• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Aşılamamın 7.günğ bugüne kadar hiç bi belirtiyi bebege bağlamadım hep başka seylere yordum. Ama bugün belim aşırı ağrıdı işyerinde oturduğum koltuktanmıdır bilmiyorm az öncede adet olmadan sızlayan kasık ağrısı oldu bu bende adet olmadan bi gün önce olurdu beklenen adet tarihinden 1hafta önce Başlaması ilk defa bana umut oldu inşallah bebektendir çünkü adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynıdır bukadar erken olması hamilelik belirtisi olabilirmi tanda sağ tarafta gelişen yumurtam tarafında
canım benimde öyle olmuştu. bu akşam aşılamamın 9.gününe girdim ben.7. gün sanıyorum kasıklarımda adet sızıları başladı. hala da devam ediyor. göğüslerimin şişi indi biraz. dokununca hala acıyo ama. bide göğsümde damarlar baya belirginleşti. sende de var mı damarlar belirgin mi canım? inşallah hamileliktendir bu belirtiler

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah. :KK9:bide bişey sorcam canım. bu kasık ağrılarının yanında, kasıklarında adet olcak gibi sızlamalarda hissettin mi??
Aşılamanın 7.günü şuan o bende var bende sordm çok merak ediyorum kasığımda özellikle sap kasığımda yumurtamın geliştiği kasıkta adet olucak zaman olan sızlama var aşılamadan 14gğn sonra adet olucagımo düşünürsem adet Sızlaması için erken oluyo inşallah bebektendir

Gerçekten cok zor. Allah yardımcın olsun. Senin gibi sıkıntı yaşayan biri tanımıştım vucudu spermleri atıyormuş, vucudundaki bir salgı spermleri öldürüyormuş. Gerçekten çok ilginç değil mi? Ama tüp bebekte başarılı olacaksın inanıyorum :KK66:
Benim vücudum biraz garip gerçek mikroplar dururken sen tut ihtiycım olan istikbalimle mikrop diye mücadele ediyor :)) teşekkür edetim canım inşallah inandığın gibi olur :(

canım benimde öyle olmuştu. bu akşam aşılamamın 9.gününe girdim ben.7. gün sanıyorum kasıklarımda adet sızıları başladı. hala da devam ediyor. göğüslerimin şişi indi biraz. dokununca hala acıyo ama. bide göğsümde damarlar baya belirginleşti. sende de var mı damarlar belirgin mi canım? inşallah hamileliktendir bu belirtiler
Ben sana yazarken Sn bana yazmışsın kalp kale karşıymış canm benm bugün belim ağrımaya başladı ben işyerindeki koltuğa bahar buldm akşamda sağ tarafım da sızı başladı aynı adet olucam zaman olandan hatta çok rahatsı etti uzandm .benim göğsümde ilk günler sızlama vardı azaldı şuan hemen hemen hiç agrı yok damarlara hiç denk gelmedim cnm incelemedim daha doğrusu inşallah hamileliktendir

Nar su
Merhaba arkadaşlar bugün doktoruma muayene oldum takip için muhtemelen ptesi aşılamam olucak ama bi sorunum var rahmim çok ince 8.gün 4mm klomen inceltirmiş rahmi estrafem kullanıyorum ama pekte etkisi olmamış anlaşılan.Şimdi nar suyuna başladım onu içicem kalınlaştırıyomuş.Aynı sorunu yaşayan varmı bi çare bilen varmı ptesiye kadar kalınlaşması lazım:KK43: :KK43:
nar suyu bende içtim ama fayda etmedi direk nar ye konsantre oluyo nekadardı yüzde yüZ deselerde ben hazır haya güvenmiyorum bu ay bar yemiştim bolca

Aşılamanın 7.günü şuan o bende var bende sordm çok merak ediyorum kasığımda özellikle sap kasığımda yumurtamın geliştiği kasıkta adet olucak zaman olan sızlama var aşılamadan 14gğn sonra adet olucagımo düşünürsem adet Sızlaması için erken oluyo inşallah bebektendir
canım benim yumurtalar sağ tarafta oluşmuştu 4-5 tane. solda hiç yumurtam yoktu. benim kasık batmaları sol tarafta oluyo nedense.şaşırıyorum bende. ama sızlamaları her iki kasığımdada hissediyorum. bu batmalar değilde adet sızısı korkutuyo beni.adet olcak gibi hissettiriyo. hamilelik belirtilerinde de bu adet sızısı kesinlikle var mı? batma, kasık ağrısı diyolarda, bu adet sızısı var mı merak ediyorum

Ğ
KIZÇELER BİŞEY DİYCEM BU PROSTANI DR BANA VAJİNAL YOLDAN AL HEM DAHA ETKİLİ HEMDE AĞIZDAN ALINCA YAN ETKİSİ OLUYO DEDİ,PEKİ VAJİNAL KULLANIMDA YAN ETKİSİ VARMI KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ AYRDIMCI OLURMUSUNUZ
progesterondanmı bahsediyosn cnm eğer aynı seyden bahsediyorsak bende vajinal kullanıyom ağızdan kilo yapar mış ve çok uyku yaparmış

Canm
canım benim yumurtalar sağ tarafta oluşmuştu 4-5 tane. solda hiç yumurtam yoktu. benim kasık batmaları sol tarafta oluyo nedense.şaşırıyorum bende. ama sızlamaları her iki kasığımdada hissediyorum. bu batmalar değilde adet sızısı korkutuyo beni.adet olcak gibi hissettiriyo. hamilelik belirtilerinde de bu adet sızısı kesinlikle var mı? batma, kasık ağrısı diyolarda, bu adet sızısı var mı merak ediyorum
Canm Bikaç defa hamile kalmışlığına dayanarak bende hiç adet olucakmısım gibi sızı olmadı ama adet olucakmısım gibi his çoktu sürekli oldunmu diye lavaboya. Çıkıyordum ıslaklık çok oluyordu akıntım ve uykum çok fazlaydı tek belirtilerim bunlardı birde idrara çok çıkıyordum ama benmde ilk defa adet sızısı oldu bu sadece adete 1tada 2gğn kala olurdu hatta adet olucagmı böyle bilirdim annemde gelmiş üşütüyosn ondan diyo bana ama senin yumurtan fazlaymış cnm yüksek oranda hamile olabilirsin benm tek yumurta gelişti oda zar Zor

Kizlar selam.ilk asilamam tutmadi biliyosunuz.tup bebege bslama karari verdik.bugun ilk ignemi olucam,Bu tedavi guzel sonuçlanir insaallah. Hadi Bismillah.
Tüp bebeği bende düşünüyorm ne gibi tetkikler istediler gittiğimizde emen başlıyolarmı adetli olmak şartmı tedaviye başlarken birde tahliller aynı gün çıkarmı

Canm

Canm Bikaç defa hamile kalmışlığına dayanarak bende hiç adet olucakmısım gibi sızı olmadı ama adet olucakmısım gibi his çoktu sürekli oldunmu diye lavaboya. Çıkıyordum ıslaklık çok oluyordu akıntım ve uykum çok fazlaydı tek belirtilerim bunlardı birde idrara çok çıkıyordum ama benmde ilk defa adet sızısı oldu bu sadece adete 1tada 2gğn kala olurdu hatta adet olucagmı böyle bilirdim annemde gelmiş üşütüyosn ondan diyo bana ama senin yumurtan fazlaymış cnm yüksek oranda hamile olabilirsin benm tek yumurta gelişti oda zar Zor
canım inşallah hayırlı pozitif haberleri alırız. beklemek çok zor ya.belirti aramaktan mahvoldum :KK43:

kızlar merhaba size şu an çok zor yazıyorum. dizlerimin üzerindeki bilgisayar bile canımı yakıyor. çok hastayım. vücudumda nereme dokunsam ağrıyor. ya şifayı bi yerden kaptım ya da üşüttüm bilemiyorum. bademciklerim şiş, hapşuruyorum, geniz akıntım var, ateşim çıkıp çıkıp iniyor. afedersiniz bir mide bulantım var, bağırsaklar da bozulmuş :KK43:
bugun kontrolum vardı. ne halde gittim hatırlamıyorum bile ama eve girince Rabb'ime çok şükrettim gidip gelebildim diye :KK43:
gelişen yumurtalar vardı. 13mm olan 11mm 9mm filan bi kaç tane ama sayı söylemedi dr, arkadan gelen küçükler de varmış. hep diyorum kızlar adaçayının büyük etkisi var inanın bana. aşılama ya da transfere kadar için sonrası sakıncalı zaten aman diyim.
4 iğne kullanmıştım. doktorum aynı dozda FOSTIMON 75lik 4 adet daha verdi. bunun yanında çatlama olmaması için 4 adet de CETROTIDE 0.25lik verdi. fostimonu akşam diğerini sabah vurucakmışım. cumartesi tekrar konstol var kısmetse. inşallah o gune dek toparlarım. dr uma sordum bu dönemde hasta oldugum için önerebileceğiniz bi ilaç var mı dedim sakıncası olmayan, her şeyi kullanabilirsin dedi. içime sinmedi. şimdi bolca mandalina çıkardım dolaptan ısınsın biraz içicem, sonra da adaçayı işte bugun hiç içemedim. bende durumlar bu kızlar. sizi yine haberdar ederim. hkom hkom canım durumlar böyle. şimdi bilgisayarı kapatıcam. telden girebilirim belki uzandığım yerden. sana özelden yazıcaktım detaylı ama pilim bitti. öpüyorum kızlar hepinizi. kendinize iyi bakın.
geçmiş olsun aman ha bol bol c vitamini al,sıcak bitki çayları iç,bal+tarçın+zencefil+limonsuyu karışımı boğaza çok iyi geliyor,dr tavsiyesi olmadan sakın ilaç içme Allah bir an önce şifa versin sağlıkla tedavine devam et.senin tedavinin kaçıncı günüydü,yumurtalar için ben çörekotu bal da kullanmıştım.

kızlar ben korkuyorum ya benim canımmı tatlı yoksa herkeste olurmu bu ağrılar dün ağrım vardı yazmıştım ama ilk gün dedim olur dedim bugünde arar ara gidip geliyo ağrılarım bazen böyle birden sancı girio ama 1 sn bile sürmüyo hem belime hem kasıklarıma bide bi yerde okudum ağrılı olan aşılamalar tutmuyo diye yazmış bi bayan hep aklıma o geliyo:KK43:

[

gebelik oluşursa döllenmeden sonra yerleşme 7-10 gün arası oluyor.bu günlerde lekelenme,sancı ,göğüs ağrısı iyiyealamet olabilir inşallah öyledir şöyle ardı ardına nazar boncuklarını listeye koyduralım kızlar

sor tabi canım bizimle de paylaşırsın hem, heralde doktorların anlaşmalı olduğu firmalar var onla alakalı olabilir. Ama o kadar çok fiyat farkı yoktur heralde ben puregonu 675e almıştım(mutlaka pazarlık yap 150 tl lik ilaçları eşim pazarlık yapmış ve 900 e almış). Sadece bu ilaçların farklı boyutta olanları var mesela puregonun 300lüğü 600lüğü ve 1200lüğü var sanırım. Doktorun ne kadar yeterse o kadar yazar. Sana onun için farklı gelmiş olabilir fiyatlar. Çünkü içinde az olanın fiyatı daha az mesela.
Kızlar ben eczacılar odası deposundan alıyorm puregon 600normalde 400küsür ben Bikaç ay önce 250den bu ayda 275den aldm araştırın mutlaka

geçmiş olsun aman ha bol bol c vitamini al,sıcak bitki çayları iç,bal+tarçın+zencefil+limonsuyu karışımı boğaza çok iyi geliyor,dr tavsiyesi olmadan sakın ilaç içme Allah bir an önce şifa versin sağlıkla tedavine devam et.senin tedavinin kaçıncı günüydü,yumurtalar için ben çörekotu bal da kullanmıştım.

[

gebelik oluşursa döllenmeden sonra yerleşme 7-10 gün arası oluyor.bu günlerde lekelenme,sancı ,göğüs ağrısı iyiyealamet olabilir inşallah öyledir şöyle ardı ardına nazar boncuklarını listeye koyduralım kızlar
Inşallah cnm inşallah

canım inşallah hayırlı pozitif haberleri alırız. beklemek çok zor ya.belirti aramaktan mahvoldum :KK43:
Hayırlısı cnm ben tüp bebeğe geçicem her ay bunları yaşamaktan bıktım inan içimde heves kalmıyo bazen kıskanç biri oldm çıktım.bende sadece bugün oda az önce başladı inşallah devam eder Ozaman sızlama

Hayırlısı cnm ben tüp bebeğe geçicem her ay bunları yaşamaktan bıktım inan içimde heves kalmıyo bazen kıskanç biri oldm çıktım.bende sadece bugün oda az önce başladı inşallah devam eder Ozaman sızlama
bende öyle canım, bu 2.aşılamam. bi tanesini daha yüreğim kaldırmıycak artık. tüp bebeğe geçeriz bizde. inşallah gerek kalmaz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

kızlar merhaba size şu an çok zor yazıyorum. dizlerimin üzerindeki bilgisayar bile canımı yakıyor. çok hastayım. vücudumda nereme dokunsam ağrıyor. ya şifayı bi yerden kaptım ya da üşüttüm bilemiyorum. bademciklerim şiş, hapşuruyorum, geniz akıntım var, ateşim çıkıp çıkıp iniyor. afedersiniz bir mide bulantım var, bağırsaklar da bozulmuş :KK43:
bugun kontrolum vardı. ne halde gittim hatırlamıyorum bile ama eve girince Rabb'ime çok şükrettim gidip gelebildim diye :KK43:
gelişen yumurtalar vardı. 13mm olan 11mm 9mm filan bi kaç tane ama sayı söylemedi dr, arkadan gelen küçükler de varmış. hep diyorum kızlar adaçayının büyük etkisi var inanın bana. aşılama ya da transfere kadar için sonrası sakıncalı zaten aman diyim.
4 iğne kullanmıştım. doktorum aynı dozda FOSTIMON 75lik 4 adet daha verdi. bunun yanında çatlama olmaması için 4 adet de CETROTIDE 0.25lik verdi. fostimonu akşam diğerini sabah vurucakmışım. cumartesi tekrar konstol var kısmetse. inşallah o gune dek toparlarım. dr uma sordum bu dönemde hasta oldugum için önerebileceğiniz bi ilaç var mı dedim sakıncası olmayan, her şeyi kullanabilirsin dedi. içime sinmedi. şimdi bolca mandalina çıkardım dolaptan ısınsın biraz içicem, sonra da adaçayı işte bugun hiç içemedim. bende durumlar bu kızlar. sizi yine haberdar ederim. hkom hkom canım durumlar böyle. şimdi bilgisayarı kapatıcam. telden girebilirim belki uzandığım yerden. sana özelden yazıcaktım detaylı ama pilim bitti. öpüyorum kızlar hepinizi. kendinize iyi bakın.
Tamam canım gerek yok tekrar yazmana, okudum :) Ama çok üzüldüm geçmiş olsun. Bu arada biz eşim için almıştık aslında ama eczanelerde satılan şu harnup pekmezi mi ne öyle birşey sabahları bir tatlı kaşığı bende içiyorum o gün bu gündür hiç hastalanmadım. Ben her hafta hastalığı yenileyen biri olarak bir daha alacağım bitince. Tavsiye ediyorum hem de şiddetle :) Çooook geçmiş olsun öpüyorum çok :) İyice dinlen, evde olmanın avantajını yaşa şu ara tamam mı? Sonra çok heyecanlı günler geliyor az kaldı :)

Back