Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
hiç üzülme aynı şey bende de oldu , sabah yazdığım mesajı okursan bitkisel kullandıklarımı da görürsün,5 yumurta toplandı benden, biraz önce telefon ettiler 2 tanesi döllenmiş .

baktım canım adaçayı, bal ,çörek otu ,tarçın ve inciri önermişsin, hepsini uygulayacağım.Bende yumurta var fakat yapılan iğnelere rağmen hiç gelişmemiş. Senin nasıl oldu?

ben günde 2 bardak içtim,son 4 gün. ama bunun yanında bal+tarçın+çörek otu karışımı ile incir de yedim.Ama adetinin 2. veya 3. günü incir kürü uygulayabilirsin(15 ortadan kesilmiş inciri 1 litre suda 15 dk kaynat,2 su bardağı çıkıyor sabah ve akşam 1 er bardak 21 gün aksatmadan iç,7 gün sonra 2. kürü yapabilirsin. ben bu kürü şubat-mart da 2 kere yaptım yumurtlama günleri kasıklarım çok ağrımıştı,hamile kalmadım yeni düşük yapmıştım zaten ,ayrıca o gün bugündür kan değerlerim üst sınırda, hatta 2 ay önce birine kan vermek istedim adetliyim diye almak istemediler,ısrar edince tam kana bakıldı ve ilk defa adetli iken bu kadar iyi kan değerine sahip biri gördüklerini söyleyip kanı almışlardı.kansızlığı olan arkadaşlara da incir kürü öneriyorum.

Cok sagolun, Tesekkür ederim. Son 4 gün derken?

baktım canım adaçayı, bal ,çörek otu ,tarçın ve inciri önermişsin, hepsini uygulayacağım.Bende yumurta var fakat yapılan iğnelere rağmen hiç gelişmemiş. Senin nasıl oldu?
6 büyük folikülden 5 yumurta topladılar(puregona başlayalı 4. gün yumurta görülmemişti,bitkisellere ogün başladım)8. gün 4 yumurta gördü,11. gün 6büyük birsürü de ufak yumurta vardı ama östrajen azalmıştı,2 tür iğne ile östrajen ertesi gün yaklaşık %80 artttı ve çatlatma iğnesi vuruldu.dün toplandı.

doktor şaşırınca ben de üzüldüm açıkçası acaba hiç gelişmeyecekmi diye. Senin baya güzel gelişmiş güzel sonuçlar alırsın inşallah. Bende başlayacağım bitkilere. Teşekkürler canım.

Demirim ve demir depolarim sürekli düsük veya bos. Ferrum Forte kullaniyorum 2 aydir ama yinede böyle, bügün keciboynuzu pekmezine basladim artik. Demir eksikligi etkilermi ki bebek planlamasini?

cnm ben adaçayı içtim günde yaklaşık 3 bardak içmeye dikkat ettim ayrıca 5 günlük klomen kullandım 3 tane olgun çok güzel yumurtam oldu dr çok iyi olduğunu söyledi

Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah. bide bişey sorcam canım. bu kasık ağrılarının yanında, kasıklarında adet olcak gibi sızlamalarda hissettin mi??

amin canım çok teşekkür ederim, heyecandan ne yapacağımı bilemedim. Şimdlik söylemekte istemiyorum çevreme acele etmeyeyim. Doktorla görüşmeden :)
cnmm tebrikk ederimm darısııı başımızaa inşalllah
bize belirtileriniz yzarmısın ilk aşılamandı dimi? ilk günden itibaren neler hissettin cnm hiç belirti oldumu?

kızlar benim yumurtalarım sağ tarafta oluşmasına rağmen sol tarafımda batmalar oluyo. sağ tarafta pek bişey hissetmiyorum. normal mi ya? aşılamanın 8. günündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…