- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.761
Yok canım ya eminim adam ilk aşılama da baktı bu ebatları verdi sonra ikinci gün yine baktı ultrason la bu kez de bak ikiside küçülmeye başlamış içindeki suyu boşaltır sonra bölünürler dedi hatta bu gün ki kontrol de ben hocam Aşılama günü çatlama daha olmamıştı bu negatıfi görme nedeni olabilirmi dedim yok dedi küçülmeye başlamışlardı onlar en geç gece çatlarlar içine de bigün 30 milyon ikinci gün 35 milyon sperm hazır gönderilmişti dedi ?????
Heralde benim anladığım kadarıyla Happy Meal cim doktor hani yumurta çatlayınca yumurtalıkta boş foliküller görünüyorya, ondan bahsetmiş. Yani daha önce görünen yumurtalar küçülmüş gibi şekli bozulmuş gibi görünüyor çatladıktan sonra. İçindeki sıvı boşalıyor yani dışı kalıyor orada, onu demek istemiş sanırım.
Heh simdi oldu iste, ben asilamadan once boyle soyledi diye dusunmustum.
eee çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanmayacak mı yumurtalar, senin yaptığın çatlatma iğnesi değildi o zaman bu sabahki bahsettiğin
Evet kizlar cetrotide deye catlamasinlar diye bi igne. Cok agri ve akinti yapio ikisini birden kullaninca
selam canım, bu ay es geçtim ama hala burdayım, sizleri izleyerek, kah gülüyorum kah ağlıyorum...diğer topiklerde hiç açmadı beni alışkanlık oldu burdayımmm:) benim kafama takılan bir şey var, hem sana hem de senin aracılığın ile kızlara sorayım, malum kasımda aşılama yaptırdım ama 12.gün adet oldum normalde 2 gün önce adet olmam lazımdı ama hala olamadım yüzüm gözüm sivilce içinde, bu durumu yaşayan aşılaması tutmayıp, bir sonraki ay adet gecikmesi yaşayan var mı acaba? aldığımız ilaçlarmı bunun sebebi?hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, dualarım her zaman sizinle...
Bitanem ben asilama ertesi kullanilan ilaclardan adet gecikmesi yasayan duymadim. Kiz gebe misin yoksa? hadi insallah