit teyit teyit hobaaaa :KK66:
AYNEN CNM bi hayırlı pozitif sonuç alayımda falım reklamındaki gibi herseyi görmezden duymazdan gelicem dünya yansa umursamicem ve ALLAHIM naisp derse umreye gitmeyi düşünüyorm hamileyken gidemesemde doğumdan sonra okdar güzel hayallerim varki istediğim herşey rabbimden duyuyo şuan sesimi ve verecek biliyorm en hayırlı zamanda verecek

Transfer oldu odadayim

maşallah suphanallah :) hadi sıra gün saymada :)

haklısın canım da gönül ferman dinlemiyor işte hele ki bu hassas dönemde.

AYNEN CNM bi hayırlı pozitif sonuç alayımda falım reklamındaki gibi herseyi görmezden duymazdan gelicem dünya yansa umursamicem ve ALLAHIM naisp derse umreye gitmeyi düşünüyorm hamileyken gidemesemde doğumdan sonra okdar güzel hayallerim varki istediğim herşey rabbimden duyuyo şuan sesimi ve verecek biliyorm en hayırlı zamanda verecek
Bende bu yaz gittim canım Rabbim kalbine düşürdüğü herkesin yolunuda düşürsün oralara en kısa zamanda da tekrar davet ettiklerinde oluruz bu kez analık vasfiyla alır bizi karşısına inşallah ;)

Happy Meal Happy Meal Allah iyiliğin versin aynen ya neyapti ki bunlar acep recep topikde bile bu ka çene varken bizde aman Ya Rabbi bide yan yana gelince sonrasını düşünemiyorum :KK66:

baksana buldular birbirlerini topiği unuttular :)

Slm kızlar uzun aradan sonra yine buralardayım bugün aşılamam oldu rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun

tatlım ilk sayfa için liste bilgilerini ver lalım seni de listeye olmaz mı?

Kızlar benim bugün aşılamanın 14. günü. Biraz netten bakayım dedim millet kaçıncı gün adet olmuş diye..
11-12-13-14-15-16-17-18-19-20
hepsi var yaa.. Yani şu günü atlatırsam tuttu diyemicem.. 14-15 gün üstü adet olanlar acaba düzensiz adet görenler mi
canım düzenli oluyorsan beklenen günlerde geliyor yani en azından benim öyle oldu :) tam olması gerekn günde. senin gecik ti mi normale göre?

ay kızlar bi gün geç girsem sayfalar doluyor. oku oku bitmedi. ama beni bir görseniz. bir hikaye paylaşılmış höngür foşurt ağlıyorum :cry:öteki sayfada gülme krizi geçirdim eline yazı alıp dolaşmasını hayal ettiğimiz karakıza :KK70:, bir sayfa da aile içi yaşanan mesleler heyecanla okyorum :KK17:,bir sayfada mutlu haberler mutlu oluyorum :rolleyes: valla yarım saat içinde yaşamadığım duygu kalmadı kızlar... Allah iyiliğinizi versin :KK48:

Back