- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.521
tamam canım yazarım buraya.senin sonuç ne zaman çıkcak?
yarın çıkıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım yazarım buraya.senin sonuç ne zaman çıkcak?
incir kürü hem yumurtalara hem de kansızlığa iyi gelir ,incir kürü uygulayabilirsin.Demirim ve demir depolarim sürekli düsük veya bos. Ferrum Forte kullaniyorum 2 aydir ama yinede böyle, bügün keciboynuzu pekmezine basladim artik. Demir eksikligi etkilermi ki bebek planlamasini?
incir kürü hem yumurtalara hem de kansızlığa iyi gelir ,incir kürü uygulayabilirsin.
ben günde 2 bardak adaçayı içtim,son 4 gün. ama bunun yanında bal+tarçın+çörek otu karışımı ile incir de yedim.Ama adetinin 2. veya 3. günü incir kürü uygulayabilirsin(15 ortadan kesilmiş inciri 1 litre suda 15 dk kaynat,2 su bardağı çıkıyor sabah ve akşam 1 er bardak 21 gün aksatmadan iç,7 gün sonra 2. kürü yapabilirsin. ben bu kürü şubat-mart da 2 kere yaptım yumurtlama günleri kasıklarım çok ağrımıştı,hamile kalmadım yeni düşük yapmıştım zaten ,ayrıca o gün bugündür kan değerlerim üst sınırda, hatta 2 ay önce birine kan vermek istedim adetliyim diye almak istemediler,ısrar edince tam kana bakıldı ve ilk defa adetli iken bu kadar iyi kan değerine sahip biri gördüklerini söyleyip kanı almışlardı.kansızlığı olan arkadaşlara da incir kürü öneriyorum.
3 tane yumurtaya mikroenjeksiyon uygulanmıştı,2 tanesi döllenmiş,yarın 3 veya 5 gün embriyosu olup olmayacağına karar verilecek ,her ikisinde de bölünme oluyorsa büyük bir olasılıkla 2 si de transfer edilecek.yumoşlardan haber var mı?
3 tane yumurtaya mikroenjeksiyon uygulanmıştı,2 tanesi döllenmiş,yarın 3 veya 5 gün embriyosu olup olmayacağına karar verilecek ,her ikisinde de bölünme oluyorsa büyük bir olasılıkla 2 si de transfer edilecek.
arkadaşlar bu jel ne için kullanılıyor bana doktor vericekmi aşılamadan sonra muhakak verilmesi gereken bişeyse verm4esede ben isteyimÖyle bişeyki bu jel sanırım yatsanda hemen kalkıp yütüsende belli bir süre geçtikten sonra kendiliğinden akıyor.ben iki gündür arkadaşların söyledikleri gibi yapınca yürüyorum biraz.belli bir süre sonra çamaşırımı ıslatıyor.
adaçayı hazır liptonunki olurmu:)cnm ben adaçayı içtim günde yaklaşık 3 bardak içmeye dikkat ettim ayrıca 5 günlük klomen kullandım 3 tane olgun çok güzel yumurtam oldu dr çok iyi olduğunu söyledi
kızlarrrrrr ilk iğnemi oldum dün evet hiç korkulcak bişey yokmuş ve kendim yaptım:)ellerim titredi ama kolaymış.ama kafama şu takıldı kartuşu hemşre anlatırken içine takmış..şimdi ben bu akşamda iğnemi yaparken tekrar diğer kuttudaki kartuşumu takıcam ?yoksa o kartuş cumaya kadar içinde kalıcakmı?75 ünite vuruyorum günlük!! bi sorum daha var oda şu iğnemi yaparken o kelm gibi şeyi bastırınca 75 yazan yer 0 oluyor doğrumu?
o içindeki kartuş denilen şeyidemi her seferinde değiştircem peki?eee bende 2 kutu kaldı ozaman cumaya kadar yetmezkiEvet canım her vurulacağın zaman iğne ucunu değiştirmen gerekiyor. İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkar at hemen. Bi yerde muhafaza etme... 75 yazan yer 0 olacak evet. Her seferınde o ayarı 75 e getireceksin.
o içindeki kartuş denilen şeyidemi her seferinde değiştircem peki?eee bende 2 kutu kaldı ozaman cumaya kadar yetmezki
ya böle hani kutunun içinde beyaz iğne gibi bişi vardı hemşire anlatırken onu içine taktı dediki bana bak bu seni cuma gününe kadar idare edicek dedi....yanii ilaç varmış içinde heralde ben öle anladım.ya hani kalemin içine konuluyorya bişi ondan bahsediyorum odamı her gün yenisi takıcaz .tamam iğneler hergün takılcak onu biliyorum ama o içindeki şey değişcekmiKartuş olayını bılemedım canım. Benım kullandığım bı tane kalem ve bissürüde iğne ucu vardı. başka kartuş derken ne demek ıstedıgını anlayamadım. Fotograf gönderebilir misin?
ya böle hani kutunun içinde beyaz iğne gibi bişi vardı hemşire anlatırken onu içine taktı dediki bana bak bu seni cuma gününe kadar idare edicek dedi....yanii ilaç varmış içinde heralde ben öle anladım.ya hani kalemin içine konuluyorya bişi ondan bahsediyorum odamı her gün yenisi takıcaz .tamam iğneler hergün takılcak onu biliyorum ama o içindeki şey değişcekmi
ya böle hani kutunun içinde beyaz iğne gibi bişi vardı hemşire anlatırken onu içine taktı dediki bana bak bu seni cuma gününe kadar idare edicek dedi....yanii ilaç varmış içinde heralde ben öle anladım.ya hani kalemin içine konuluyorya bişi ondan bahsediyorum odamı her gün yenisi takıcaz .tamam iğneler hergün takılcak onu biliyorum ama o içindeki şey değişcekmi
kızlarrrrrr ilk iğnemi oldum dün evet hiç korkulcak bişey yokmuş ve kendim yaptım:)ellerim titredi ama kolaymış.ama kafama şu takıldı kartuşu hemşre anlatırken içine takmış..şimdi ben bu akşamda iğnemi yaparken tekrar diğer kuttudaki kartuşumu takıcam ?yoksa o kartuş cumaya kadar içinde kalıcakmı?75 ünite vuruyorum günlük!! bi sorum daha var oda şu iğnemi yaparken o kelm gibi şeyi bastırınca 75 yazan yer 0 oluyor doğrumu?
ben de lipton içtim. kartuş dediğin içi ilaç olan tüp mü ilacının adı neadaçayı hazır liptonunki olurmu:)
PUREGON 300 İLACIN ADIben de lipton içtim. kartuş dediğin içi ilaç olan tüp mü ilacının adı ne
KIZÇELER BİŞEY DİYCEM BU PROSTANI DR BANA VAJİNAL YOLDAN AL HEM DAHA ETKİLİ HEMDE AĞIZDAN ALINCA YAN ETKİSİ OLUYO DEDİ,PEKİ VAJİNAL KULLANIMDA YAN ETKİSİ VARMI KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ AYRDIMCI OLURMUSUNUZ