Teşekkür ediyorum,hiç zor olmadı çünkü anestezi ile topluyorlar,uyandığımda odamda yataktaydım ve ameliyathanede saate bakmamdan 2 saate yakın süre geçmişti.Anesteziden sonra ilk defa bu kadar rahattım.adet sancısından bile çok daha az kısa sürelerle gelen sancım oldu.kanama olmadı.çok şükür iyiydi.
10gün 400 lük puregon, 11.gün 100 lük puregon+375 lik menogon, 8-9-10. günler cetrotide, 12.gün 200lük pregon+cetrotide+Ovitrelle kullandım.
Ama bunlar hariç son 4 gün günde 2 kez adaçayı içtim (Happy Meal senden duymuştum) 8-9 gün sabah akşam tarçın+bal+çörek otu tozu karışımı ,sabah akşam birkaç incir yedim.ilk günler yumurta görememişti sonra birden arttı,5 yumurta toplandı ama küçük küçük başka yumurtalar da vardı, benim yaşım için bu sayı çok iyi bir sayı.3 tanesine mikroenjeksiyon uygulandı.inşallah 3 ünden de sağlıklı embriyo oluşur.1 tanesine bile razıyım.
Hayırlısıyla senin de haberini alırız inşallah.
Doktor uygun görürse film çektirir, bana çok düşük yaptığım dolayısıyla kürtajlarım da olduğu için histeroskopi yapıldı. Anesteziden korkmana gerek yok uyuyup uyanıyor gibi hissediyorsun.Allah hayırlısını versin.
Süperrrr tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına versin, darısı başımıza.