- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.721
demek nasibi bu kadarmış, Allah yardımcın olsun ,sana tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinkızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
KIZLAR 158, 3 BHGC sonucum. Ay bi tuhaf oldum yaaa. Değerim normal mi? Bugün 16. günüm...
Coook uzuldumkızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
Kızlarrrrr bugün dr kontarolü vardı kist duvar kalınlığı falan yoktu 2. Aşılama startı verildi femara denen ilacı 5 gün kullanicam haftaya cuma Yumoş kontrolü var ve ovitrrelle ile çatlatıp Aşılama gününü belirliycez Dr arkadaşlar iğne kullanıyorlar yumoş için dedim gerek yok bu ilaç sana yetiyor dedi geçen ayda bu ilaçla 2 Yumoş vardı 27 ve 30 mm ama ben yetinmeyip Dr çıkışıHappy Meal canım senin tavsiyelerinle ada çayı ve incir aldım 2 çeşit var dedi aktar biri yaprak biri başak şeklinde başak olanı öneririm dedi suan ocakta kaynıyor günde 3 fincan dimi canım şeker kalsam sorun olurmu acep recep kür onerini de alalım
kızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
Ouuff ouffkızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
Canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz İNŞALLAH.kızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
kızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
Çok üzüldüm canım,nefen böyle olduki,bişeyi stresmi yaptın,ağır işmi gördün.bilirim olduktan sonra kaybetmenin ne demek olduğunu.dilerim en kısa zamanda yine bu mutlu haberi alırsın.kızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
saol bitanem ya iyiki varsın bana moral oluyorsun. bugun daha iyiyim daha fazla vakit geçirdim bilgisayarda. listemizi güncelledim. temizlik bile yaptım yani :) ama şimdi biraz gidip uzanıcam. bugun 2 incir yedim 2 fincan adacayı içtim. sabah da catlamama iğnesini yaptım. o ne melem bişeymiş yaişte böyle kuzum :) desteğin üstümden hiç eksik olmasın :)
Kızlarrrrr bugün dr kontarolü vardı kist duvar kalınlığı falan yoktu 2. Aşılama startı verildi femara denen ilacı 5 gün kullanicam haftaya cuma Yumoş kontrolü var ve ovitrrelle ile çatlatıp Aşılama gününü belirliycez Dr arkadaşlar iğne kullanıyorlar yumoş için dedim gerek yok bu ilaç sana yetiyor dedi geçen ayda bu ilaçla 2 Yumoş vardı 27 ve 30 mm ama ben yetinmeyip Dr çıkışıHappy Meal canım senin tavsiyelerinle ada çayı ve incir aldım 2 çeşit var dedi aktar biri yaprak biri başak şeklinde başak olanı öneririm dedi suan ocakta kaynıyor günde 3 fincan dimi canım şeker kalsam sorun olurmu acep recep kür onerini de alalım
14 gün sonra diyor doktorlarımız, ama 12.gün falan çıkabiliyor yaşayanlar yazacaktır sana :)Arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız ? Farklı söylemler var nette en iyisini sizler ( yaşayanlar ) bilir
Teşekkürler ..14 gün sonra diyor doktorlarımız, ama 12.gün falan çıkabiliyor yaşayanlar yazacaktır sana :)
14 gün sonra diyor doktorlarımız, ama 12.gün falan çıkabiliyor yaşayanlar yazacaktır sana :)
Merhaba ankete katıldım ve bu benim ilk aşılamam ve daha öncede Yazdığım gibi Sıfır bilgi ve tecrübem var bU tarz forum sitelerinde De beceriksizim ama burda kendime yakın inşalar bulduğum için bu topik tercih ettim ..burda toplanan herkesin kucakları dolsun inşallah
siz aşılama yaptırdınız mi ?Insallah canim aramiza hosgeldin:)
Bitanem iyi yapmissin alip. Ben bugun itibariyle gunde 3 adet kuru incir yemege basladim, adacayi aktardan alinan basak seklinde olani olacak evet ben kaynaiylum fincana koyup ustune sicak su dokuyorum, sallama cay gibi yani. 5dk sonra zaten altinsarisi rengi cikiveriyor. Bi de canim eczanedeen inofolic tavsiye ederim hem folik asit hem de yumurta buyutucu bi suda eritme ilac. Bana dr um vermisti. Bu arada canim yumurtalarim 27-30mm demissin ama 23mm yi gectiginde o yumurta dollenmiyor diye biliyorum ben yani 18-22mm arasinda catlatma yapiliyor. Sana o boyda mi yapildi? Bi arastir drunla konus istersen cok icime sinmedi benim durum.
Happy Meal
Yaaaa. .. gerçekten mi benim Dr 2 günde baktı ultrason ile 1. Aşılama günü biri 27 diğeri 30 mm 2. Aşılama günü 30 olan 23 lere 27 olanda 18 mm lere düşmüştü Dr bak küçülmeye başlayıp yuvarlaklıklarü bozulmaya başlamış çatlarlar bu gece yada yarına kadar dedi gözden kaçırmayın imkansız yani bile bile mi yaptı acaba bide Prof bu ????
Arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız ? Farklı söylemler var nette en iyisini sizler ( yaşayanlar ) bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?