Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Demirim ve demir depolarim sürekli düsük veya bos. Ferrum Forte kullaniyorum 2 aydir ama yinede böyle, bügün keciboynuzu pekmezine basladim artik. Demir eksikligi etkilermi ki bebek planlamasini?
incir kürü hem yumurtalara hem de kansızlığa iyi gelir ,incir kürü uygulayabilirsin.
ben günde 2 bardak adaçayı içtim,son 4 gün. ama bunun yanında bal+tarçın+çörek otu karışımı ile incir de yedim.Ama adetinin 2. veya 3. günü incir kürü uygulayabilirsin(15 ortadan kesilmiş inciri 1 litre suda 15 dk kaynat,2 su bardağı çıkıyor sabah ve akşam 1 er bardak 21 gün aksatmadan iç,7 gün sonra 2. kürü yapabilirsin. ben bu kürü şubat-mart da 2 kere yaptım yumurtlama günleri kasıklarım çok ağrımıştı,hamile kalmadım yeni düşük yapmıştım zaten ,ayrıca o gün bugündür kan değerlerim üst sınırda, hatta 2 ay önce birine kan vermek istedim adetliyim diye almak istemediler,ısrar edince tam kana bakıldı ve ilk defa adetli iken bu kadar iyi kan değerine sahip biri gördüklerini söyleyip kanı almışlardı.kansızlığı olan arkadaşlara da incir kürü öneriyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün doktoruma muayene oldum takip için muhtemelen ptesi aşılamam olucak ama bi sorunum var rahmim çok ince 8.gün 4mm klomen inceltirmiş rahmi estrafem kullanıyorum ama pekte etkisi olmamış anlaşılan.Şimdi nar suyuna başladım onu içicem kalınlaştırıyomuş.Aynı sorunu yaşayan varmı bi çare bilen varmı ptesiye kadar kalınlaşması lazım

yumoşlardan haber var mı?

arkadaşlar bu jel ne için kullanılıyor bana doktor vericekmi aşılamadan sonra muhakak verilmesi gereken bişeyse verm4esede ben isteyim

kızlar merhabalar,
sizlere bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de embriyo transferi yapılırken 35 yaşın altına tek embriyo transferi kuralına doktorlar uyuyor mu? yoksa ihtimal artması için birden fazla koyuyorlar mı?
yrn tüp bebek tedavisine başlayacağım. yaşım 32 ihtimal artması için doktordan birden fazla embriyo transferi yapmasını istesem kabul eder mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlarrrrrr ilk iğnemi oldum dün evet hiç korkulcak bişey yokmuş ve kendim yaptım:)ellerim titredi ama kolaymış.ama kafama şu takıldı kartuşu hemşre anlatırken içine takmış..şimdi ben bu akşamda iğnemi yaparken tekrar diğer kuttudaki kartuşumu takıcam ?yoksa o kartuş cumaya kadar içinde kalıcakmı?75 ünite vuruyorum günlük!! bi sorum daha var oda şu iğnemi yaparken o kelm gibi şeyi bastırınca 75 yazan yer 0 oluyor doğrumu?

Evet canım her vurulacağın zaman iğne ucunu değiştirmen gerekiyor. İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkar at hemen. Bi yerde muhafaza etme... 75 yazan yer 0 olacak evet. Her seferınde o ayarı 75 e getireceksin.

Evet canım her vurulacağın zaman iğne ucunu değiştirmen gerekiyor. İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkar at hemen. Bi yerde muhafaza etme... 75 yazan yer 0 olacak evet. Her seferınde o ayarı 75 e getireceksin.
o içindeki kartuş denilen şeyidemi her seferinde değiştircem peki?eee bende 2 kutu kaldı ozaman cumaya kadar yetmezki

o içindeki kartuş denilen şeyidemi her seferinde değiştircem peki?eee bende 2 kutu kaldı ozaman cumaya kadar yetmezki

Kartuş olayını bılemedım canım. Benım kullandığım bı tane kalem ve bissürüde iğne ucu vardı. başka kartuş derken ne demek ıstedıgını anlayamadım. Fotograf gönderebilir misin?

Kartuş olayını bılemedım canım. Benım kullandığım bı tane kalem ve bissürüde iğne ucu vardı. başka kartuş derken ne demek ıstedıgını anlayamadım. Fotograf gönderebilir misin?
ya böle hani kutunun içinde beyaz iğne gibi bişi vardı hemşire anlatırken onu içine taktı dediki bana bak bu seni cuma gününe kadar idare edicek dedi....yanii ilaç varmış içinde heralde ben öle anladım.ya hani kalemin içine konuluyorya bişi ondan bahsediyorum odamı her gün yenisi takıcaz .tamam iğneler hergün takılcak onu biliyorum ama o içindeki şey değişcekmi

Yok yok iğne dışında başka hiç bir şeyi değiştirme. Elleme kurcalama fazla :)

adaçayı hazır liptonunki olurmu:)
ben de lipton içtim. kartuş dediğin içi ilaç olan tüp mü ilacının adı ne

KIZÇELER BİŞEY DİYCEM BU PROSTANI DR BANA VAJİNAL YOLDAN AL HEM DAHA ETKİLİ HEMDE AĞIZDAN ALINCA YAN ETKİSİ OLUYO DEDİ,PEKİ VAJİNAL KULLANIMDA YAN ETKİSİ VARMI KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ AYRDIMCI OLURMUSUNUZ

Ben kullanıyorum. Herhangi bir yan etkisi olmadı. Sadece son zamanlarda parça parça dökülüyor ona sinir oluyorum. Bazılarına etki ediyormuş ama.. Ben hiç bir olumsuzluk yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…