kızlar merhaba size şu an çok zor yazıyorum. dizlerimin üzerindeki bilgisayar bile canımı yakıyor. çok hastayım. vücudumda nereme dokunsam ağrıyor. ya şifayı bi yerden kaptım ya da üşüttüm bilemiyorum. bademciklerim şiş, hapşuruyorum, geniz akıntım var, ateşim çıkıp çıkıp iniyor. afedersiniz bir mide bulantım var, bağırsaklar da bozulmuş
bugun kontrolum vardı. ne halde gittim hatırlamıyorum bile ama eve girince Rabb'ime çok şükrettim gidip gelebildim diye
gelişen yumurtalar vardı. 13mm olan 11mm 9mm filan bi kaç tane ama sayı söylemedi dr, arkadan gelen küçükler de varmış. hep diyorum kızlar adaçayının büyük etkisi var inanın bana. aşılama ya da transfere kadar için sonrası sakıncalı zaten aman diyim.
4 iğne kullanmıştım. doktorum aynı dozda FOSTIMON 75lik 4 adet daha verdi. bunun yanında çatlama olmaması için 4 adet de CETROTIDE 0.25lik verdi. fostimonu akşam diğerini sabah vurucakmışım. cumartesi tekrar konstol var kısmetse. inşallah o gune dek toparlarım. dr uma sordum bu dönemde hasta oldugum için önerebileceğiniz bi ilaç var mı dedim sakıncası olmayan, her şeyi kullanabilirsin dedi. içime sinmedi. şimdi bolca mandalina çıkardım dolaptan ısınsın biraz içicem, sonra da adaçayı işte bugun hiç içemedim. bende durumlar bu kızlar. sizi yine haberdar ederim.
hkom canım durumlar böyle. şimdi bilgisayarı kapatıcam. telden girebilirim belki uzandığım yerden. sana özelden yazıcaktım detaylı ama pilim bitti. öpüyorum kızlar hepinizi. kendinize iyi bakın.