- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.761
Yok canım ya eminim adam ilk aşılama da baktı bu ebatları verdi sonra ikinci gün yine baktı ultrason la bu kez de bak ikiside küçülmeye başlamış içindeki suyu boşaltır sonra bölünürler dedi hatta bu gün ki kontrol de ben hocam Aşılama günü çatlama daha olmamıştı bu negatıfi görme nedeni olabilirmi dedim yok dedi küçülmeye başlamışlardı onlar en geç gece çatlarlar içine de bigün 30 milyon ikinci gün 35 milyon sperm hazır gönderilmişti dedi ?????
Heralde benim anladığım kadarıylaHappy Meal cim doktor hani yumurta çatlayınca yumurtalıkta boş foliküller görünüyorya, ondan bahsetmiş. Yani daha önce görünen yumurtalar küçülmüş gibi şekli bozulmuş gibi görünüyor çatladıktan sonra. İçindeki sıvı boşalıyor yani dışı kalıyor orada, onu demek istemiş sanırım.
eee çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanmayacak mı yumurtalar, senin yaptığın çatlatma iğnesi değildi o zaman bu sabahki bahsettiğin
selam canım, bu ay es geçtim ama hala burdayım, sizleri izleyerek, kah gülüyorum kah ağlıyorum...diğer topiklerde hiç açmadı beni alışkanlık oldu burdayımmm:) benim kafama takılan bir şey var, hem sana hem de senin aracılığın ile kızlara sorayım, malum kasımda aşılama yaptırdım ama 12.gün adet oldumnormalde 2 gün önce adet olmam lazımdı ama hala olamadım yüzüm gözüm sivilce içinde, bu durumu yaşayan aşılaması tutmayıp, bir sonraki ay adet gecikmesi yaşayan var mı acaba? aldığımız ilaçlarmı bunun sebebi?hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, dualarım her zaman sizinle...
Sonuç ?
ümidini kaybetme canım hamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibi belki bebiştendir 10.gün yani beklenen adetten 4 gün önce bence sancı cekme adetten değildirkızlar ya aşılamamın 10.gününe girdim ama 2 gündür adet sancılarım var. sanırım test için 12.günü bile göremiycem ben
Canım sıkma canını, bu iğnelerinsanı mahvediyor sinir sistemim alt üst oldu benimdehkom inşallah canım ama bu stresle bu huzursuzlukla inşallah büyürler.
ayy cnm biz burda hepimiz bir aile gibi olduk birlikte sevinip birlikte üzülüyozzCanım ya merak edilmek ne güzel bir duygu
Sabah adet olacakmışım gibiydi bel bacak karın çok fenaydı, arada bişeyler akıyordu gidip baktım hep yok gelmedi. Aşılamanın 14. gününe girmiş bulunmaktayım.. Ayy çok heyecanlıyım leyla gibiyim. Ocağa çay koyuyorum altını yakmayı unutuyorum odadan bişey almaya gidiyorum ne alacağımı unutuyorum
Canım sıkma canını, bu iğnelerinsanı mahvediyor sinir sistemim alt üst oldu benimdeeşin de sınav sıkıntısında, ikinizde gerginsiniz, üzerinde durmayın, şu sınav hayırlısı ile geçseydi bi sende rahatlasaydın, otur bugün eşine bir mektup yaz, kavga etmek istemediğini, bu yüzden mektup yazıp duygularını açmak istediğini anlat ona! Aşk her zaman galip gelir öpüyorum seni! Bu arada regl gecikmesi ve sivilcelerimden başka belirtim yok, hamile olmak benim için mucize olurdu:)
canım günaydn kafamızı şişirmedin bilakis zevkle okudum ve demekki her evde sorunlar aynı diye kendimi teselli ettim emin ol bu tartışma her evde var anneleri dokunulmazdır eşlerimizin ama kafama takıldı benim eşimde kpss ye hazırlandı girdi çıktı dersaneye falan gitti ercihler bitti bu sene tekrar kpss varmı ben şuan için yok diye biliyorm benm eşim ama 4 yıllık yüksek lisans mezunu tekrar hazırlanıcaktı ama şuan için sınav belli değil belkide bu sene olmayacak diye biliyorm . .bak bende allah izin verirse adet olmam inşallah ama adet olursamda tüp bebeğe geçmeyi istiyorm benmde tek güvencem annemler eşimin ailesinden zaten bir beklentim olmz bizden istemsinlerde vermesinler razıyım zaten verende oolmaz .ben adet olursam tüp bebek merkezine ön görüşmeye gidicem ama eşim babası fıtık ameliyatı olucak diye ailesinin yanıan gitti yaklaşık 800km gidiş 800km geliş buda bize zaten en az 1000tl benzine mal olur daha fazla tutmazsa her neyse ben herseyı hesap edıyorm kısıyorm kendıme bişi almıyorm sırf bebek sahıbı olmak için bu ay iğneye sukdar para verdik aman sundan kısayım bundan kısayım diyorm eşimin umrunda değil ayrıca benm eşim şuan işsiz kpss ye hazırlanmak için dersaneye gitmek için istifa etti tek maaşız oda ben çalısıyorm ben kendı kazandıgımı dahi harcayamyorm babasının yanına gitmsine canım sıkılmıyo en doğal hakkı gıdıcek tabi ama bunlar 6 kardeş ve aralarında tek işsiz benm eşim dierleri hiç biri daha yakın mesafeden dahi gitmedi bizimkinden baska sallayan yok bende bunu sorun yapıyrm ayrıca BENIM tek sorunum şu bebeğin olmayınca eşinin ailesini yanında kıymetin olmuyo ben cok saygılıyımdır her hizmeti hürmeti ederim ve herseyden çekinirim yanlıs anlasılır dıye herseye dıkkat ederm ama cocugu olan eltım cok rahatdır kaynanam kayın babama herkese bagırır cagırır agzı dolu dolu kendını korur cocugu oldugundan kımse ona bırtek kötu laf veremez cunku verırlerse iş kötüye gider ayrılırlarsa yuva yıkılır ama bızım oyle değil çor yok çocuk yok bişi oldumu eşim atlar aile için bi sorn var dıyelım hemen atlar corum yok cocugum yok gıder agznı burnunu kırarım falanın der yanı sorumlu hıssetmıyo kendını hıc bırseye hepımızın sorunları farklı farklı BEN TÜP bbek mı YAPSAM EBEK SAHIBI NASIL OLURUM DERDINDEYIM EŞİM BABASININ fıtık amelıyatının derdınefıtık amelıyatıda rısklı degılmıs yanı ondan dıyorm ben eşimle ayrı olucam yılabsında mesela sırf bu yüzden belkı bebegım var hamıleym sevıncımı paylasıcakt belkı hemıle degılım üzüntümü paylasıcaktm ama bunu aılesı anlamaz ısteKizlar hepinize kocaman gunaydin, keyifsiz olmasina olanak tanimamaya calistigim bi gunden size yaziyorum.
Dun esimle tartistik. Uste cikmasi beni delirtiyor. Kisaca bahsedeyim. Dun beyfendi her zamanki gibi 23.00te eve geldi. Yemek hazirladim, tvde filinta var takildi kaldi. Sofraya cagiriyorum elinibyikaamaya gidemio kitlendi diziye. Neyse yikadi oturdu yedi gozunu ayirmadan, arada laf atiyorum dur bitcek simdi reklama girer diyo derken yemegi bitti o masada tv ye devam ederken ben onunden sofrayi topladim sildim gectim koltuga o hala gozunu ayirmio derken dizi bitti. Kalkti elini yikadi yanima geldi. Biraz konustuk. Sonra benim ne zamandir aklimda olan bi sey vardi onu onunla paylastim. Kizlar biliyorsunuz benim tek tupum tikali ve yum tembelligim var. dr tup bebege mecbur degilsin seninde illa bevegin olur ama ne zaman olur vilinmez dedi. 2 yildir korunmadik evlilik de 5 yila yaklasti ve biz cok istiyoruz diye babam masrafi alacagi isteri tazminatla karsilayacagini soyledi ve bu yola girdik. Kaynanam kesinlikle destek olamayiz durumumuz yok dedi ama deli gibi eve buyuk esya alisverisi yapiyor bilenler bilir.
Beyse dun esime dedimki dikkat editorum da, (annesiyle annem ayda bur belki tel konusurlar ikisi de birbirinden pek hoslanmio ama iste dunurler ayagina idare ediyorlar). Dedimki bizimkiler telde konustuklarinda hic benim tup bebek yaptigimdan soz etmiyorlar dedim. Sanki mevzu onlari ilgilendiren bisey degilmis gibi yok sayiyorlar baska seyler konusuyorlar nie bole yapiolarki dedim. Ne benimki ne seninki sanki bu surec yokmus gibi davranio dedim.
Acti agzini yumdu gozunu. Anneme satasmak icin bahane mi ariyorsun. Sen annemi elestiremezsin. Hakli olsa da elestiremezsin haksiz olsa da elestiremezsin. O benim annem. Canin sikilinca anneme bagliosun konuyu. Senin benim annemle ne derdin var. nasi bagirio ana. Defimki ya canim senin annen demedim anneler dedim benimkide konusmuo filan yok duymuo bile bagirmaktan.
Bak dedim benim en rahat gecmesi gereken gunlerum beni germe, beni muysuz eden biseeyi seninle paylasiyorum guzelce konus benjmle. Yok ya dedi bu donemi bahane efip anneme saramazsin sen kafayi dedi. Soklardayim ama annesine saran yok. Neyse bu dixiyi ixledi bende kalktim bi yigin utum vardi onlari biturdim gece tarisini gecti saat.geldi yanima, hala uzatio sen napmaya calisiosun filan die, bakdedim tartismadan ruhsal olarak etkilenmemek icin kendime mesgale buldum kactim utu yapiyorum rica ederim uztma. Sana kirilmak kusmek sirtimi donup yatmak istemiyoum hadi uzatmayalim dedim. Yok efendim bak yine duygusal davraniomusum cikmaliymisim bu moddan. O gelecegimiz icin kpss ve yds hazirlaniomus ben bole yapinca calismasina engel oluomusum. Bole olacaksa sinav olana dek ben annemde kalsam o annesinde kalsa daha iyiymis, ben 2 gun iyi 5gun duygusalmisim. Bak dedim benim canimi sikma git ne isin varsa yap kafami dagitiuorum git basimdan dedim parmagimla odanin disini usaret ederek. Bana dioki kirarim parmagini. Bu hareketten dolayi kiracaksan bunu soyleyebiliosan ben sana daha ne diim dedim basladim aglamay, utu filan biraktim. O da gitti dus aldi filan.
Dr gun asiri iliski olsun esinin spermleri yenilensin demisti. Adetimsali bitti hastayim die olmamisti dun olacakti iste yine olmadi. Dustan cikti utu yaptigim odaya havliyu asmaya geldi sighatler olsun dedim yumusadi ortalik. Ama yani yumusadi derken normale donmedi, ikimizde evde kaslar catik geziyoruz ghnaydin keskin hayirli isler keakin dun gece iyi geceler keskin. Gitti bakalim ise. Aramicam bugun yazmicam da bisey. Zaten hastayim bi de bu igneler iie ayarim kacti zaten bi de beyfendinin bana dedigi lafa bak anneme gidicekmisim de sinava kadar o da annesine gidicekmis bu ne ya. Ay kizlar sabah sabah kafanizi sisirdim yine kusura bakmayin. Seytan dio bu bole dusunen bi adam sen bebek dusunmemekisin birak ugnelerini yapma akli basina gelsin ama olan tedavime okur ona yine bisey olmaz yine uate cikar yapmadin da bilmem ne diye.
Ama bundan boyle bu tup bebek tedavisinin hep zor yanindan gozune gozune sokucam. Aciyo mu der yok canim anlamadim bile derim acisa da. Guclu kadin olucamya, bundan boyle acimasada oy ah ih diye gezicem evde. Ya ben tup tedavisi goruyorim boru mu dicem yeri geline. Of cok konustum.
Hakkinizi helal edin.
Bu arada su cetrotide catlamasin die igneden kullanan yada baska catlamasin diye igne kullanaarda cok akinti oldu mu? Bana cok akini yapti bu igne hep islak geziyorum. Hastta uzun sure wc ye gitmeSem gittigimde beyaz parca aeklinde akinti dusuyor. Normal mi? Bu akinti neyin nesi bilen var mi?
bitanem ne güzel söylemişsin tşk ederim. ama ben ona mektup filan yazmam. bir iki kez huzursuzluk arkası bi çok kez de içimden geldiği için küçük kağıtlara sarılmışlığım var. okur mutlu olur. sarılır bana. sonra al bunu sakla ben kaybederim der o kadar. ertesi gun unutulur. o yuzden yazmayacağım. sabahki iğnemi vururken (bu yeni başladığım iğne) yuzum ekşimiş ordan anlamış canımın yandığını. acıttı bu sefer galiba dedi. dönüp baktım sadece yuzunden belli acıtmış dedi. bu biraz fena dedim geçtim. az önce mesaj atmış iğne yerlerin hala acıyormu seni merak ettim yazmış. bende bu diğeri gibi değilmiş sıkıntılı yazcım. Allah sabır versin demiş. ben de amin dedim bitti yazışma. böle işte.
ya canım senin gebeliğin neden olmasın. elbetteki olabilir. burda hiç belirti yaşamadan, hatta adet sancısı çekip hamile arkadaşlarımız var. hadi inşallah :)
yav keşke ismini öğreneydim
ümidini kaybetme canım hamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibi belki bebiştendir 10.gün yani beklenen adetten 4 gün önce bence sancı cekme adetten değildir
hkom inşallah canım ama bu stresle bu huzursuzlukla inşallah büyürler.
koptm sana ya alemsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?