- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.601
geçmiş olsun aman ha bol bol c vitamini al,sıcak bitki çayları iç,bal+tarçın+zencefil+limonsuyu karışımı boğaza çok iyi geliyor,dr tavsiyesi olmadan sakın ilaç içme Allah bir an önce şifa versin sağlıkla tedavine devam et.senin tedavinin kaçıncı günüydü,yumurtalar için ben çörekotu bal da kullanmıştım.
[
gebelik oluşursa döllenmeden sonra yerleşme 7-10 gün arası oluyor.bu günlerde lekelenme,sancı ,göğüs ağrısı iyiyealamet olabilir inşallah öyledir şöyle ardı ardına nazar boncuklarını listeye koyduralım kızlar
Tamam canım gerek yok tekrar yazmana, okudum :) Ama çok üzüldüm geçmiş olsun. Bu arada biz eşim için almıştık aslında ama eczanelerde satılan şu harnup pekmezi mi ne öyle birşey sabahları bir tatlı kaşığı bende içiyorum o gün bu gündür hiç hastalanmadım. Ben her hafta hastalığı yenileyen biri olarak bir daha alacağım bitince. Tavsiye ediyorum hem de şiddetle :) Çooook geçmiş olsun öpüyorum çok :) İyice dinlen, evde olmanın avantajını yaşa şu ara tamam mı? Sonra çok heyecanlı günler geliyor az kaldı :)
Ben puregon 900 kullanmıştım, 675 demişti eczacı ama %15 iskonto yaptı. Ancak onun dışında yapacak birşey yok dedi, Yani o depodan kendimiz idip alabiliyor muyuz, nasıl oluyor, sizin tanıdık mı var?Kızlar ben eczacılar odası deposundan alıyorm puregon 600normalde 400küsür ben Bikaç ay önce 250den bu ayda 275den aldm araştırın mutlaka
Canim tsk ederim. Benim adetimin 7. Tedavimin 6. Gunuydu bugun. Bal corek otu nasil yapiliyor aydinlatsan da hemen yapsam
ben küçük bir kaseden daha az bala 1-1,5 yemek kaşığı evde dövülmüş/çekilmiş çörekotu(dışarıdan hazır alma dövüldükten sonra bir takım aromaları havaya karışıyor,kendin döv benim biraz iri oldu çiğnedim) ve 1-1,5 yemek kaşığı tarçını karıştırdım.sabah akşam 2 tatlı kaşığı yedim .kasenin ağzı hep kapalı olsun
canm ben eczacı aracılığıyla alıyorm eczaneme söylüyorum getiriyo o getiriyorsa hepsi o fiyata getirebilir ben hiç 900lük almadım fiyatını bilmiyorm ama yarın sorabilirim hatta yardımcı olabilirim yakınsak ben adanadayım bu ayda 600lük puregon un 2.kutusundan bir deda kullandım gerisi duruyo acaba dier aya kullanabilirmiyimBen puregon 900 kullanmıştım, 675 demişti eczacı ama %15 iskonto yaptı. Ancak onun dışında yapacak birşey yok dedi, Yani o depodan kendimiz idip alabiliyor muyuz, nasıl oluyor, sizin tanıdık mı var?
hey maşallahhhh.
tebrik ederim canım
darısı bizlere inşallahhh
hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah.bide bişey sorcam canım. bu kasık ağrılarının yanında, kasıklarında adet olcak gibi sızlamalarda hissettin mi??
cnmm tebrikk ederimm darısııı başımızaa inşalllah
bize belirtileriniz yzarmısın ilk aşılamandı dimi? ilk günden itibaren neler hissettin cnm hiç belirti oldumu?
Sen Ozaman benden daha kıdemlisin suan ben 17sinde yaptırdm aşılamamı sen benden önce alıcaksn hayırlı haberlerini :) belirtilerin oldukça yazarsan aydınlatırsan sevinirimevet canım aşılama gününü saymadan 9. günüme girdim bu akşam.
ben içtim çünkü çok tatlıTamam canim ilk iyi hissettigim anda kalkio hemen yapicam cok sukur hepsi var evde. Ustune su iciyor muyum?
Kaç Yumurtayla aşılama yaptırdınız acaba ve ilk aşılamaydı dimi ve yaşınız sakıncası yoksa YAŞ Faktörü önemlimi araştırıyorum da ben 33yaşındayımda:)Arkadaşlar, Hepinize tekrar merhaba...
Dün gece üye oldum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.. Evet sabah da belirttiğim gibi bugun sonucumu aldım BETA HCG 728 çıktı. Doktorumuda aradım çok güzel dedi ve haftaya salı çarşamba gel dedi. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar kimi siteler de, paylaşım alanlarında gebelik öncesi belirti yoktur gibi şeylerden bahsediliyor kesinlikle katılmıyorum. Zira ben yaklaşık son 8-9 gündür aşırı belirtiler gördüm bunları benden fikir isteyen arkadaşlar için sıralayacak olursam..
İlk bir kaç gün çok birşey anlamadan geçti, ancak 10 gün öncesinde yani aşılamamın 7. - 8. günlerinde hafif kasık ağrısı ama aşırı uyku eğilimi başladı. Yani aksam bazen 8 bucuk 9 gibi koltukta uyuya kalmaya başladım. Normalde 12 de yatan ben.. bu aralar saat 10 u bile göremez oldum bazen... Sonra artan kasık ağrılarım başladı, göğüslerde hassasiyet hiç olmadı bu sürede ( bugun başladı :) ) Gazım çok oluyordu sürekli sıkışma yapıyordu karnımda ve wc gitme alışkanlığım çok arttı geceleri bile sürekli kalkıp wc gidiyordum. Derken 11. günüm civarı artik belim ağrıyordu. Hayatta bel ağrısı nedir bilmeyen ben inanılmaz kasık ve bel ağrısı çekerken geçen perşembe resmen bel tutukluğu oldu hareket dahi edemiyorudm ağrıdan.. Neyse cok uzatmayayaım 19 cuma günü regl sancım başladı 1-2 damla koyu kahve akıntı gelince adetim başladı dedim. Ancak ardından ne bir kırmızı leke nede kanamam hiç birşey gelmedi. Cumartesi ve Pazar aşırı kasık ve bel ağrılarımla devam etti ve pazartesi sabah doktorumla telefonda gorustukten sonra test yapmaya karar verdik. Bugun test sonucunu sabah aldım ve 728 çıktı doktoruma söyledim ve tebrikler hamilesin dedi.. Şuanda inanılmaz ve dayanılmaz kasık ağrılarım devam ediyor wc gidip geldikçe kasılma ve çekmelerim oluyor çok ama çok aşırı ağrılar artık allahım dayanma gucu verecek. Sürekli uyku halindeyim gözlerimi açamıyorum. Halsizlik had safhada.. Herşey yolunda gidiyor diye düşünüyorum umarımda öyledir. Haftaya salı günü doktoruma gideceğim...
Sorularınızı seve seve yanıtlarım arkadaşlar, tabi uykudan fırsat buldukça :) Dilerim güzel allahım hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip ederim..
Kaç Yumurtayla aşılama yaptırdınız acaba ve ilk aşılamaydı dimi ve yaşınız sakıncası yoksa YAŞ Faktörü önemlimi araştırıyorum da ben 33yaşındayımda:)
Merhaba canım ben de sebepsiz infertiliteye inanmıyorum. Bana da aynı teşhis koyuldu. Bir sebep bulamıyorlar ama bence bir sorun vardır.. Her ay gelişen yumurta varsa çatlıyorsa rahim yeterli kalınlıktaysa adet düzenliyse 100 milyonun üstünde sperm varsa ve bunun yuzde 60ı ileri hareketliyse hatta hareketsiz sperm yoksa tutmaması için sebep ne?biraz karışık aslında. İlk iki aşılamam emin ellerde olmadı. Doktorum aşılama yapalım dedi bende dinledim sonuçta en iyisini o bilir diye düşünerek hareket ettim. her ne kadar araştırsam ve aşılama öncesi rahim filmi çektirmenin varsa yapışıklık açılması ve tüpün tıkalı olmadığından emin olunması açısından önemli olduğunu bilsemde doktor rahim filmine gerek yok dedi ve bende ok dedim.Sonra başka bi doktora gitmeye karar verdim geçte olsa ve o bana hemen rahim filmi dedi ve çektirdik tıkanıklık yok ama film çekerken baya zorlandık dedi doktor sonra beni 3 ay kendi halime bıraktı. 3 ay sonra hastaneye yeni bir uzman geldi infertilite konusunda. Onuda ziyaret edeyim dedim ve bana yığınla test yaptı tekrar. ilk iki aşılama klomenle olmuştu bu defa iğneli aşılamayı denemek istiyorum dedi yeni doktorum. Aşılama yaptı ve aşılama sırasında rahim ağzımın çok dar olduğunu bu sebeple şansımın normal yolla gebe kalmaya müsait olmadığı teşhisini koydu ve birde benim vücudum eşimin spermlerini yabancı madde olarak algılıyor ve vücuduma girer girmez antikor oluşturmaya başlıyormuş yani savaşıyormuşum spermlerle :) velhasıl en son ki doktorumda iki başarısız aşılama yaptıktan sonra tüp bebeğe karar verdik. Şu anda doktorumdan çok memnunum hatta arkadaş olduk diyebilirim. ve koyduğu teşhis bana çok makul geldi. sebepsiz infertilite olmadığına inanan birisiyim her ne kadar diğer doktorlar birşey bulamasalarda bu doktorum bana teşhisi koyunca rahatladım :) şimdi aynı doktorumla tüp bebek uıygulaması yapıyoruz. belki başarısız olacağız Allah bilir ama elinden geleni yapacağından şüphem yok içim rahat :) ama tabiki keşke aşılamayla vakit kaybetmemiş olsaydım da diyorum :)özellikle ilk 2 aşılamam için söylüyorum :) doğru doktor seçimi gerçekten çok önemli
Canım annemde de aynı problem vardı hatta doktor hastaneye yatıracaktı damardan kan vermek için annem hastaneden kaçtı.Demirim ve demir depolarim sürekli düsük veya bos. Ferrum Forte kullaniyorum 2 aydir ama yinede böyle, bügün keciboynuzu pekmezine basladim artik. Demir eksikligi etkilermi ki bebek planlamasini?
Anladım canım, sağolasın ama ben istanbuldayım ve biliyorsun bu ilaçlar soğuk zincir yani dolapta olması gerekiyor gerek yok riske girmeye adanadan buralara kadar. Düşünmen bile yeter sağol, ben de zaten o aşamayı atlattım. Yani şimdilik, inşallah bu tüp bebek tadavisi olumlu sonuçlanırsa, bir daha gerek kalmaz . Demeye dilim varmıyor ama negatifi görürsem o zaman tekrar gerekecek. Gerçi ilaçlarımın bir kısmı yarım kaldı, dolapta bekliyo senin gibi. Kısmet olurda hamile kalırsam o ilaçları yakında olan arkadaşlara uygun fiyata vermeyi düşünüyorum, tabi isteyen olursa.C
canm ben eczacı aracılığıyla alıyorm eczaneme söylüyorum getiriyo o getiriyorsa hepsi o fiyata getirebilir ben hiç 900lük almadım fiyatını bilmiyorm ama yarın sorabilirim hatta yardımcı olabilirim yakınsak ben adanadayım bu ayda 600lük puregon un 2.kutusundan bir deda kullandım gerisi duruyo acaba dier aya kullanabilirmiyim
Benimde yumurta gelişme sorunu var iğnelere gelişmedi Bikaç defa incir çok faydalı hemde mucize birşey tavsiye ederim bu arada dünde sormuştm cnm sana yumurta gelişmeZse aşılama iptal olursa eğer paranı iade esiyorlarmı YADA tekrar deniyorlarmış ücretsiz sonuçta yumurta gelişmese tüp bebekte olmas
hadi hayırlısı inşallah canm güzel haberler bekliyoruz senden. ne zaman idrar testi yapmayı düşünüyosun? bide bugünlerdeki belirtilerin neler?Kızlar aşılamada 12 günü geride bıraktım. Yarın 13. gün. Biliyorum test yapsam çıkar ama ben evdeki idrar testinde pozitifi görmeden kan vermemeye karar verdim...
Bir heyecanla git kan ver, hayaller kur ve eline kağıdı al Beta HCG<1 o kadar büyük hayal kırıklığıkii..
Ben bu senaryoyu 2-3 kez yaşadım ve birdaha yaşamak istemiyorum.
yani belirtim var diyemem çünkü her adet öncesi belim ağrır kasıklarım çekilir göğüslerim yumurtlamay ile birlikte adet olana kadar ağrır. bu ay tek fark göğüslerimin ağrımaması. daha dün gibi başladı hafiften ağrımaya.. şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum. bugun bıseyler aktı adet oldum sandım wc gıtmeye cesaret edemedım:) sonra baktım akıntıymıs. yarın sabah bır test yapayım dıyorum ..hadi hayırlısı inşallah canm güzel haberler bekliyoruz senden. ne zaman idrar testi yapmayı düşünüyosun? bide bugünlerdeki belirtilerin neler?
inşallah ikinci çizgiyi görürsün canm ama çıkmazsada üzülme idrarda daha geç belli oluyo sonuçta. ben kimyasal gebeliğimde 14.gün idrar testi yaptım negatifti. 16.gün çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm. yarın güzel haberlerini alırız inşallahyani belirtim var diyemem çünkü her adet öncesi belim ağrır kasıklarım çekilir göğüslerim yumurtlamay ile birlikte adet olana kadar ağrır. bu ay tek fark göğüslerimin ağrımaması. daha dün gibi başladı hafiften ağrımaya.. şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum. bugun bıseyler aktı adet oldum sandım wc gıtmeye cesaret edemedım:) sonra baktım akıntıymıs. yarın sabah bır test yapayım dıyorum ..
canım benim 1. aşılama negatif. ocak ayına beni yeni listeye alır mısın ? 2.aşılama içinTamam canim ilk iyi hissettigim anda kalkio hemen yapicam cok sukur hepsi var evde. Ustune su iciyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?