Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Temam mesaj yerine ulaşmış ve dikkate alınmıştır şekerim

kızlar ya aşılamamın 10.gününe girdim ama 2 gündür adet sancılarım var. sanırım test için 12.günü bile göremiycem ben

Canim benjm cts belli olacak toplanacagi gun

Amin canim insallah aramiza hos geldin.

Canim bana biraz degil daha da garip gelmeye basladi, yumurtalar buyuyunce catlar, buyuyup sonra kuculup sonra catlamaz ki :s buradaki arkadaslar da bak illaki yorum yapacaklardir. Bi gariplik var, prof diosun, sen mi yanlis anladin acaba :s

Yok canım ya eminim adam ilk aşılama da baktı bu ebatları verdi sonra ikinci gün yine baktı ultrason la bu kez de bak ikiside küçülmeye başlamış içindeki suyu boşaltır sonra bölünürler dedi hatta bu gün ki kontrol de ben hocam Aşılama günü çatlama daha olmamıştı bu negatıfi görme nedeni olabilirmi dedim yok dedi küçülmeye başlamışlardı onlar en geç gece çatlarlar içine de bigün 30 milyon ikinci gün 35 milyon sperm hazır gönderilmişti dedi ?????

Heralde benim anladığım kadarıyla Happy Meal cim doktor hani yumurta çatlayınca yumurtalıkta boş foliküller görünüyorya, ondan bahsetmiş. Yani daha önce görünen yumurtalar küçülmüş gibi şekli bozulmuş gibi görünüyor çatladıktan sonra. İçindeki sıvı boşalıyor yani dışı kalıyor orada, onu demek istemiş sanırım.

hkom evet canım şimdi biraz daha araştırdım o küçülme başlamış falan folikül kesesi için kullanılan bir terimmiş

Yani tüp bebek Adetliyken gittiğin ilk ay başlanmıyor dimi? Biz Ocak 1de adet olunca gitsek o ay başlanmasmı iğneye tahliller cıkmazmı bi güne inşallah olmam adet ama :)

Hadi bakalim insallh ben 14.gun ogrendm umarim olumlu sonuclanir..
Tabi hamileysek 14.gğn öğreniriz değilsek öğrenemeden adet oluyos :) dua et kıs bize hamilenin Duası kabul olurmuş tüm hamileler dua etsin hadi şurda bebek diye çırpınan herkese.

cnm naptın gelen giden yoktur inşallah işim o kadar yoğun ki inan sırf seni merak ettiğim için girdim siteye
Canım ya merak edilmek ne güzel bir duygu
Sabah adet olacakmışım gibiydi bel bacak karın çok fenaydı, arada bişeyler akıyordu gidip baktım hep yok gelmedi. Aşılamanın 14. gününe girmiş bulunmaktayım.. Ayy çok heyecanlıyım leyla gibiyim. Ocağa çay koyuyorum altını yakmayı unutuyorum odadan bişey almaya gidiyorum ne alacağımı unutuyorum

Canım benimm üzüldüm adına, Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin sana..

Sonuç ?

selam canım, bu ay es geçtim ama hala burdayım, sizleri izleyerek, kah gülüyorum kah ağlıyorum...diğer topiklerde hiç açmadı beni alışkanlık oldu burdayımmm:) benim kafama takılan bir şey var, hem sana hem de senin aracılığın ile kızlara sorayım, malum kasımda aşılama yaptırdım ama 12.gün adet oldum normalde 2 gün önce adet olmam lazımdı ama hala olamadım yüzüm gözüm sivilce içinde, bu durumu yaşayan aşılaması tutmayıp, bir sonraki ay adet gecikmesi yaşayan var mı acaba? aldığımız ilaçlarmı bunun sebebi?hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, dualarım her zaman sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…