Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Adeti üç gün geçmişti ama degeride çok yuksekti.daha erken yapsa yine de çıkardı sanırım.ama boş yere kendini üzme iki gün daha bekle derim.

Canım ben araştırmış tım 5ila7gün arasında rahme yerleşirmiş.o yuzden seninki biraz erken sayılır.yani şu anda yumurtan döllenmiş ise tüplerde rahme yerleşmek için yolculuktadır.

Canım ben araştırmış tım 5ila7gün arasında rahme yerleşirmiş.o yuzden seninki biraz erken sayılır.yani şu anda yumurtan döllenmiş ise tüplerde rahme yerleşmek için yolculuktadır.
anladımm cnm teşekkür ederim kafayı yicem takmıyorum gibi gözüküyorum ama herşeyi belirtiye yoruyorum artıkk

inşallah canım ya çok teşekkürler umut verdiğin için. henüz adet olmadım. ağrılarım biraz daha az gibi şu an. inşallah pozitif sonuçları görürüz hep beraber
inşalah cnm benmde ıslaklık hisi cok var adet olucam gibi oluyo progesteron kullanıyorm vajinadan acaba ondan dolayıe rken olabilirmi inşalah olmaz ama

Adeti üç gün geçmişti ama degeride çok yuksekti.daha erken yapsa yine de çıkardı sanırım.ama boş yere kendini üzme iki gün daha bekle derim.
canm adetim değil 3 gün 1 gün geçse dahi ben kan tstine gderim önemli olan gecmesi ama gecmeden öğrenmek istedim ben okudugum kadarıyla adetten önce ovulasyon testleri dopru sonuc verıyormus :)

yav keşke ismini öğreneydim

bugün buluşacaktım herkese sen sportmene misin diyemem yaa

kim06 merkeze de geldim ama galiba muayenedesin. bi göremedim seni yaa

Bufeye sylemistim adim reyhan 305 numaradayim sirada oldugumdan bufede bekleyemedim benim tel yazmiyor esimin telinden girdim

ay sorma sorma bakkal var merkezin karşıda kapıda dikildim bi ara gelen bakıyo giden bakıyo

aa demedi unuttu herhalde

kız reyhan gelmiş 305 numaralı odadaymış koş hadi:) ismi reyhanmış bu arada hadi cabuk seni bekliyo :)

kim06 galiba işleme girdin. geliyom geliyom göremiyom seni

ay kızlar gerçek aşkı arasanız daha çabuk bulurdunuz :) bi bulun artık birbirinizi :)

cnm bilimsel olarak yumurta catladıktan 14 gün sonra yumurtayı atar rahim kanama baslar böyle diyerek benide korkuttun şimdi 11.günde olabiliyosa eger regl benm kask agrısı ve adet olucakmısım hissi adete cıkarsa diye korktm şimdi . . . yumurtaları erken catlayan olmustur gec catlayan olmustur o tarih ondan degişiklik göstermiştir bence üzme kendini ve git kan testi vr hamilesin ilk ben verim müjdeyi ve eger öyleyse ilk duana talibim ismim tuba :))

persa33 canım bu tedavilerde bize o kadar hormon yükleniyor ki, yani düzenli adet olanların bile şaşabiliyor. Bünye alışkın olmadığı şekilde birçok şey yaşıyor, dolayısıyla erken de olabilir geç de öyle kesin birşey diyemeyiz yani. Mesela aşılamadan sonra ben 16. gün adet olmuştum, normalde en fazla bir gün şaşar onun dışında 28 günde bir olurum mutlaka, ama bu süreçte öyle herşeye takılma. Anlıyorum seni insan herşeyden birşey çıkarmaya çalışıyor. Ben aşılama olduğum ay hamile olursam diye tüm belirtilerimi bir deftere gün gün yazmıştım. Sen de böyle yapabilirsin. İnşallah hepimiz en yakıın zamanda pozitifi görürüz canım. :)Çok düşünürsen bünyen istemeden stres yaptığını algılıyor ve ona göre hormonlar salgılıyor bu da süreçlerimizi olumsuz etkiler, lütfen sakin olmaya çalış

ah yavrum ya sen orda ben burda derdine düştük reyhanın bende sizin karsılasmanızı takip ediyorm merakla beklıyorm hadı bakalım

ay kızlar gerçek aşkı arasanız daha çabuk bulurdunuz :) bi bulun artık birbirinizi :)

ay evet yaaa. bi bulamadım. içeriye giriyom her seferinde cins cins bakıyolar bu ne gidip geliyo diye

Happy Meal ve saricicek
yavrular kpss olayına açıklık getireyim. Mühendislerin 2 yılda 1 oluyor . O sebeple kafanız karışmasın:)
evet cnm bende öyle bildiğim için bu sene hazırlanmıyo eşim zaten en son sınava dersaneye gitti evde kafasını kaldırmadan ders calıştı dış dünyayla irtbatı kesti ama 66 aldı bahaneside benm ocak ayı sonunda düşük yapmam oldu cünkü sadece subat ayı boyu ders calısamamıştı

Bu hikayeyi okumanızı tavsiye ederim kızlar. Ben çok etkilendim.

daha önce erken gebelik tsti kullandm ama birde erken dijital gebelik testi varmış hamielsyeniz ekanda hamilsiniz yazıyormus acaba alsammı kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…