- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.501
hiç üzülme aynı şey bende de oldu , sabah yazdığım mesajı okursan bitkisel kullandıklarımı da görürsün,5 yumurta toplandı benden, biraz önce telefon ettiler 2 tanesi döllenmiş .
ben günde 2 bardak içtim,son 4 gün. ama bunun yanında bal+tarçın+çörek otu karışımı ile incir de yedim.Ama adetinin 2. veya 3. günü incir kürü uygulayabilirsin(15 ortadan kesilmiş inciri 1 litre suda 15 dk kaynat,2 su bardağı çıkıyor sabah ve akşam 1 er bardak 21 gün aksatmadan iç,7 gün sonra 2. kürü yapabilirsin. ben bu kürü şubat-mart da 2 kere yaptım yumurtlama günleri kasıklarım çok ağrımıştı,hamile kalmadım yeni düşük yapmıştım zaten ,ayrıca o gün bugündür kan değerlerim üst sınırda, hatta 2 ay önce birine kan vermek istedim adetliyim diye almak istemediler,ısrar edince tam kana bakıldı ve ilk defa adetli iken bu kadar iyi kan değerine sahip biri gördüklerini söyleyip kanı almışlardı.kansızlığı olan arkadaşlara da incir kürü öneriyorum.Arkadaslar dün Dr. gittim, grip vs. dolayi bu ay asilama istemiyoruz dedim. Onun yerine bu ay normal yumurta takibi yapalim dedim. Olur, nasil istersen dedi. Yumurta uyarici ilaca basla o zaman yinede dedi. Ayin 30unda tekrar gidecegim takibe. Catlatma ignesi verecekmisiniz dedim, yok dogal sürece müdahale etmeyelim dedi. Hayirlisi bakalim. Bu sürecte yumurtalarin olgunlasmasi icin Adacayi tavsiye eden arkadaslar ne sekilde tüketiyorlardi cayi? Bu kez bende denemek istiyorum. Hayirlisi bakalim.
ben günde 2 bardak içtim,son 4 gün. ama bunun yanında bal+tarçın+çörek otu karışımı ile incir de yedim.Ama adetinin 2. veya 3. günü incir kürü uygulayabilirsin(15 ortadan kesilmiş inciri 1 litre suda 15 dk kaynat,2 su bardağı çıkıyor sabah ve akşam 1 er bardak 21 gün aksatmadan iç,7 gün sonra 2. kürü yapabilirsin. ben bu kürü şubat-mart da 2 kere yaptım yumurtlama günleri kasıklarım çok ağrımıştı,hamile kalmadım yeni düşük yapmıştım zaten ,ayrıca o gün bugündür kan değerlerim üst sınırda, hatta 2 ay önce birine kan vermek istedim adetliyim diye almak istemediler,ısrar edince tam kana bakıldı ve ilk defa adetli iken bu kadar iyi kan değerine sahip biri gördüklerini söyleyip kanı almışlardı.kansızlığı olan arkadaşlara da incir kürü öneriyorum.
6 büyük folikülden 5 yumurta topladılar(puregona başlayalı 4. gün yumurta görülmemişti,bitkisellere ogün başladım)8. gün 4 yumurta gördü,11. gün 6büyük birsürü de ufak yumurta vardı ama östrajen azalmıştı,2 tür iğne ile östrajen ertesi gün yaklaşık %80 artttı ve çatlatma iğnesi vuruldu.dün toplandı.baktım canım adaçayı, bal ,çörek otu ,tarçın ve inciri önermişsin, hepsini uygulayacağım.Bende yumurta var fakat yapılan iğnelere rağmen hiç gelişmemiş. Senin nasıl oldu?
tedaviye başlanılan 8. günden itibaren(baktım yumurta küçük ve az bende ne varsa yedim içtim)Cok sagolun, Tesekkür ederim. Son 4 gün derken?
6 büyük folikülden 5 yumurta topladılar(puregona başlayalı 4. gün yumurta görülmemişti,bitkisellere ogün başladım)8. gün 4 yumurta gördü,11. gün 6büyük birsürü de ufak yumurta vardı ama östrajen azalmıştı,2 tür iğne ile östrajen ertesi gün yaklaşık %80 artttı ve çatlatma iğnesi vuruldu.dün toplandı.
Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
ben de bugün progesteron baktırıcam. 10 üzeri mi olması gerekiyo? 10 altındaysa yumurtalar çatlamamış boşa mı gitmiş olucak yani. ona göre inceliyim sonucu
ben dün ölçtürdüm progestanı.aşılamadan 1 hafta sonra >40 çıktı. 4-5 yumurtam vardı.yarın çıkacakmış sonuç. çok merak ediyorum
tedaviye başlanılan 8. günden itibaren(baktım yumurta küçük ve az bende ne varsa yedim içtim)
ben dün ölçtürdüm progestanı.aşılamadan 1 hafta sonra >40 çıktı. 4-5 yumurtam vardı.
cnm ben adaçayı içtim günde yaklaşık 3 bardak içmeye dikkat ettim ayrıca 5 günlük klomen kullandım 3 tane olgun çok güzel yumurtam oldu dr çok iyi olduğunu söylediArkadaslar dün Dr. gittim, grip vs. dolayi bu ay asilama istemiyoruz dedim. Onun yerine bu ay normal yumurta takibi yapalim dedim. Olur, nasil istersen dedi. Yumurta uyarici ilaca basla o zaman yinede dedi. Ayin 30unda tekrar gidecegim takibe. Catlatma ignesi verecekmisiniz dedim, yok dogal sürece müdahale etmeyelim dedi. Hayirlisi bakalim. Bu sürecte yumurtalarin olgunlasmasi icin Adacayi tavsiye eden arkadaslar ne sekilde tüketiyorlardi cayi? Bu kez bende denemek istiyorum. Hayirlisi bakalim.
hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah.Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
evet canım değerin yüksekliğinden ben öyle düşünüyorum ama hala doktorumla konuşamadım.aradım ,akşam bana döncekmişyani yumurtlama olmuş ve çatlamış mı demek oluyomuş
evet canım değerin yüksekliğinden ben öyle düşünüyorum ama hala doktorumla konuşamadım.aradım ,akşam bana döncekmiş
cnmm tebrikk ederimm darısııı başımızaa inşalllahamin canım çok teşekkür ederim, heyecandan ne yapacağımı bilemedim. Şimdlik söylemekte istemiyorum çevreme acele etmeyeyim. Doktorla görüşmeden :)
tamam canım yazarım buraya.senin sonuç ne zaman çıkcak?ay beni de bilgilendirir misinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?