- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.701
incirleri yemiyorsun zaten yiyemiyorsun bayağı bayıyor, içine ceviz koyup evdekilere yedirebilirsin
incirleri yemiyorsun zaten yiyemiyorsun bayağı bayıyor, içine ceviz koyup evdekilere yedirebilirsin
Canım çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah. Bu 2. aşılamamdı. Açıkcası sıkıntı bende olduğu için aşılamanın bize pek etki edeceğini düşünmüyordum. Sağ tüpüm tıkalı ve yumurtalama sıkıntım var. Yumurtalarım Çok geç olgunlaşıyordu. Yaşım 32 bu arada. Aşılama günü evde dinlendim. İlk 5 gün kasık ağrılarım ve gögüs ağrılarım oldu ve bir anda bütün ağrılarım bitti. Ve bende bundan çok şüphelenmiştim. Aşılamadan birgün sonra ilişki önerdi doktorum. Ve ertesi günde ilişki yaşamamızı istedi. Biz sadece o iki gün yaptık sonra bıraktık. Crinone jel ve folik asit kullandım. Başka hiç bir şey olmadı arkadaşlar. Yediğim içtiğim pek özen göstermedim. Hatta sigara bile kullanıyorum (umarım bırakabilirim)(
Canım bebeğin hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .
Bu aşılamadan sonra kaybolan belirtilerin sonra ne zaman tekrar ortaya çıktı?
Kızlar benim gibi aşılama günü ovaleasyon testi uygulayan oldumu? Ben merak ettigimden yaptim .iki çizgi vardı ama çokta kıpkırmızı değildi.acama çatlama iğnesinin etkisimiydi yoksa gerçekten yumurtam catlamismiydi.
canım kendime gibi sevindim inan nasıl mutlu oldum anlatamam hadi gözün aydın. 3ünü birden mi transfer edicekler acaba? bi de canım ben dun dr a gittim küçüklü buyuklu bikaç yumurta var dedi ama küçükleri de topluyorlar mı? hadi diyelim topluyorlar onlar dışarda döllendikten sonra buyumeye devam edebiliyor mu döllendikten sonra? çunku bana küçük olanlar direk kullanılmayacak gibi geliyordu da. bilgilendirirsen çok sevinirim tatlım. :)
canımm tebrikk ederimmm Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhDualarım sizlerle... İnanın, umudunuzu kaybetmeyin canlarım.
cnm naptın gelen giden yoktur inşallah işim o kadar yoğun ki inan sırf seni merak ettiğim için girdim siteyeIyiki kan vermeye gitmedim. Adet geliyor galiba karnim ve bacaklarim cok agriyor suan, giderek de artiyor
canımm tebrikk ederimmm Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
darısı bizim başımıza
Ben çatlatma iğnesini cumartesi vurdum ve ertesi gün yani pazar günü ovulasyon testi yaptım. o gün iki çizgide eşitti. Sonra aşılamam pazartesi oldu. öğlen saatlerinde. ben akşama doğru ovulasyon testi yaptım. ikinci çizgi silikleşti. Olmadı diye korkmuştum. ama meğersem iki çizgiyi aynı koyulukta gördüğüm günün ertesi günü zaten yumurtlama zamanımmış. Aynı benim gibi olmuş seninde. Korkma Allah inşallah sanada nasip eder canım.
Kızlar benim gibi aşılama günü ovaleasyon testi uygulayan oldumu? Ben merak ettigimden yaptim .iki çizgi vardı ama çokta kıpkırmızı değildi.acama çatlama iğnesinin etkisimiydi yoksa gerçekten yumurtam catlamismiydi.
Canım senin daha erken, yumurta toplamaya kadar vaktin var daha. Yani o küçükler o zamana kadar büyüyebilirler.Ama toplama günü geldiğinde büyüyenlerin hepsini topluyorlar. Ama 18mm ve üzerinde olanları kullanıyorlar sanırım. Zaten daha küçük olanların gelişimi tamamlanmadığı için onlar döllenmeyecektir. Ama döllenenlerin hepsinin gelişimi aynı olmayabiliyor, kimisi sonradan gelişiyor kimisi baştan beri gelişiyor.Önemli olan döllenecek büyüklükte yumurtaların olsun toplama günü. Ama sen lütfen kafana takma, ben sana hep diyorum senin yeterli yumurtan olacak inşallah :) içini ferah tut
Aaaa canım inan çok üzüldüm nie böyle oldu değerlerin çok güzeldi ne diyo Drkızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
ben 21 gün 15 inciri kaynayayan suya atıp 20 dk kaynatıp içtim 2-3 incirde yedim sonra 7 gün ara verdim tekrar 21 gün yaptım toplamda 42 gün uyguladım adetin 3 gününde klomen başladım 5 gün kullandım birde 8 ci gün 1 cetrotide 0.25, 1 merionel 75 1 ovitrelle yaptım 17 aralık yumurta toplandı 19 aralık transfer edildihayırlısı olsun canım. benim de bu ay 3 yumurtam vardı ilaçlarla diğerleri de büyüdü 5 oldu. incir kürü yapamadım ama her gün kuru incir yedim. 5 tane yiyodum doktor kilo alırsın 1 adet yeter dedi. ben de ona bağlıyorum
Çok geçmiş olsun.. Ben bu ay hsg çekildim. Bu ay da bebiş olmazsa, önümüzdeki ay aşılamayı düşünücez de, forumları gezerken gördüm.. Allah sabır versin.. Hakkınızda hayırlısı. Allah sağlık versin, yine olur inşallah.. Sağlıklı bebekler, sağlıklı hamilelikler nasip etsin Rabbim..kızlar çok kötüyüm hamileliğim maalesef 5.haftasında düşükle sonuçlandı yarın kürtaj olucam parçalaar temzilenicek oysa ne kadar mutluyduk ilk aşılama tuttu dşye 15 aydan sonra hamile kalmıştım hakkımızda böylesi hayırlısıymış napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?