- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.481
peki nasıl adaçayını adetliyken başlıyorum o halde içmeye?evet canım adacayını ben bizzat tecrübe ettim. bana dr um bu süreçte doğal beslenmek gerektiğini söyledi. onun dışında ananas ceviz ve muz duymuştum.
ilk aşılama mı olacaktı tatlım ekliyorum da listeye.
canım benim bilgiğim 35 yas altı ilk 2 deneme tek. 3. deneme 2 embriyo. 35 üstü 2 embriyo.
canım hadi hayırlı olsun. zor geçti mi? peki sen hangi ilaçları kaç gun kullanmıştın?
İnşallah döllenirler canım toplama sırasında bsey hissedilmiyo dimii sonrasıı felan.. kolay oldumu?
evet canım adacayını ben bizzat tecrübe ettim. bana dr um bu süreçte doğal beslenmek gerektiğini söyledi. onun dışında ananas ceviz ve muz duymuştum.
ilk aşılama mı olacaktı tatlım ekliyorum da listeye.
canım benim bilgiğim 35 yas altı ilk 2 deneme tek. 3. deneme 2 embriyo. 35 üstü 2 embriyo.
canım hadi hayırlı olsun. zor geçti mi? peki sen hangi ilaçları kaç gun kullanmıştın?
Hayırlısıyla senin de haberini alırız inşallah.Aman Allah'ıımmm son 2 günde birsürü hamile haberi aldım yeter artık ama yaaaaabütün arkadaşlarım, kuzenlerim hamileee bu ne yaa
Doktor uygun görürse film çektirir, bana çok düşük yaptığım dolayısıyla kürtajlarım da olduğu için histeroskopi yapıldı. Anesteziden korkmana gerek yok uyuyup uyanıyor gibi hissediyorsun.Allah hayırlısını versin.Tüp bebek yaptıran arkadaşlar tüp bebek için gittiğimde rahim filmi istiyorlarmı ilaçlı rahim filmi ? Kız kardeşim çok can yakan bir işlem OLDUĞUNU hatta anestezi aldığını söyleyince korktm Şubat ayına tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum paramı tamamlarsam özel bi tüp bebek merkezinde düşünüyorm rahim filmi olmadan olmuyo dimi?
Süperrrr tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına versin, darısı başımıza.Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
deniscim dereyi görmeden sen paçaları sıvamışsın hemn dur bakalım kötü düşünme sakın
stres tedavi sürecinde bizim düşmanımız inş. güzel haberler vericeksin bize öyle doğdu içime bir an hadi inşaallah.
normalde 1 saate çıkıyor bhc öğleye kadar beklemene gerek yok.
arada bir kontrol et sonucunumerakta koma bizi burda
Şuan niye ağlıyorum bilmiyorum ama çok sevindim adına rabbim tamamına erdirsin inş. Ben sana demedimmi sözünün en güzel tezahürüsün canım tekrar tebrik ederimArkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
Adaçayını çatlatma iğnesini oluncaya içebilirsin faydası olur zararı olmaz ama aşılamadan sonra tehlikeli maydanoz la adaçayı tutunan bebeği düşürürmüşadaçayı yumurtları geliştirirmi peki?yumurtların büyümesi için bi öneriniz varmı)
Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
CANM bu geldi benim son yazdıgıma alıntı yapmıştın onu sormuştm neyse cnm sıkıntı yok teşekkürler bilgilerin ve deneyimlerini paylastıgın içinen son yazdığım mesajı copy paste yapıyorum canım. Aşağıdaki mesajım sana gelmedi mi?
Yumurta rezervlerini vs gosteren hormon testlerini istediler ayrica esimin sperm sonuclarini istediler. Biz bu testleri daha onceden yaptirmistik . Ama doktor ayrica aclik kan sekeri , hemogram, hiv1,2, tsh , hcv gibi tahlilleri de istedi. Eger hic tetkik yaptirmadiysan yani mesela yumirta rezervlerine baktirmadiysan reglinin 2. Gunu yapilan hormon testlerini dr kesin isteyecek. Bence regl olmadan dr ile gorus tetkiklerini yaptir. Eger elinde tetkiklerin varsa reglinin 2. Gununden once bir on gorusme yap derim. Bazi testleri eksik bulabilir veya tekrarini isteyebilir. Bence on gorusmede fayda var. tup bebek tedavisinin baslangic gunu reglinin 2. Veya 3. Gunu ve dr tedaviye uygun gorurse hemen ignelerine baslayabilir. Umarim yrdimci olabilmisimdir canim. Insallah bebisin seninledir ve tup bebege gerek kalmaz:)))
Ayrıca smear testi de yaptırmıştım.
ay asılamadan sonra o kadar o kadar cok tursu yedımkıcanım, benim bi komşum var eski ebeymiş onun bana baya nasihatları oldu uygulamak istersen şöyle:
aşılamadan sonra yoğurt acılı ve turşu yeme sakın bunlar adet söktürür dedi.
adaçayı ve maydonoz düşük yaptırır bunlardanda uzak dur dediydi
ballı çerez ve pekmezi çok ye tatlı iyi gelirmiş
ay asılamadan sonra o kadar o kadar cok tursu yedımkı
Öyle bişeyki bu jel sanırım yatsanda hemen kalkıp yütüsende belli bir süre geçtikten sonra kendiliğinden akıyor.ben iki gündür arkadaşların söyledikleri gibi yapınca yürüyorum biraz.belli bir süre sonra çamaşırımı ıslatıyor.doktorların uygulamaları çok farklı
ilk aşılamada bana sıkı sıkı tembihlemişti yatmadan her işini bitir jeli kullandıktan sonra sakın kalma.
2. aşılamayı başka doktor yaptı oda sabah kalkmana yarım saat kala kullan öyle kalk dedi bende sabah namazında kullanıp 1 saat sonra kızımı okula yollamak için kalkıyordum.
3. aşılamada doktorumun acil ameliyatı çıkınca yerine aşılamayı yapan doktorda yatmadan kullan hemen kalkma akmasın geri dedi.
eczaneye sordum alırken ben nasıl kullanayım öneriniz nedir dedim bizde gece kullanılmasını tavsiye ediyoruz dedi bilmiyorum artık hangisi doğru
Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
Kız sabah uyanıyorum canım tursu cekıyor ruyada lımon yedıgımı ve doyamadıgımı goruyorum psikolojık bıle degıl bunlar cunku normalde de tursu hastasıyım ben:))))Belki de turşu aşeriyon :) Senin şimdi 12 mi 13 mü oldu. Ya ben çok heyecanlıyım valla seni düşünemiyorum. Bu son günlerde de hep güzel haberler geliyor foruma. Çoğu da aşılama bebekleri :)
ayyy ben bile heycanlandım yaaaKız sabah uyanıyorum canım tursu cekıyor ruyada lımon yedıgımı ve doyamadıgımı goruyorum psikolojık bıle degıl bunlar cunku normalde de tursu hastasıyım ben:))))
bugun 12. gun belım agrıyor ve mıdem az bulanıyor her adet oncesı olur boyle..
bu ay umıtlenecegım tek bır nokta var o da gogus agrım olmaması. cunku her ay olur. bu ay olmadı dun hafıf hafıf basladı. farklı olan bu:) heyecan var tabı bı de gergınım catacak adam arıyorum evde:)))
canım. benim genelde test günü veya öncesi geldi reglimAşılama yaptıran arkadaşlarım negatif sonucu aldıktan sonra kaçıncı gün regl oldunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
bişey olmaz hayatım hiç korkma bi tanıdığım tüp bebek yaptırdı tutmadı iki ay sonra ev taşıdılar dünyanın ağır işini yaptı kamyonun tepesinden bile atlamış yere, meğerse bizim kız hamileymişay asılamadan sonra o kadar o kadar cok tursu yedımkı
Kız sabah uyanıyorum canım tursu cekıyor ruyada lımon yedıgımı ve doyamadıgımı goruyorum psikolojık bıle degıl bunlar cunku normalde de tursu hastasıyım ben:))))
bugun 12. gun belım agrıyor ve mıdem az bulanıyor her adet oncesı olur boyle..
bu ay umıtlenecegım tek bır nokta var o da gogus agrım olmaması. cunku her ay olur. bu ay olmadı dun hafıf hafıf basladı. farklı olan bu:) heyecan var tabı bı de gergınım catacak adam arıyorum evde:)))
Rahim zarini kuvvetlendirmek icin Vagifem TAblet kullandim ya, bence ondan. Besledik rahim duvarini, sonra haliyle sökülürken sanci yapiyor. Cok sükür iyiyim bugün. Iki gün sürdü zaten.canım benim düşük olmasın sakın
hiç üzülme aynı şey bende de oldu , sabah yazdığım mesajı okursan bitkisel kullandıklarımı da görürsün,5 yumurta toplandı benden, biraz önce telefon ettiler 2 tanesi döllenmiş .Arkadaşlar bugun tup bebek tedavimin ilk kontroluydu. 4 gün ganol f iğne kullandım (yumurtaları uyarıcı büyütücü iğne). Bugun kontrolde dr yumurtalarımın hiç gelişmediğini söyledi ve şaşırdı. Çünkü hormon tahlillerimde ve adet düzenimde en ufak bir sorun yok. Tekrar aynı iğneye 4 gün daha devam edeceğim. Bu süreçte yumurtalarımın büyümesi için ne yemeliyim tavsiyesi olan var mı? bal,çörek otu ve tarçını duydum okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?