- 12 Aralık 2014
- 193
- 592
- 108
- 39
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.741
Temam mesaj yerine ulaşmış ve dikkate alınmıştır şekerimSen de eksik olma canım, ohh bugün biraz rahatlamışsındır, enerjini atmışsındır. Şafak 24 saat mi yani o zaman yumurta toplama için. Hadi bakalım inşallah büyüsün yumurtalar. :)
Canım adaçayısı kaynatmadan iç, kaynamış suyla demle ve beklet 5 dk sonra iç. Eğer kaynatırsan toksinleri çıkar suya ve sana yararından çok zararı olur. Dikkat et :) Şimdiden afiyet olsun ayrıca bir dal 2kupa su için idealdir. Çok yoğun olmasın , insan herşeyin fazlasından korkuyor bu zamanlarda :)
Canım öncelikle aramiza hoşgeldin 12. Gün kanda çıkar beta daki artışArkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız ? Farklı söylemler var nette en iyisini sizler ( yaşayanlar ) bilir
Sen de eksik olma canım, ohh bugün biraz rahatlamışsındır, enerjini atmışsındır. Şafak 24 saat mi yani o zaman yumurta toplama için. Hadi bakalım inşallah büyüsün yumurtalar. :)
Canım adaçayısı kaynatmadan iç, kaynamış suyla demle ve beklet 5 dk sonra iç. Eğer kaynatırsan toksinleri çıkar suya ve sana yararından çok zararı olur. Dikkat et :) Şimdiden afiyet olsun ayrıca bir dal 2kupa su için idealdir. Çok yoğun olmasın , insan herşeyin fazlasından korkuyor bu zamanlarda :)
Merhaba ankete katıldım ve bu benim ilk aşılamam ve daha öncede Yazdığım gibi Sıfır bilgi ve tecrübem var bU tarz forum sitelerinde De beceriksizim ama burda kendime yakın inşalar bulduğum için bu topik tercih ettim ..burda toplanan herkesin kucakları dolsun inşallah
siz aşılama yaptırdınız mi ?
Yok canım ya eminim adam ilk aşılama da baktı bu ebatları verdi sonra ikinci gün yine baktı ultrason la bu kez de bak ikiside küçülmeye başlamış içindeki suyu boşaltır sonra bölünürler dedi hatta bu gün ki kontrol de ben hocam Aşılama günü çatlama daha olmamıştı bu negatıfi görme nedeni olabilirmi dedim yok dedi küçülmeye başlamışlardı onlar en geç gece çatlarlar içine de bigün 30 milyon ikinci gün 35 milyon sperm hazır gönderilmişti dedi ?????Canim benjm cts belli olacak toplanacagi gun
Amin canim insallaharamiza hos geldin.
Canim bana biraz degil daha da garip gelmeye basladi, yumurtalar buyuyunce catlar, buyuyup sonra kuculup sonra catlamaz ki :s buradaki arkadaslar da bak illaki yorum yapacaklardir. Bi gariplik var, prof diosun, sen mi yanlis anladin acaba :s
Heralde benim anladığım kadarıylaYok canım ya eminim adam ilk aşılama da baktı bu ebatları verdi sonra ikinci gün yine baktı ultrason la bu kez de bak ikiside küçülmeye başlamış içindeki suyu boşaltır sonra bölünürler dedi hatta bu gün ki kontrol de ben hocam Aşılama günü çatlama daha olmamıştı bu negatıfi görme nedeni olabilirmi dedim yok dedi küçülmeye başlamışlardı onlar en geç gece çatlarlar içine de bigün 30 milyon ikinci gün 35 milyon sperm hazır gönderilmişti dedi ?????
Canim benjm cts belli olacak toplanacagi gun
eee çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanmayacak mı yumurtalar, senin yaptığın çatlatma iğnesi değildi o zaman bu sabahki bahsettiğin[/QUO
çatlatma değil çatlatmama iğnesi,yanlış anlaşılma oldu galiba
Yani tüp bebek Adetliyken gittiğin ilk ay başlanmıyor dimi? Biz Ocak 1de adet olunca gitsek o ay başlanmasmı iğneye tahliller cıkmazmı bi güne inşallah olmam adet ama :)Canim adetin 3.gunu igneye basladim ben o nedenle adetken git.kan tahlili istedi bide hem esimden hem benden düşüge neden olack bi sorun varsa önlemini almak icin.bu kadar.bide adetken ultrasona aliyo asilamadan kalan çatlamamis yumurta falan var mi diye.varsa tüpe gecmiyo o halde.
Tabi hamileysek 14.gğn öğreniriz değilsek öğrenemeden adet oluyos :) dua et kıs bize hamilenin Duası kabul olurmuş tüm hamileler dua etsin hadi şurda bebek diye çırpınan herkese.Hadi bakalim insallh ben 14.gun ogrendmumarim olumlu sonuclanir..
Canım ya merak edilmek ne güzel bir duygucnm naptın gelen giden yoktur inşallah işim o kadar yoğun ki inan sırf seni merak ettiğim için girdim siteye
Canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm :-( Hayırlısı inşallah demekten başka birşey gelmiyor elden ..Coook uzuldumgecmis olsun...Allah bundan sonraki gebeliklerinde bebegini kucagina almayi nasip etsin...
Canım benimm üzüldüm adına, Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin sana..kızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
Sonuç ?Canım bir çok doktor 14.gün test yap diyor. Ama bizlerden bir çok kişi dayanamayıp 10., 11., 12., 13. günde test yapıyor. Ben bu sefer inat ettim ne idrar ne kan testi yaptırmıcam adet olmayı beklicem dedim (çünkü doktorum adetini bekle demişti). Velhasıl adeti bekledim 16. gün oldu gelmedi. Bende artık dayanamayıp gittim test yaptırdım. Yani ben 16. günü bekleyenlerdenim.
Hayırlısı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinYok benimki tup bebek tedavisi ama daha basindayim.
İnşallah pozitiftirSonuç ?
Canımİnşallah pozitiftir
selam canım, bu ay es geçtim ama hala burdayım, sizleri izleyerek, kah gülüyorum kah ağlıyorum...diğer topiklerde hiç açmadı beni alışkanlık oldu burdayımmm:) benim kafama takılan bir şey var, hem sana hem de senin aracılığın ile kızlara sorayım, malum kasımda aşılama yaptırdım ama 12.gün adet oldumCanim benjm cts belli olacak toplanacagi gun
Amin canim insallaharamiza hos geldin.
Canim bana biraz degil daha da garip gelmeye basladi, yumurtalar buyuyunce catlar, buyuyup sonra kuculup sonra catlamaz ki :s buradaki arkadaslar da bak illaki yorum yapacaklardir. Bi gariplik var, prof diosun, sen mi yanlis anladin acaba :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?