- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.601
geçmiş olsun aman ha bol bol c vitamini al,sıcak bitki çayları iç,bal+tarçın+zencefil+limonsuyu karışımı boğaza çok iyi geliyor,dr tavsiyesi olmadan sakın ilaç içme Allah bir an önce şifa versin sağlıkla tedavine devam et.senin tedavinin kaçıncı günüydü,yumurtalar için ben çörekotu bal da kullanmıştım.
[
gebelik oluşursa döllenmeden sonra yerleşme 7-10 gün arası oluyor.bu günlerde lekelenme,sancı ,göğüs ağrısı iyiyealamet olabilir inşallah öyledir şöyle ardı ardına nazar boncuklarını listeye koyduralım kızlar
Canim tsk ederim. Benim adetimin 7. Tedavimin 6. Gunuydu bugun. Bal corek otu nasil yapiliyor aydinlatsan da hemen yapsam
Tamam canım gerek yok tekrar yazmana, okudum :) Ama çok üzüldüm geçmiş olsun. Bu arada biz eşim için almıştık aslında ama eczanelerde satılan şu harnup pekmezi mi ne öyle birşey sabahları bir tatlı kaşığı bende içiyorum o gün bu gündür hiç hastalanmadım. Ben her hafta hastalığı yenileyen biri olarak bir daha alacağım bitince. Tavsiye ediyorum hem de şiddetle :) Çooook geçmiş olsun öpüyorum çok :) İyice dinlen, evde olmanın avantajını yaşa şu ara tamam mı? Sonra çok heyecanlı günler geliyor az kaldı :)
Ay bitanem insallah ya. Saolsun annem simdi gitti yanimdan, esim malum 11de gelio. Yemekleri yapmis getirmis. Harnup pekmezi evde var, esim hrr sabah iciyor bi kasik. Dur ben de iceyim bari bugun.