Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
demek nasibi bu kadarmış, Allah yardımcın olsun ,sana tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

Coook uzuldum gecmis olsun...Allah bundan sonraki gebeliklerinde bebegini kucagina almayi nasip etsin...

Bitanem iyi yapmissin alip. Ben bugun itibariyle gunde 3 adet kuru incir yemege basladim, adacayi aktardan alinan basak seklinde olani olacak evet ben kaynaiylum fincana koyup ustune sicak su dokuyorum, sallama cay gibi yani. 5dk sonra zaten altinsarisi rengi cikiveriyor. Bi de canim eczanedeen inofolic tavsiye ederim hem folik asit hem de yumurta buyutucu bi suda eritme ilac. Bana dr um vermisti. Bu arada canim yumurtalarim 27-30mm demissin ama 23mm yi gectiginde o yumurta dollenmiyor diye biliyorum ben yani 18-22mm arasinda catlatma yapiliyor. Sana o boyda mi yapildi? Bi arastir drunla konus istersen cok icime sinmedi benim durum.

Canim Rabb'im yarimcin olsun, cok zor Rabb'im sabirlar versin. Guclu ol. Esinle siki siki sarilin birbirinize Rabb'im hayirlisiyla tez zamanda size saglikla bir evlat kucaklamayi nasip etsin.

Ouuff ouff cok uzuldum hakkinda hayirlisi olsun. Umarim hersey bundan sonra guzel olur senin icin ve en yakin zamanda hamis haberinide yine yazarsin.

Kızlar Slm ben yeniyim ve her konuda (0)Tecrübe 19 Aralık'ta Aşılama yaptırdım ,kafam Karışık yardımınıza ihtiyacım var ve Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz İNŞALLAH.

Arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız ? Farklı söylemler var nette en iyisini sizler ( yaşayanlar ) bilir

Ciddimisin yaaaa neden????

Çok üzüldüm canım,nefen böyle olduki,bişeyi stresmi yaptın,ağır işmi gördün.bilirim olduktan sonra kaybetmenin ne demek olduğunu.dilerim en kısa zamanda yine bu mutlu haberi alırsın.

Sen de eksik olma canım, ohh bugün biraz rahatlamışsındır, enerjini atmışsındır. Şafak 24 saat mi yani o zaman yumurta toplama için. Hadi bakalım inşallah büyüsün yumurtalar. :)

Canım adaçayısı kaynatmadan iç, kaynamış suyla demle ve beklet 5 dk sonra iç. Eğer kaynatırsan toksinleri çıkar suya ve sana yararından çok zararı olur. Dikkat et :) Şimdiden afiyet olsun ayrıca bir dal 2kupa su için idealdir. Çok yoğun olmasın , insan herşeyin fazlasından korkuyor bu zamanlarda :)

Merhaba ankete katıldım ve bu benim ilk aşılamam ve daha öncede Yazdığım gibi Sıfır bilgi ve tecrübem var bU tarz forum sitelerinde De beceriksizim ama burda kendime yakın inşalar bulduğum için bu topik tercih ettim ..burda toplanan herkesin kucakları dolsun inşallah

Insallah canim aramiza hosgeldin:)

Arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız ? Farklı söylemler var nette en iyisini sizler ( yaşayanlar ) bilir

Canım bir çok doktor 14.gün test yap diyor. Ama bizlerden bir çok kişi dayanamayıp 10., 11., 12., 13. günde test yapıyor. Ben bu sefer inat ettim ne idrar ne kan testi yaptırmıcam adet olmayı beklicem dedim (çünkü doktorum adetini bekle demişti). Velhasıl adeti bekledim 16. gün oldu gelmedi. Bende artık dayanamayıp gittim test yaptırdım. Yani ben 16. günü bekleyenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…