• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kızlar aşılmamın 9.günü bügün ovulasyon testim vardı evde fazladan bugunmu yapmalıyım yarınmı okudugum kadarıyla ovulasyın testi gebelik testinden önce gebeiliği belli edebiliyormus
Benim ablam eczaneden gebelik testi istemiş,ilk defa yapacağı için hani bilmiyormuş ovaleasyon testi ile farkını,ama gebeligini ovaleasyon testiyle öğrenmiş oldu,bence ,10. gün yapma,ilk on gün iğnelerin etkisi sürermiş

canım ben pankreas hastasıyım yani yazın bilmiyordk agırlasınca mide agrısıyla gittik pankreasımın calısmadıgını ve insilün ürettiğini o an komaya girdiğimi farkettiler 25 gün bilincim kapalı 15 gün normal odada kaldım şekerim 600 kolestrolum 1600 müş komaya girdiğimde nedenide pankreasımın calısmaması bunlar hep stresten old bende zmanında cok sey yasadıgım için birikinti dha yeni 2.bahar yasarım dedim evlendim evlendim evlenelide hastalıkla ugrasıyoruz 3 defada düşüğüm olduı şuan pankreasımda sorun yok ama tekrarlarsa öldürürmüş kromikleşirse yani pankreasım için sen iyi profösörlere götürdü ailem tekrarlamamsı için bazı ilaçlarım var ve diyetim var ben mesela yaglı ömür boyu yemıcem kırmızı et falanda yasak ama buna şükür eşim hastalığım byunca alttımdan dahı aldı sağolsn ve beni eşimin ailesi zamanında istemedi dul oldugum için eşimde muhendis kim olsa istemez ama eşim alesne rest cekıp evlendı benle suan için sıkıntım yok kabullendıler ama ben yınede herseyde korkuyorm bu yüzden bir cocugum olsn istiyorm korkuyla yasamak cok zor eger bu eşimdede ayrılırsam hayatım biter cnku yasadıgım yer kucuk b yer İnşalla seninde bu ay tüp bebek tedavin hayırlı bir sekilde sonuclanır alah emeklerının sonucunu güzel bir bebekle hatta 2 bebekle taçladırır benım de inşallah tüp bebege gerek kalmadan bu ay hamile oldugmu öğreirim okdar kötü yıllar yasadıktan sonra mutlu olabilirmiyim cok karamsarım ben herseyı kötü ynını düşünüyorm teistediğim aile olabilmek bu arada bende ünv mezunu devlet memuruyum kamuda calısıyorm

Tatlim ovulasyon icn ovulasyon testini biliyorum ama gebelik testi olarak nasil kullanilfiginu bilemiyorum bilenler yardimci olacaklardir. Ne mutlu sana esin yaninda olup nelere gogus germis, sen diyetine dikkat et asla ihmal etme, dilerim guzel dileklerini dualarini Rabb'im kabul eder. Aliiz evlatlarimizi kucaklarimiza ;)
Merhaba hanımlar. Benim aşılamam da pazartesi yapıldı. İkinci kuzu için deniyoruz. 10 gün bakalım nasıl geçecek :) biraz heyecan da var
Canim birinci sayfada gerekli bilgileri bana ozelden yazar misin seni de listeye ekleyeyim ;)

kim06 kim06 merkeze de geldim ama galiba muayenedesin. bi göremedim seni yaa
yavrum sen merkesde her gördüğü kadına sportmene mi diyeceksin ya sabah sabah sayedne cok guldm yada hani havalanlarında oluyoya bı kagıda bekledıgın kısının adını yazıyorsn gezıyorsn oyle bısı yaparmıssın :D

Benim ablam eczaneden gebelik testi istemiş,ilk defa yapacağı için hani bilmiyormuş ovaleasyon testi ile farkını,ama gebeligini ovaleasyon testiyle öğrenmiş oldu,bence ,10. gün yapma,ilk on gün iğnelerin etkisi sürermiş
ablan ne zaman yaptı cnm testi öğrenme şansın varmı zaten 4gün sonra yapmamın anlamı yok varsa ıdrardada cıkar amacım eerken ögrenebilmek benm pek 10.güne iğne etkim kalmıyo çünkü defalarca 10.gün 12.gün test yaptım iğnelern etkisiyle dahi pozitif cıkmamıstı ablandan öğrenme sansın varsa kacıncı gün yaptıgını ck sevınırım evde zaten var fazlasıyla

yavrum sen merkesde her gördüğü kadına sportmene mi diyeceksin ya sabah sabah sayedne cok guldm yada hani havalanlarında oluyoya bı kagıda bekledıgın kısının adını yazıyorsn gezıyorsn oyle bısı yaparmıssın :D

ay sorma sorma :KK70: bakkal var merkezin karşıda kapıda dikildim bi ara gelen bakıyo giden bakıyo

Happy Meal Happy Meal teşekkür ederim cnm güzel dilek ve temenilerin için hakımızda hayırlısı en kısa zmanda emeklerımızın sonucunu almak dileğiyle hepiniz allaha emanet olun öğle arası çıkıyorm görüşmek üzere güzel pozitif haberlerle karşılasmak ümidiyle

Canımm benimm valla dediğin gibi aile gibiyiz sabah gözümü açar açmaz buraya bakıyorum kim ne durumda ne yazmış diye:))
Sözüö sözzz evde idrar testinde pozitifi görmeden kana gitmek yok:))Yarın sabah idrar testi yapacam..

İnşallah bu ay hep beraber kutlama yaparız kuzum:):)

Kuzum yaaa ay nasıl mutlu oldum mesajı okurken yüzümde gülücükler açtı hihihihii:))) Allah seni de güldürsün.
göğüsteki damarlara güvenmiyorum çünkü benim zaten göğüslerim damarlı:)
Ya bilmiyorum hamile gibi hissediyorum demeye korkuyorum yine yanılmama adına:))
Dün çok fenaydım sancılıydım adet olmadım. Yarın sabah yine evde test yapacam 1 gün ara vereyim dedim. Hani varsa 2 katına çıkar belki:KK53:
Göğüs ağrım çok arttı şuan dokunamıyorum sütyensiz dolanıyorum evde saldım yavruları:KK70:
cnm ama bana doktorum dedi ki idrarda geç çıkabilir hatta çıkmaya bilir dedi ama sen bilirsin bende kendime söz verdim test gününe kadar evde test yapmıycam test günü direk gidip kan vericem diye bakalım dayanabilcemmi?

Merhaba hanımlar. Benim aşılamam da pazartesi yapıldı. İkinci kuzu için deniyoruz. 10 gün bakalım nasıl geçecek :) biraz heyecan da var
cnm benimde p.tesi yapıldı aşılamam benim ilk aşılama birbirimizi kaybetmiyelim belirtilerimizi yazarız burdan dr sana hangi gün test yap dedi?

kızlar ya herşeyi belirti olarak görmek istemiyorum ama bugün 4.günüm kasıklarımda ağrı var ve şimdi tuvalette(afedersiniz)peçeteye çok minik kahverengi bişey geldi çok minik ama noluyo acaba içerdee yaaaaa:KK64:

ümidini kaybetme canım hamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibi belki bebiştendir 10.gün yani beklenen adetten 4 gün önce bence sancı cekme adetten değildir
inşallah canım ya çok teşekkürler umut verdiğin için. henüz adet olmadım. ağrılarım biraz daha az gibi şu an. inşallah pozitif sonuçları görürüz hep beraber :KK15:

Kızlar benim bugün aşılamanın 14. günü. Biraz netten bakayım dedim millet kaçıncı gün adet olmuş diye..
11-12-13-14-15-16-17-18-19-20
hepsi var yaa.. Yani şu günü atlatırsam tuttu diyemicem.. 14-15 gün üstü adet olanlar acaba düzensiz adet görenler mi

Back